CitySightseeing Hop on Hop off -bussit New Yorkissa

Osta liput nyt
CitySightseeing Hop on Hop off -bussit New Yorkissa

CitySightseeing Hop on Hop off -bussit New Yorkissa on kätevä ja hauska tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin matkan aikana. Bussit kiertävät kaikki kuuluisat kohteet Manhattanilla, Brooklynissä ja Bronxissa. Voit hypätä kyytiin tai jäädä pois useilla pysäkeillä. Huomioithan, että näihin busseihin on saatavana lippuja ainoastaan osana yhdistelmälippuja, joihin sisältyy sisäänpääsyjä nähtävyyksiin.

Osta tästä liput CitySightseeing Hop on Hop off -busseihin New Yorkissa

CitySightseeing Hop on Hop off -reitit

CitySightseeing-bussit ajavat neljää eri reittiä:

 • Uptown-reitti
 • Downtown-reitti
 • Brooklyn-reitti
 • Kiertoajelu illalla (Night Tour)

Downtown-reitti (n. 2,5 tuntia)

Tee kierros Downtownilla ja tutustu kaikkiin päänähtävyyksiin Midtownilla ja Lower Manhattanilla. Tämä reitti alkaa Times Squarelta ja kiertää sitten Empire State Buildingin, Battery Parkin ja SoHon, Little Italyn ja Chinatownin.

Uptown-reitti (n. 2 tuntia)

Niin kuin nimestä voi päätellä, Uptown-reitti kulkee pitkin pohjoista Manhattania. Reitti alkaa Times Squarelta ja kulkee Central Parkin halki. Mikäli et jää bussista pois matkan varrella, kierros kestää kokonaisuudessaan noin kaksi tuntia. Reitin varrelle osuvat seuraavat nähtävyydet: the American Museum of Natural History, the Apollo Theater in Harlem, the Guggenheim Museum ja the Central Park Zoo.

Brooklyn-reitti (n. 1,5 tuntia)

Tähän Brooklynin halki kulkevaan reittiin sisältyy 8 pysähdystä Brooklynissa. Voit ottaa A- tai C-metrolinjan High St -asemalle tai F-linjan York St -asemalle, josta kävelet Prospect Streetiä pitkin Old Fulton Streetille, joka on tämän kierroksen lähtöpaikka. Brooklyn-reitti kulkee useiden Brooklynin nähtävyyksien ohi, ja voit jäädä pois eri pysäkeillä kuten Barclays Center, Brooklyn Botanic Garden ja Brooklyn Public Library -pysäkeillä.

Kiertoajelu illalla (n. 2 tuntia)

CitySightseeing-busseilla on tarjolla myös illalla tehtävä kiertoajelu (Night Tour). Tämä ei siis ole varsinainen Hop on Hop off -reitti, sillä siihen ei sisälly pysähdyksiä. Huomioithan, että kaikkiin lippuihin sisältyy myös yksi illalla tehtävä kiertoajelu. Suosittelen ehdottomasti kokemaan tämän ilta-aikaan tehtävän kierroksen, sillä sen aikana voit nähdä kaupungin kauneimmin valaistut kohteet sekä Manhattanin horisontin Brooklynista päin katsottuna.

CitySightseeing Hop on Hop off -bussit New Yorkissa - Bussi

CitySightseeing-liput

CitySightseeing tarjoaa 3 erilaista tarjouspakettia:

Hop-on Hop-off Tour ja Harbour Cruise

Voit käyttää kaikkia Hop on Hop off -reittejä 48 tuntia sekä Hop on Hop off -lauttaa nähdäksesi osan Manhattanista vesiltä käsin näiden kahden päivän aikana. Lautta pysähtyy kello 10.00 ja 15.00 välillä seuraavilla pysäkeillä: World Financial District, Pier 11 ja DUMBO.

Osta Hop on Hop off Tour ja Harbour Cruise tästä

Shoppailu ja nähtävyydet

Shoppailu on tärkeä osa monien New Yorkissa vierailevien matkaa. Yhdistämällä shoppailua ja nähtävyyksiin tutustumista teet matkastasi ikimuistoisen! Tämän paketin bussiliput ovat voimassa 96 tuntia ja sen lisäksi pakettiin sisältyy myös yhden päivän sisäänpääsy Woodbury Common Premium Outlet Centeriin, liput Top of the Rockiin ja yhden päivän Hop on Hop off -lauttalippu. Voit noutaa tämän alennuspaketin Gray Line Visitor Centeristä lähellä Times Squarea näyttämällä tulostetun tai sähköisen kuponkisi.

Osta liput Hop on Hop off -busseihin, shoppailemaan ja Top of the Rockiin

Hop on Hop off, Vapaudenpatsas ja Top of the Rock tai Empire State Building

Tähän pakettiin sisältyy 72 tunnin bussiliput, joita voi käyttää rajoittamattomasti kaikilla Hop on Hop off -reiteillä, liput kaupunkiristeilylle Vapaudenpatsaalle ja sisäänpääsy Top of the Rockille TAI Empire State Buildingille. Tämän paketti tulee edullisemmaksi kuin erillisten lippujen ostaminen.

Osta liput Hop on Hop off -busseihin, Vapaudenpatsaalle ja Top of the Rockiin TAI Empire State Buildingille

CitySights Hop on Hop off -bussit New Yorkissa- Brooklyn Bridge CitySights Hop on Hop off -bussit New Yorkissa - Empire State

Käytännön tietoa

Varattuasi liput saat sähköpostitse kupongin, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot ja ohjeet. Sinun ei tarvitse vaihtaa kuponkia lippuihin ennen bussiin nousua – voit näyttää paperille tulostetun tai mobiliikupongin millä tahansa pysäkillä reitin varrella ja hypätä kyytiin.

 • Lähtöpaikka: Times Square
 • Lähtöajat:
  • Downtown-reitti: kello 08.30–18.00, 20–25 min välein
  • Uptown-reitti: kello 09.00–17.00, 25–30 min välein
  • Brooklyn-reitti: päivittäin, kolme kertaa päivässä
  • Kiertoajelu illalla (Night Tour): kello 18.30–20.00, 30 min välein
 • Bussit kulkevat ainoastaan kello 15.00 asti 31.12.
 • Lapset voivat matkustaa ilmaiseksi 3-vuotiaaksi saakka

Osta tästä liput CitySightseeing Hop on Hop off -busseihin New Yorkissa

Lue lisää Hop on Hop off -bussiyhtiöistä New Yorkissa

CitySights Hop on Hop off -bussit New Yorkissa - Downtown CitySights Hop on Hop off -bussit New Yorkissa - opas

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja