Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Edge Hudson Yards Observation Deck -liput

Edge Hudson Yards Observation Deck -liput

Edge Observation Deck -liput

Edge Hudson Yards Observation Deck -liput eivät ole vielä saatavilla verkossa. Edge Hudson Yards Observation Deck tulee olemaan New Yorkin korkein ulkoilmassa oleva näköalapaikka ja sen avajaiset on suunniteltu vuodelle 2020. 30 Hudson Yards -rakennuksen 100. kerrokseen tulee näköalapaikka. 335 metrin korkeuteen kurkottava näköalatasanne on yksi kaupungin korkeimmalla sijaitsevista näköalapaikoista, ja ehdottomasti korkein ulkoilmassa oleva näköalapaikka.

 

Hudson Yards Observation Deckin avajaiset on suunniteltu vuodelle 2020

30 Hudson Yards

Vieraillessasi Edge Hudson Yards Observation Deckille näet 360 asteen näköalat New Yorkista. Jos kuitenkin kärsit korkeanpaikankammosta, niin en suosittele vierailua, sillä näköalatasanne on ulkona! Näköalatasannetta ympäröi kaltevat lasiseinät, mikä tulee takaamaan hienot näkymät kaikkialle. Uskaliaimmat voivat seisoa lasisella tasanteella ja katsella myös suoraan alas. Turistinähtävyyden lisäksi 30 Hudson Yards on toimistorakennus, jonka tunnettuja vuokralaisia ovat HBO ja CNN. Jos haluaisit haukata pientä purtavaa tai mennä shoppailemaan vierailun jälkeen, niin suuntaa Shops and Restaurants at Hudson Yardsiin. Se on suuri ostoskeskus, joka pitää sisällään seitsemän kerrosta täynnä kauppoja ja ravintoloita. 30 Hudson Yards sijaitsee Manhattanin länsipuolella, jonne pääsee helposti lähellä olevan 34th Street – Hudson Yards -metroaseman ansiosta.

Haluaisitko vierailla muilla näköalapaikoilla? Hanki liput Empire State Buildingille, Top of the Rockiin tai One World Observatoryyn.

Edge Hudson Yards Observation Deck liput - Luonnos Edge Hudson Yards Observation Deck liput - Näkymä Hudson Yardsille

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja