Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Brooklyn Nets -liput

Brooklyn Nets -liput

Osta liput nyt
Brooklyn Nets -liput
Alkaen $ 95,00

Brooklyn Nets -liput on helppo ostaa netissä ennen New Yorkin matkaa. Koripallopelissä käynti on hauska ajanviete New Yorkissa ollessa, vaikket olisikaan urheilufani. Liput ovat myös suhteellisen halvat, joten matsissa käynti kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan.

Brooklyn Nets pelaa isolla sisäareenalla Brooklynissa, jonka nimi on Barclays Center. Koripallokausi on lokakuusta huhtikuuhun. Jos olet New Yorkissa, mutta et onnistu saamaan lippuja Nets-matsiin, tarkista pelaako New York Knicks. Brooklyn Netsin ja New York Knicksin välillä on aina hurja kilpailu, koska molemmat joukkueet ovat New Yorkista kotoisin.

Lippuja ei ole vielä saatavilla kaudelle 2019-2020
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen eric@newyorkcity.fi ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Osta liput Brooklyn Nets -peliin

Osta Brooklyn Nets -liput tarkistamalla peliaikataulu täältä ja etsi päivämäärä, jolloin haluaisit mennä koripallopeliin tai tsekkaa alla oleva peliaikatalu. Liput maksetaan luottokortilla ja ne postitetaan kotiosoitteeseen tai lähetetään sähköpostitse. Voit myös noutaa liput itse ilmaiseksi New Yorkissa. Jos et pysty tulostamaan lippuja, voit tehdä sen paikallisessa noutopisteessä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Manhattania lähellä Times Squarea.

Sähköiset liput toimitetaan aina nopeiten ja muun tyyppiset liput on parasta noutaa paikallisesta noutopisteestä. Molemmat vaihtoehdot säästävät lähetyskuluissa ja suosittelen suuresti kumpaakin vaihtoehtoa. Lippujen aitous ja luotettavuus on aina 100% taattu ja liput toimitetaan ajoissa perille.

Liput myydään alennettuun hintaan, sillä ne ovat kausikorttien omistajien, jotka ovat itse estyneitä pääsemään paikalle. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että Brooklyn Nets -peli on loppuun myyty.

Brooklyn Nets -liput - Ottelu Brooklyn Nets -liput - Show

Missä minun kannattaa istua koripallopelissä Barclays Centerissä?

Sinun kannattaa istua mahdollisimman lähellä kenttää Barclays Centerissä, mutta nämä istumapaikat ovat kaikista kalleimmat. Peliä voi kuitenkin seurata vaikkei istuisi lähellä kenttää. Tärkeämpää on istua kentän sivuilla kuin lähellä. Alla olevasta paikkakartasta näet missä ovat paikat, joissa on paras hinta-laatusuhde. Katsomot 207, 209, 223 ja 225 ovat ihanteelliset. Hyvä tietää: mitä alhaisempi numero, sitä lähempänä kenttää istut. Siten rivi 1 on parempi kuin rivi 20.

Osta tästä helposti Brooklyn Nets -liput

Brooklyn Nets - Barclays Center paikkakartta

Käytännön tietoa

Miten löydän Barclays Centeriin?

Barclays Centeriin on helppo löytää, joten sen sijaintia Brooklynissa ei kannata pelätä. Barclays Centeriin on helpointa matkustaa metrolla. Metrolinjat 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q ja R kaikki pysähtyvät Atlantic Avenue – Barclays Center -pysäkillä. Uloskäynti on aivan stadionin edessä. Matka kestää noin 22 minuuttia Grand Central Stationilta.

Mihin aikaan minun pitää olla stadionilla?

Suosittelen saapumaan paikan päälle 30–60 minuuttia ennen pelin alkua.

Miten palata takaisin Manhattanille?

Palaa takaisin Manhattanille pelin jälkeen metrolla. Se on nopein ja helpoin tapa. Metrolla matkustaminen on turvallista, sillä matkaat takaisin yhdessä tuhansien Nets-fanien kanssa.

Varaa tästä Brooklyn Nets -liput!

18loka
Pe - Kello: 19:30 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $95.00

* Alin hinta tälle tapahtumalle löytyy (muun muassa) pe 18.10.2019 19:30

Brooklyn Nets -liput - Barclay's Center

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja