Brooklyn Nets -liput 2020

Osta liput nyt
Brooklyn Nets -liput

Brooklyn Nets -liput on helppo ostaa netissä ennen New Yorkin matkaa. Koripallopelissä käynti on hauska ajanviete New Yorkissa ollessa, vaikket olisikaan urheilufani. Liput ovat myös suhteellisen halvat, joten matsissa käynti kannattaa ehdottomasti lisätä matkasuunnitelmaan.

Brooklyn Nets pelaa isolla sisäareenalla Brooklynissa, jonka nimi on Barclays Center. Koripallokausi on lokakuusta huhtikuuhun. Jos olet New Yorkissa, mutta et onnistu saamaan lippuja Nets-matsiin, tarkista pelaako New York Knicks. Brooklyn Netsin ja New York Knicksin välillä on aina hurja kilpailu, koska molemmat joukkueet ovat New Yorkista kotoisin.

Osta Brooklyn Nets -liput tästä

Osta Brooklyn Nets -liput ilman käsittely- ja lähetyskuluja (e-liput) tai nouda liput ilmaiseksi paikallisesta lippupisteestä!

Osta liput Brooklyn Nets -peliin

Osta Brooklyn Nets -liput tarkistamalla otteluohjelma täältä ja etsi päivämäärä, jolloin haluaisit mennä koripallopeliin. Liput maksetaan luottokortilla tai PayPalilla. Suurin osa lipuista on e-lippuja, jotka voit näyttää suoraan puhelimesta portilla. Mobiililippuja ei pysty tulostamaan, mutta PDF-muodossa lähetetyt liput on mahdollista tulostaa. Jos et pysty tulostamaan lippuja kotona, voit tehdä sen paikallisessa noutopisteessä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Times Squaren lähellä. Jotkin lipuista ovat paperilippuja, jotka voidaan joko postittaa sinulle tai voit myös noutaa liput itse ilmaiseksi lippupisteestä.

Sähköiset liput (mobiililiput) toimitetaan aina nopeiten. Jos tilaat paperiliput, ne on parasta noutaa paikallisesta noutopisteestä. Molemmat vaihtoehdot säästävät lähetyskuluissa ja suosittelen jompaa kumpaa tapaa. Lippujen aitous ja luotettavuus on aina 100% taattu ja liput toimitetaan ajoissa perille.

Liput myydään alennettuun hintaan, sillä ne ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä pääsemään paikalle. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että Brooklyn Nets -peli on loppuun myyty.

Brooklyn Nets -liput - Ottelu Brooklyn Nets -liput - Show

Missä minun kannattaa istua koripallopelissä Barclays Centerissä?

Sinun kannattaa istua mahdollisimman lähellä kenttää Barclays Centerissä, mutta nämä istumapaikat ovat kaikista kalleimmat. Peliä voi kuitenkin seurata vaikkei istuisi lähellä kenttää. Tärkeämpää on istua kentän sivuilla kuin lähellä. Alla olevasta paikkakartasta näet missä ovat paikat, joissa on paras hinta-laatusuhde. Katsomot 207, 209, 223 ja 225 ovat ihanteelliset. Hyvä tietää: mitä alhaisempi numero, sitä lähempänä kenttää istut. Siten rivi 1 on parempi kuin rivi 20.

Osta tästä helposti Brooklyn Nets -liput

Brooklyn Nets liput - Barclays Center Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän Barclays Centeriin?

Barclays Centeriin on helppo löytää, joten sen sijaintia Brooklynissa ei kannata pelätä. Barclays Centeriin on helpointa matkustaa metrolla. Metrolinjat 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q ja R kaikki pysähtyvät Atlantic Avenue – Barclays Center -asemalla. Uloskäynti on aivan stadionin edessä. Matka kestää noin 22 minuuttia Grand Central Stationilta.

Mihin aikaan minun pitää olla stadionilla?

Suosittelen saapumaan paikan päälle 30–60 minuuttia ennen pelin alkua.

Miten palata takaisin Manhattanille?

Palaa takaisin Manhattanille pelin jälkeen metrolla. Se on nopein ja helpoin tapa. Metrolla matkustaminen on turvallista, sillä matkaat takaisin yhdessä tuhansien Nets-fanien kanssa.

Varaa tästä Brooklyn Nets -liput!

Tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla

 

Brooklyn Nets -liput - Barclay's Center

Mitä Brooklyn Nets -liput maksavat?

Liput Brooklyn Netsin peleihin ovat alkaen

Missä Brooklyn Nets pelaa?

Brooklyn Nets pelaa Barclays Centerissä. Lue vinkkini parhaisiin istumapaikkoihin tästä.
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja