Broadway-musikaalit New Yorkissa

New Yorkin Broadway-musikaalit ovat elämys ja valikoima on laaja. Klassiset musikaalit kuten Oopperan Kummitus ja Leijonakuningas ovat todella suosittuja. “Jukebox”-musikaaleja ovat Motown ja Jersey Boys. Jos haluat nauraa, valitse Book of Mormon. Alla lista eri musikaalivaihtoehdoista.

Ericin vinkki: Ostamalla musikaaliliput etukäteen netissä saat varmasti hyvät istumapaikat edulliseen hintaan. Säästät samalla aikaa ja rahaa. 
Tarjous - Oopperan Kummitus
nyt -20%

Oopperan Kummitus -musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Andrew Lloyd Webberin Oopperan Kummitus on Broadway-historian pisimpään pyörinyt show. Musikaali kertoo naamioidusta hahmosta joka piileksii Pariisin oopperatalon katakombeissa ja kummittelee. Lue lisää ja osta liput tästä:

Lue lisää
wicked-musikaali new yorkissa

Wicked-musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Wicked-musikaali on sekä jatko-, että etko-osa Ihmemaa Oz:in tarinalle. Tarina alkaa ennenkuin Dorothyn putoamista ja jatkaa hänen saapumisensa jälkeen. Show on hyvin pidetty ja voittanut paljon palkintoja. Lue tästä lisää ja osta liput:

Lue lisää
leijonakuningas musikaali new yorkissa

Leijonakuningas-musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Leijonakuningas on Tony-palkintoja niittänyt musikaali joka perustuu Disneyn samannimiseen elokuvaan. Musikaalin tarina kertoo leijonanpennusta Simbasta, leijonien prinssistä ja tulevasta kuninkaasta. Lue tästä lisää ja osta liput:

Lue lisää
Tarjous - Chicago-musikaali
nyt -14%

Chicago-musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Chicago-musikaali sijoittuu kieltolain aikaan ja kertoo kahdesta naisesta jotka on tuomittu vankilaan intohimorikoksista. Musikaali on voittanut 6 Tony-, 2 Olivier- ja yhden Grammy-palkinnon ja raikuvat aplodit. Lue tästä lisää ja tilaa liput:

Lue lisää
mamma mia! musikaali new yorkissa
nyt -18%

Mamma Mia! -musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Mamma Mia! on upea, hyvänmielen Broadway-musikaali ja osa täydellistä iltaa New Yorkissa. Tarinan juoni pyörii kipakan ja itsenäisen äidin ja hänen ilkikurisen tyttärensä ympärillä. Ja kolmen isäehdokkaan. Kyllä, kolmen. Lue tästä lisää ja tilaa liput:

Lue lisää
kinky boots -show broadwaylla nykissa

Kinky Boots –musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Kinky Boots on nokkela Broadway-musikaali ja tarina vararikon partaalla olevasta kenkätehtaasta joka pelastuu keskittymällä erityiseen markkinarakoon: drag-kuningattariin. Musiikki on Cindy Lauperin säveltämää. Lue tästä lisää ja osta liput:

Lue lisää
Hedwig and the Angry Inch Broadwaylla

Hedwig and the Angry Inch -Broadway-musikaali

Hedwig and the Angry Inchin tarina kertoo Hedwig Robinsonista, transsukupuolisesta naisesta Itä-Berliinistä joka on rock-yhtyeen päälaulaja. Yhtyeen nimi on Hedwig ja yleisö pääsee osaksi heidän konserttiaan. Lue tästä lisää ja osta liput:

Lue lisää
Les Miserables New Yorkissa

Les Misérables -musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Les Misérables on herätetty jälleen henkiin. Tony-palkintoja voittanut klassinen tarina kertoo Jean Valjeanista joka on ollut teljettynä 19 vuotta leivän varastamisesta. Hän on katkeroitunut ja hänen pitää totutella uuteen elämään. Lue lisää ja osta liput tästä:

Lue lisää
The King and I Broadway-musikaali

The King and I Broadway-musikaali

Broadwaylla esitettävä The King and I on uusi musikaaliversio kielletystä rakkaustarinasta brittiläisen opettajan ja Siamin kuninkaan välillä. Palaa takaisin 1800-luvulle ja nauti upeista puvuista ja lavasteista. Lue lisää ja varaa liput tästä:

Lue lisää
Finding Neverland Broadway-musikaali

Finding Neverland Broadway-musikaali

Näe Finding Neverland ja herätä sisäinen lapsesi. Broadway-musikaali perustuu J.M. Barrierin kirjoihin ja hänen rakastettun hahmoonsa Peter Paniin. Show kertoo miten Neverland, maailma jossa lapset eivät koskaan menen nukkumaan, syntyi. Lue tästä lisää ja osta liput:

Lue lisää
An American in Paris Broadwaylla

An American in Paris Broadway-musikaali

An American in Paris Broadway-musikaali sijoittuu natsiajan jälkeiseen Pariisiin, vuoteen 1945. Se on klassinen poika-tapaa-tytön – tarina täynnä elegantteja balettiesityksiä yhdessä maailman romanttisimmassa kaupungissa, Pariisissa. Lue lisää ja osta liput tästä:

Lue lisää
Matilda- musikaali New Yorkissa

Matilda-musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Matilda-musikaali Broadwaylla on vitsikäs perhemusikaali. Se tuo Roald Dahlin kuuluisan lastenkirjan henkiin teatterin lavalla. Tarina keskittyy Matildaan, 5-vuotiaaseen lukutoukkaan jonka pitää ottaa ohjat käsiin ilkeiltä vanhemmiltaan. Lue lisää ja osta liput:

Lue lisää
book of mormon -musikaali new yorkissa

Book of Mormon -musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Book of Mormon -musikaalin tarina kertoo kahdesta mormoni lähetyssaarnaajasta: Elder Arnold Cunningham ja Elder Kevin Price. Heidät lähetetään Ugandaan käännyttämään paikkalisia mormoneiksi. Mutta mikään ei menekään suunitelman mukaan. Lue lisää ja osta liput:

Lue lisää
jersey boys

Jersey Boys –musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Jersey Boys ei ole tavanomainen Broadway-musikaali. Musikaali kertoo suht tuntemattoman tarinan The Four Seasonsista, kuuluisasta 1960-luvun yhtyeestä. Klassinen ryysyistä rikkauksiin tarina. Lue lisää ja tilaa liput tästä:

Lue lisää
Aladdin-musikaali Broadwaylla

Aladdin-musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Aladdin-musikaali New Yorkin Broadwaylla perustuu samannimiseen suosittuun Disney-elokuvaan. Sinä ja lapsesi voitte elää tarinan uudelleen nyt Broadwaylla ja nähdä miten lava muuttuu taianomaisesti Agrabahin kaupungiksi. Lue lisää ja osta tästä liput:

Lue lisää
STOMP New Yorkissa

STOMP Off-Broadwayshow New Yorkissa

STOMP on off-Broadwayshow New Yorkissa. Se ei ole musikaali, mutta upea spektaakkeli täynnä musiikkia ja tanssia. Musiikki tulee epätavallisista insturmenteistä kuten ämpäreistä, harjoista, tulitikusita ja sanomalehdistä. Lue tästä lisää ja osta liput:

Lue lisää
Gentleman's Guide to Love and Murder New Yorkissa

A Gentleman’s Guide to Love and Murder Broadway-musikaali

Gentlemans Guide to Love and Murder kertoo viekkaan murhaajan Monty Navarron tarinan. Hän yrittää päästä eroon kahdeksasta sukulaisestaan jotka ovat hänen arvonimensä ja rakastetunsa Sibellan tiellä. Lue lisää ja osta liput tästä:

Lue lisää
Avenue Q New Yorkissa

Avenue Q -musikaali Off-Broadwaylla New Yorkissa

Avenue Q:ta amerikkalaisempaa musikaalia tuskin on. Siinä esiintyy vain kolme (ihmis)näyttelijää, loput ovat käsinukkeja. Kuvittele lempihahmosi Seesamtieltä, mutta 20-30 vuotta myöhemmin. Lue lisää ja osta liput tästä:

Lue lisää
Fish in the Dark New Yorkissa

Fish in the Dark Broadway-liput

Fish in the Darkin on kirjoittanyt Emmy-palkittu Larry David. Näytelmä lupaa kahden tunnin verran non-stop viihdettä ja on erittäin suosittu. Liput myytiin loppuun jo kuukausi ennen näytelmän ensi-iltaa. Toimi nopeasti. Lue lisää ja hanki liput tästä:

Lue lisää
christmas-spectacular-show-new-yorkissa

Radio City Christmas Spectacular –show New Yorkissa

Radio City Christmas Spectacular on taianomainen koko perheen joulushow jossa esiintyvät Rockettes-tanssijat. Show, joka sai ensi-iltansa vuonna 1933 on todellinen newyorkilais-traditio. Ja show on nimensä mukaisesti vaikuttava. Lue lisää ja osta liput tästä:

Lue lisää