Circle Line: The Beast New Yorkissa (30 min)

Osta liput nyt
Circle Line The Beast New Yorkissa (30 min)

Circle Line: The Beast sopii jännityksen etsijöille. Jos kuulut heidän joukkoonsa, on tämä pikavenekierros sinua varten! Pikavene on äänekäs ja nopea, ja sen kyydissä on todella hauskaa. Beastin kyyti on kuin olisi vuoristoradassa. Pikavene ajaa 72 kilometrin tuntinopeudella. Puolessa tunnissa kapteenit Mad Dog ja Wild Thing suhauttavat sinut Vapaudenpatsaalle ja Manhattanin länsipuolelle. Älä huoli, ehdit kyllä ottaa valokuvia. Ainakin yhden…

Varaa liput Circle Line The Beast -pikaveneilylle tästä

Vitsikäs pikaristeilijä

Hattua tai aurinkolaseja ei kannata pitää päässä. Kapteenia on turha syyttää niiden lentäessä taivaan tuuliin. Kapteenit vitsailevat (sarkastisesti) koko kierroksen ajan, ja saatat jopa saada vesipyssystä. Jos istut veneen perässä kastut varmasti, joten älä pue parhaimpiasi päälle. Lapset ovat tervetulleita, mutta heidän pitää olla vähintään 102 cm pitkiä nauttiakseen kyydistä. Kierros tarjoaa Manhattanin nähtävyydet jännityksellä ja tunnetulla amerikkalaisella huumorilla höystettynä. Ota aurinkorasva mukaan, sillä vene on avoin ja, vaikka vesillä puhaltaisikin virkistävä tuuli, voit palaa hyvin herkästi.

Ericin vinkki: Tätä risteilyä voi verrata huvipuiston tukkijokeen. Kierroksen aikana saattaa roiskua vähän vettä sisään laivaan. Se voi itseasiassa olla virkistävää helteisten kesäkuukausien aikana kuumassa kaupungissa!

Circle Line The Beast New Yorkissa - pikavene Circle Line The Beast New Yorkissa - Skyline

Käytännön tietoa

Voit ostaa liput tietylle lähtöajalle tai flex-liput, joissa lähtöaikaa ei ole määritelty. Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher). Nouda lippusi lippukassalta näyttämällä kuponkiasi. Suosittelen tekemään tämän mahdollisimman ajoissa, tai jopa päivää ennen, jotta varmistat paikkasi risteilylle toivomanasi ajankohtana.

 • Kesto: 30 minuuttia
 • Lähtöpaikka: Pier 83, New York
 • Lähtöajat: 
  • 01.01. – 30.04. The Beast ei kulje
  • 01.05. – 27.09. päivittäin joka tunti klo 10.00 ja 18.00 välillä
  • 28.09. – 31.12. The Beast ei kulje
 • Osallistujan pitää olla vähintään 100cm (40″) pitkä
 • Kierroksia ei ajeta sateella

Varaa liput Circle Line The Beast -pikavenekierrokselle tästä 

Vinkki: Osta New York CityPASS, jolloin kierros on ilmainen

Reitti

Circle Line The Beast New Yorkissa - Reitti

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja