Edullisesti New Yorkiin

Pääset edullisesti New Yorkiin tältä sivulta löytyvien tarjousten avulla. Koronakriisin takia mahdollisuudet matkustaa ovat tällä hetkellä rajatut. Matkailualan vastaus tähän on houkutella ihmisiä, jotka haluavat edelleen lennot tai hotellin New Yorkiin halvalla. Ja sinä voit hyötyä tästä! Edullisia hintoja ei tarjota vain lyhyellä aikavälillä, vaan halvat lennot New Yorkiin voi varata pari kuukautta etukäteen. Hotellihuoneita on myös tarjolla alennettuun hintaan. Jos uskallat ottaa riskin ja ennakoida Yhdysvaltojen avautumisen, voit varata nyt erittäin edullisen New Yorkin matkan!

Miksi tämä sivu?

Kukaan ei voi tietää mitä tulevina kuukausina tapahtuu, mutta lentäminen ja matkustaminen sallitaan varmasti lopulta. Kotimaan lomat saattavat kallistua, sillä nyt lähimatkailusta on tullut houkuttelevampi vaihtoehto ja kysyntä on kasvanut. Sama tulee epäilemättä tapahtumaan myös muille matkakohteille, kun matkustusrajoitukset poistuvat. Tämä sivu on tarkoitettu niille, jotka ovat valmiit ottamaan riskin. Jos uskallat varata seuraavan New Yorkin matkan ennen kuin matkustuskielto Yhdysvaltoihin poistuu, voit hyödyntää super halvat lomatarjoukset New Yorkiin.

Tarjoukset New York

Löydät alta tämän hetken tarjoukset New Yorkiin ja ne päivitetään joka päivä. Kaikissa valitsemissani hotelleissa on maksuton peruutus, joka minimoi varauksen riskit.

Halvat lennot New Yorkiin

Alta löytyvät halvimmat lennot New Yorkiin mainittuina päivinä. Olen valinnut tietyt matkustuspäivät, joiden edullisimmat lennot tarkistan päivittäin. Jos kuitenkin matkustat päivää aiemmin tai myöhemmin, hinnat saattavat olla vielä alhaisemmat! Klikkaa linkkiä ja sinut ohjataan suoraan halpaan lentoon.

PäivätLentoHinta
Nov 5 - Nov 12Helsinki - New York€ 390 - Varaa tästä
Dec 4 - Dec 11Helsinki - New York€ 395 - Varaa tästä
Jan 10 - Jan 17Helsinki - New York€ 396 - Varaa tästä

Halvat hotellit New Yorkissa

Jos olet bongannut edulliset lennot, olet varmasti myös kiinnostunut minkä hotellin voit varata. Olen erottanut toisistaan halvat hotellit ja ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa. Löydät alta oman valikoimani edullisista budjettihotelleista. Nämä eivät ole aina halvimmat hotellit New Yorkissa kyseisinä päivinä, mutta niiden hintataso on edullinen ja ne ovat hyviä valintoja esimerkiksi sijainnin ja laadun suhteen.

PäivätHotelliHintaMuuta
Nov 5 - Nov 11Varaa Moxy NYC East Village tästä$ 782
Dec 4 - Dec 11Varaa AC Hotel by Marriott New York tästä$ 668 
Jan 10 - Jan 17Varaa Sheraton Tribeca tästä$ 590 

 

Ensiluokkaiset hotellit New Yorkissa

Alla olevat hotellit ovat kalliimpia kuin aiemmat, halvat hotellit. Hotellitarjousten takia ne ovat kuitenkin hyvin varteenotettavia, jos vertaa vuodenajan normaalihintoihin. Lyhyesti sanottuna: ensiluokkainen hotelli New Yorkissa suhteellisen edulliseen hintaan. Myös nämä hotellit valitsen päivittäin perustuen tämänhetkisiin hintoihin. Katso alla olevasta taulukosta mitkä tasokkaat hotellit New Yorkissa voit nyt varata!

PäivätHotelliHintaMuuta
Nov 5 - Nov 12Varaa Fairfield Inn & Suites Times Square tästä$ 709
Dec 4 - Dec 11Varaa Holiday Inn Manhattan/Chelsea tästä$ 691
Jan 10 - Jan 17Varaa Riu Plaza New York Times Square tästä$ 1101

 

Merkkien selitykset:

  • = Maksuton peruutus
  • = Olen itse yöpynyt hotellissa vähintään 3 yötä
  • = Vähintään 30% säästöt ajanjakson normaalihintoihin verrattuna
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja