Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
9/11-museo New Yorkissa

9/11-museo New Yorkissa

Osta liput nyt
911 Memorial -museo New Yorkissa

9/11-museo New Yorkissa on omistettu syyskuun 11. päivän tapahtumille. Museo sijaitsee 9/11-muistomerkillä. Itse museo sijaitsee maan alla ja sen tunnelma on ainutlaatuinen, mutta surullinen. Vierailijat näkevät osia kaksoistornien alkuperäisistä pilareista ja muita jäljelle jääneitä esineitä, kuten palaneen ambulanssin, tuhoutuneen puhelinkopin sekä palomiesten ja pelastustyöntekijöiden kypäriä.

Varaa tästä 9/11-museon liput

9/11-museo ja “Survivors’ Stairs”

Museo on rakennettu 3000 terrori-iskuissa menehtyneen uhrin muistoksi. Museovieraat näkevät ensimmäiseksi kaksi 24 metriä pitkää metallipilaria. Esineitä kutsutaan atraimiksi tai tridenteiksi (alkuperäinen nimi tarkoittaa keihästä muistuttavaa kalastusvälinettä) ja ne olivat osa World Trade Centerin perustusta. Tulipalo, joka kesti yli 99 päivää on värjännyt metallin punaiseksi ja ruskeaksi. “Memorial Hallista” matka jatkuu kellariin (21 metriä maan pinnan alla) ja ohittaa “Survivor Stairs”, selviytyjien portaat. Tuhannet ihmiset pakenivat palavista torneista käyttämällä näitä betonisia portaita.

9/11-museo haluaa tuoda esille miten terrori-iskut vaikuttivat yksittäisiin ihmisiin sekä koko maailmaan. Museon viesti on kuitenkin, että lopussa ihmiskunnan hyvyys voitti ihmiskunnan rappeutuneisuuden. Kunniaa osoitetaan kaikille tuhansille selviytyjille ja kaikille ihmisille, jotka osoittivat tukeaan syyskuun 11. päivän 2001 jälkeen.

911 Museo New Yorkissa - paloauto 9/11-museo New Yorkissa - nayttely

Näyttelyt: Historical Exhibition ja Memorial Exhibition

9/11-museossa on kaksi näyttelyä. Näyttelyt tuovat syyskuun 11. päivän tapahtumat esille arkistojen, valokuvien ja esineiden avulla. Näyttely on rakennettu kronologisesti: se alkaa syyskuun 11. päivän aamusta ja loppuu päivän päättymiseen.

Memorial Exhibition -näyttely on omistettu uhrien muistolle. Wall of Faces -seinältä löytyvät kaikkien uhrien kuvat, joista jokaisen kuvan takaa löytyy lisää tietoa uhrista. Uhrien sukulaiset ovat auttaneet kokoamaan nämä tiedot.

9/11-museo New Yorkissa - sisalta 9/11-museo New Yorkissa - muistoseina

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Aukioloajat: Avoinna päivittäin
    • su–to kello 09.00–20.00 (viimeinen sisäänpääsy kello 18.00)
    • pe-la kello 09.00–21.00 (viimeinen sisäänpääsy kello 19.00)
    • Museo on suljettu 11. syyskuuta
  • Sijainti: Museo sijaitsee 9/11 Memorial -muistomerkillä. Lähimmäksi pysähtyvät metrolinjat ovat E (World Trade Center), R (Cortland Street) ja J/A/C/2/3/4/5 (Fulton Street)
  • Huomio: 9/11 Memorial -muistomerkillä voi vierailla käymättä museossa. Muistomerkille on ilmainen sisäänpääsy.

Varaa tästä 9/11-museon liput

Lisätietoa: Sisäänpääsy 9/11-museoon sisältyy New York Sightseeing Flex Passiin ja New York Passiin.

Ericin vinkki: Museossa käynti on erittäin koskettavaa ja suurin osa ihmisistä käy museon läpi täydessä hiljaisuudessa. Erityisesti henkilökohtaiset tarinat koskettavat. Henkilökunta on ymmärtäväistä ja selittää tarpeen vaatiessa. Voit myös ladata ilmaisen ääniopassovelluksen. Käydessäni museossa siellä oli täyttä, mutta pystyin kiertämään paikan ongelmitta. Koska olin ostanut lipun etukäteen netissä, ei minun tarvinnut jonottaa sisäänpääsyä pitkään. Koko museon kiertämiseen tarvitset 1,5–2 tuntia, mutta jos päätät katsoa kaikki museosta löytyvät videot, niin vierailusi voi kestää paljon kauemmin. Museon jälkeen voit myös käydä 9/11 Memorial -muistomerkillä.

911 -museo New Yorkissa - rappuset 9/11-museo New Yorkissa - Amerikan lippu

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja