Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
JFK-lentokentältä The Bronxiin

JFK-lentokentältä The Bronxiin

Osta liput nyt
JFK-lentokentältä The Bronxiin

Valittavanasi on useita kulkuyhteyksiä JFK-lentokentältä Bronxiin. Yksi vaihtoehto on ottaa taksi, mutta tälle reitille ei ole kiinteitä hintoja samalla tavalla kuin matkalle Manhattanille. Tästä johtuen taksi voi maksaa mitä tahansa 80$ ja 120$ väliltä riippuen päämääräsi tarkasta sijainnista. Junalla tai metrolla matkustaminen on puolestaan epäkäytännöllistä, sillä sinun tulisi vaihtaa junaa tai metroa vähintään kahdesti, tai jopa useammin. Julkisilla kulkuneuvoilla matkassa voi helposti kestää kaksikin tuntia. Jaetut pikkubussit eivät kulje Bronxiin asti. Mikäli haluat miellyttävän kyydin, jonka hinnan tiedät etukäteen, niin suosittelen varaamaan yksityisen kyydin kuljetuspalvelusta ennen matkaasi. Tällä tavoin tiedät tarkalleen mitä odottaa, eikä sinun tarvitse huolehtia kyytijärjestelyistä paikan päällä. Jos matkaseurueessa on neljä matkustajaa tai enemmän, tämä on ehdottomasti edullisin vaihtoehto.

Varaa tästä kyytisi etukäteen Bronxiin

Tässä ohjeet kyydin varaamiseen kuljetuspalvelusta:

  1. Valitse ‘Meeting Area’ -kenttään JFK Airport, täytä lentosi tiedot ja valitse valikosta “International (Outside only)”.
  2.  Valitse Bronx ja sen jälkeen osoite (Jos olet matkalla Opera House Hotelliin, niin valitse Town/Section -osiosta Mott Haven).
  3. Täytä päivämäärä ja noutoaika (riittää kun täytät lentosi saapumisajan, sillä kuljettajat pitävät silmällä saapuvia lentoja)
  4. Valitse haluamasi auto
  5. Täytä henkilötietosi ja valitse maksutapa. Suosittelen valitsemaan maksutavaksi käteisen, sillä voit maksaa kyytisi suoraan kuljettajalle.
  6. Täytä puhelinnumerosi kansainvälisen suuntanumeron kanssa kohtaan “Special Requests” Esimerkiksi: “Hello, my phone number is 00358401112223”.
  7. Vahvista tilauksesi ja tarkista, että olet saanut sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

Muista myös varata paluukyytisi lentokentälle

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja