Hamilton Broadway-liput

Hamilton Broadway liput

Osta lippusi tästä

Osta Hamilton Broadway-liput ennen New Yorkin matkaa. Lippujen ostaminen netin kautta on helppoa ja se säästää aikaa ja rahaa. Broadway-musikaali Hamilton kertoo Yhdysvaltojen ensimmäisestä valtiovarainministeristä Alexander Hamiltonista ja sitä esitetään Richard Rodgers -teatterissa.

Osta Hamilton Broadway-liput tästä

Osta Hamilton-liput nyt, ei palvelumaksua ja lippujen nouto suoraan teatterilta!

Hiphoppia Broadwaylla

Sekä musikaali että samanniminen kirja ovat Lin-Manuel Mirandan käsialaa. Show’ta esitettiin ensin Off-Broadway-musikaalina vuoden 2015 alkupuolella, mutta se siirrettiin pian Broadwaylle. Hamiltonia on luonnehdittu viime vuosikymmenten parhaaksi amerikkalaiseksi musikaaliksi. Se on hyvin innovatiivinen musiikki- ja näyttelijävalintojen ansiosta. Lähde siis katsomaan Hamiltonia Richard Rodgers -teatteriin. Shown puvustus on klassinen, mutta se onkin ainoa perinteinen elementti tässä esityksessä. Musikaalin kerronta on melkein kokonaan räppiä ja laulua, ja laulujen tyylilajit vaihtelevat laidasta laitaan. Tämän lisäksi mustat tai latinot näyttelevät kaikki valkoiset roolit.

Alexander Hamilton

Musikaali perustuu Alexander Hamiltonin elämänkertaan. Hän oli mukana perustamassa Yhdysvaltoja ja toimi ensimmäisenä valtiovarainministerinä. Hänen kuvansa on edelleen 10 dollarin setelissä. Hamilton saapuu Yhdysvaltoihin kunnianhimoisena siirtolaisena Karibian meren saarelta. Hänestä tulee menestynyt liikemies varapresidentti Burrin auttamana. George Washington tukee häntä myös kun taas Jefferson ja Madison, Amerikan perustajajäsenet, ovat hänen pahimpia vihollisiaan. Hamiltonin suhde Burriin huononee ja päättyy lopulta kaksintaisteluun, jossa Burr haavoittaa Hamiltonin kuolettavasti. Samaan aikaan musikaali kertoo Hamiltonin avioliitosta uskolliseen Elisaan. Liitto rakoilee johtuen uskottomuudesta ja Hamiltonin suhteesta Elisan siskoon.

Miten ostan Hamilton Broadway-liput?

NewYorkCity.fi-sivuston kautta ostetut Hamilton-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Osta Hamilton Broadway-liput tästä

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYorkCity.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 20 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Hamilton on tämän hetken suosituin Broadway-show. Mikäli etsit ainutlaatuista esitystä Amerikan historiasta upean musiikin ja lavatekniikan kera, niin tämä esitys on juuri sinulle. Kohtuuhintaisia lippuja on kuitenkin vaikea löytää. Jos et näe lippuja haluamallesi päivälle, kokeile esimerkiksi tätä lippujen jälleenmyyjää.

Tietoa musikaalista

 • Suositellaan yli 10-vuotiaille
 • Kesto: 2 tuntia 45 minuuttia
 • Esityspaikka: Richard Rodgers Theatre, 226 West 46th Street
 • Richard Rodgers -teatterin katsomokartta

Osta Hamilton Broadway-liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta Hamilton -liput tästäOsta lippusi tästä

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja