Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Helikopterilentojen reitit New Yorkissa

Helikopterilentojen reitit New Yorkissa

Osta liput nyt
Helikopterilentojen reitit New Yorkissa

Millaiset ovat New Yorkin maisemat helikopterilennon aikana? Löydät täältä kuvia helikopterilennoilta. Mitkä ovat lentojen reitit New Yorkissa, ja miten valita juuri itselle sopiva helikopterilento? Kannattaako valita lyhyt lento vai pidempi reitti? Minulta kysytään tätä usein, joten tässä hiukan lisää tietoa.

Alta löydät kuvaukset eri lennoista. Kolme reiteistä löytyy myös alla olevasta kartasta. Manhattanilta lähteviä helikopterilentoja ei ole enää saatavilla sunnuntaisin. Tämän johdosta muiden päivien lennot myydään loppuun entistä nopeammin, joten varaa paikkasi ennen matkaasi New Yorkiin.

Manhattan Sky, Scenic ja Grand Island -helikopterilennot

Punainen linja on nimeltään Manhattan Sky. Tämä helikopterilento kestää noin 12-15 minuuttia ja se on kaikista kolmesta lentovaihtoehdoista lyhin. Tämän lennon hinta on noin 190€, mikä tekee siitä edullisimman helikopterilennon.

Varaa tästä liput Manhattan Sky -lennolle

Keltainen linja on Scenic Tour. Lento kulkee osittain samaa reittiä kuin punainen linja (Manhattan Sky Tour), mutta se lentää pidemmälle Harlemin suuntaan. Näet jopa Yankee Stadiumin. Lento kestää suunnilleen 18 minuuttia ja maksaa 262€.

Varaa liput Scenic-lennolle tästä

Sininen linja on Grand Island Tour. Tämä on pisin lento (25 minuuttia) ja täten myös hintavin vaihtoehto. Lento vie sinut Staten Islandille ja näet myös Bronxin. Tämä helikopterilento sisältää kaikki punaisen ja keltaisen linjojen nähtävyydet, mutta myös paljon muuta. Lennon hinta on 339€.

Varaa tästä liput Grand Island -lennolle

Helikopterilento sunnuntaisin

Suurin osa helikopterilennoista lähtee Manhattanilta. Kaupungin tiukoista säännöistä johtuen Manhattanin yllä ei kuitenkaan saa lentää sunnuntaisin. Haluaisitko silti lähteä helikopterilennolle sunnuntaina? New Jerseyn puolelta löytyy edullinen vaihtoehto, johon voi myös halutessaan valita kuljetuksen helikopterikentälle.

Varaa helikopterilento sunnuntaille tästä

Helikopterilentojen reitit New Yorkissa - Manhattanin siluetti Helikopterilentojen reitit New Yorkissa - Central Park

Iltalennon ja kaupunkiristeilyn yhdistelmä

UUTTA JA EKSKLUSIIVISTA! Jos haluat todella mahtavan kokemuksen, varaa iltalennon ja kaupunkiristeilyn yhdistelmä. Aloitat helikopterilennolla, joka kestää 12–15 minuuttia (punainen reitti merkitty alla). Lento lähtee noin kello 17.30. Tämä tarkoittaa sitä, että lokakuusta maaliskuuhun lento todellakin lennetään pimeällä. Huhtikuun ja syyskuun välissä ilta ei vielä ole pimennyt, vaan lento lennetään auringonlaskun aikoihin. Kävele vähän matkaa Pier 16 -laiturille ja nouse laivaan. Risteilyn lähdettyä Manhattanilta näet Brooklynin sillan, Ellis Islandin ja One World Trade Centerin. Tarjolla on myös lasillinen (ilmaista) samppanjaa, jonka voit nauttia ihaillen Vapaudenpatsasta.

Tämä on ainoa iltalento, joka lähtee Manhattanilta. Kaupungin valaistus ilmasta käsin on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Varsinkin, jos olet käynyt jo helikopterilennolla ja haluat kokea jotain uutta ja ainutlaatuista. Hinta on noin 253€.

Varaa tästä liput yhdistetylle helikopterilennolle ja risteilylle

Jos haluat lentää vähän myöhemmin illalla tai jos ylläoleva helikopterilento on loppuunmyyty, voit varata tämän New Jerseystä lähtevän iltalennon. Lentokentälle pääsee helposti junalla Penn Stationille. Helikopterilentoon ei kuulu risteilyä.

Varaa tästä iltalento New Jerseysta

Helikopterilento ilman ovia

Aivan yhtä vaikuttava on helikopterilento ilman ovia. Se on täydellinen hurjapäille, valokuvaajille tai kenelle tahansa, joka haluaa tehdä jotain todella erityistä New Yorkissa. Lennolta on kirkkaat näkymät Manhattanille ja sen nähtävyyksille ilman ovien luomia näköesteitä. Lento lähtee New Jerseyssä sijaitsevalta kentältä, lähellä Manhattania. Nousun jälkeen lennät 15 minuutin ajan Downtown Manhattanin yllä, joten sinulla on reilusti aikaa nauttia maisemista ja ottaa hienoja valokuvia. Lennon hinta kattaa maksimissaan kolme henkilöä.

Varaa helikopterilento ilman ovia tästä

VIP-helikopterilento

Haluaisitko lähteä yksityiselle VIP-helikopterilennolle, ja olisit myös valmis maksamaan siitä? Tässä on tilaisuutesi! Tämän 30 minuuttia kestävän lennon aikana näet kaikki New Yorkin suosituimmat nähtävyydet yksin tai ystäväsi/rakkaasi kanssa. Helikopteriin mahtuu enintään 5 ihmistä, mutta jos teitä on vain 2 ja loput penkeistä ovat tyhjillään, niin saatte koko helikopterin itsellenne. Tämä lento sopii mainiosti esimerkiksi tärkeän merkkipäivän juhlistamiseen. Lento lähtee New Jerseystä, jonne pääset junalla Penn Station -asemalta.

Varaa VIP-helikopterilento tästä

Lisätietoa

Tärkeää! Huomioithan, että varattuasi helikopterilennon sinun tulee ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan varmistaaksesi lentosi tarkan päivämäärän ja ajan. Tehtyäsi varauksen verkkokaupan kautta saat sähköpostiisi kupongin, joka sisältää palveluntarjoajan yhteystiedot. Suosittelen ottamaan yhteyttä heihin vähintään kahta viikkoa ennen lentosi ajankohtaa. Jos olet varaamassa lentoa kahden viikon sisällä halutusta lentopäivästä, ota yhteyttä palveluntarjoajaan saman tien varmistaaksesi päivän ja ajan. Mitä aiemmin vahvistat varauksesi, sitä enemmän valinnanvaraa sinulla on lentoaikojen suhteen.

Mikäli suunnitelmasi muuttuvat saavuttuasi New Yorkiin ja haluaisit vaihtaa lentosi päivämäärää, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan.

New Yorkin helikopterilennon reittikartta

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja