Chelsea: Marquee New York

Marquee NYC

Marquee New York on yksi kuuluisimmista klubeista kaupungissa, joka ei koskaan nuku. Tämä Meatpacking Districtillä sijaitseva menomesta on omistettu elektroniselle tanssimusiikille ja se tunnetaan kauniista naisista ja tiukasta sisäänpääsypolitiikasta. Tyylikästä ja modernia tanssiklubia koristavat värikkäät led-taulut ja neon-hohtoiset valot sekä kuuluisa diskopallo keskellä kattoa.

New Yorkin johtava yökerho

Meatpacking District on tunnettu yöelämästään. Siellä sijaitseva Marquee on yksi New Yorkin johtavia yökerhoja, jonne saa aina jonottaa. Ovimiehen vakuuttaminen voi olla vaikeaa ilman naisseuraa. Väki on trendikästä ja nuorekasta. Jos voit ostaa liput ennakkoon, se on helpoin tapa päästä sisään Marquee-klubille. Muista mennä klubille ajoissa, sillä keskiyön jälkeen paikka on tupaten täynnä. Pääsymaksu ovella vaihtelee illasta ja esiintyjästä riippuen.

Parhaat DJ:t New Yorkissa

Marquee on New Yorkissa yksi ainoita klubeja, jossa voi nähdä maailman isoimpien DJ-nimien esiintyvän. Lavalla on soittanut setin muun muassa DJ Tiesto, Benny Benassi, Steve Aoki ja David Guetta. Marqueessa on joka ilta eri DJ, joten voit käydä siellä useamman kerran ja tarjolla on aina jotain uutta. Jos Marqueesta ei löydy mitään mielenkiintoista, katso mitä muita konsertteja ja keikkoja New Yorkissa on.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: 289 10th Avenue (27th Streetillä)
  • Aukioloajat: keskiviikko, perjantai ja lauantai klo 23.00–04.00.
  • Pukukoodi: tyylikäs ja trendikäs.
  • Ikäraja: 21 vuotta, ota mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus

Marquee New York

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja