Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Kasvisravintolat New Yorkissa

Kasvisravintolat New Yorkissa

Kasvisravintolat New Yorkissa

New York on kasvissyöjien kaupunki ja löydät sieltä paljon kasvisravintoloita. Mikäli olet kasvissyöjä tai vegaani niin sinua varmasti ilahduttaa tieto siitä, että lähes kaikkien ravintoloiden ruokalistalta löytyy myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Kasvisruoka on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, jopa ei-kasvissyöjien keskuudessa. New Yorkissa kannattaakin ehdottomasti kokeilla jotain uutta ja lähteä kasvisravintolaan, vaikkei olisikaan kasvissyöjä. Ruoka on herkullista! Koska vaihtoehtoja riittää loputtomiin, olen koonnut tähän listaan parhaat kasvisravintolat New Yorkissa.

By CHLOE.

Jos mielesi tekee vegaanidieetille sopivaa pikaruokaa, niin ota suunnaksi By CHLOE. Tilaa Classic Burger (joka käy melkein oikeasta…melkein) ja ranskalaiset (Air-Baked French Fries). Mikäli mielesi tekee jotain terveellisempää, listalta löytyy myös mehuja, smoothieita ja salaatteja. Heillä on muutama pieni liike ympäri kaupunkia.

The Butcher’s Daughter

Toisin kuin tämän ravintolan nimi antaa ymmärtää, The Butcher’s Daughter on täysin kasvisravintola, josta ei löydy maitotuotteita. Ravintola määrittelee itsensä “kasvis teurastamoksi” (vegetable slaughter house), ja mehut ovat heidän erikoisalaansa. Miksi et kokeilisi “Goddess of Greeniä”, vihreää mehua pienellä twistillä? Jos olet enemmänkin oluen ystävä, niin heidän valikoimansa paikallisten pienpanimojen oluita ei tule tuottamaan sinulle pettymystä. Oletko nälkäinen? Valittavanasi on useita vaihtoehtoja, kuten heidän kuuluisa avokado toast, valikoima kasvispasta-annoksia tai mausteinen lehtikaalisalaatti vain mainitakseni muutamia. Heillä on kaksi paikkaa, jotka täyttyvät nopeasti ruuhka-aikana, mutta yleensä sinun ei tarvitse odottaa pöytää kovin kauan.

Kasvisravintolat New Yorkissa - The Butcher's Daughter Kasvisravintolat New Yorkissa - The Butcher's Daughter -terassi

Candle 79

Candle 79 on vegaaniravintola, joka sijaitsee Upper East Sidella. Heidän luomuruokalistansa on loistava ja heillä on paljon eri vaihtoehtoja. Listalta löytyy myös gluteeniton vaihtoehto, joten jos etsit gluteenitonta vaihtoehtoa, on tämä ravintola hyvä suositus. Ravintolan tunnelma on rento. Jos etsitte mukavaa ruokailupaikkaa, tarjoaa Candle 79 varmasti onnistuneen illan! Upper East Sidelta ja Upper West Sidelta löytyy myös Candle Cafe’s.

Kasvisravintolat New Yorkissa - Candle 79 Kasvisravintolat New Yorkissa - Caravan of Dreams NYC

Sacred Chow

Kasvisravintola Sacred Chow sijaitsee hauskalla paikalla Downtownissa. Heillä on todella monipuolinen ruokalista, joka vaihtuu usein. Listalta löytyy salaatteja, panineja sekä erilaisia tapaksia. Yksi tapa maksaa noin 8$, mutta voit myös tilata kolme tapasta hintaan 19,50$. Kaikki ruoka-annokset eivät ole yhtä hyviä, mutta smoothiet ovat todella herkullisia. Tunnelma ei ole paras mahdollinen, ja pöytää joutuu usein jonottamaan pitkään.

Caravan of Dreams

Caravan of Dreams -ravintolan ruokalista on monipuolinen. Ruoka-annokset ovat saaneet inspiraationsa ympäri maailmaa: Meksikosta, Italiasta, Aasiasta… listalta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Caravan of Dreams sijaitsee Lower East Sidella, ja se on erityisesti nuorten suosiossa. Viikonloppuisin ravintolassa soitetaan usein livemusiikkia. Suosittelen ehdottomasti maistamaan heidän jälkiruokiaan, sillä ne ovat herkullisia. Illallisen jälkeen voitte lähteä katsastamaan mitä muuta tämä hauska naapurusto tarjoaa.

Wild Ginger

Wilde Ginger on aasialainen vegaaniravintola. Ravintola tarjoilee uskomattoman maukkaasti maustettua ruokaa. Kaikkien pääruokien seuraksi voi valita riisiä, miso-keiton tai salaatin. Hinta-laatusuhde on kohdallaan ja kallein ruokalaji maksaa vain 14$. Tämä ravintola sijaitsee SoHossa, mutta Brooklynista löytyy toinen heidän ravintoloistaan.

Ericin vinkki: Tunnelma on hauska ja rento sekä henkilökunta on todella avuliasta. Osa tulisista annoksista voidaan pyydettäessä valmistaa miedompina versioina. Kokeile korianteritofua ja paistettua riisiä ananaksella.

Kasvisravintolat New Yorkissa - korianteri-tofua ja shiitakeseinia wild ginger ravintolassa Kasvisravintolat New Yorkissa - wild ginger

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja