Kulkuyhteydet Manhattanilta JFK-lentokentälle

Kulkuyhteydet Manhattanilta JFK-lentokentälle

Manhattanilta JFK-lentokentälle löytyy paljon eri kulkuvaihtoehtoja ja suosittelen aina varaamaan ne etukäteen. Täten voit nauttia huoletta viimeisestä lomapäivästä New Yorkissa kun tiedät, miten olet palaamassa lentokentälle. JFK-lentokentälle voi matkustaa taksilla, pikkubussilla, lentokenttäbussilla, metrolla tai junalla.

Taksi Manhattanilta JFK-lentokentälle

Taksilla matkustaminen Manhattanilta JFK-lentokentälle on helppoa ja maksaa noin 55-60$ + tietullimaksu sekä tippi (7-10$). On hyvä huomioida, että taksin nappaaminen lennosta ruuhka-aikaan ei ole aina helppoa. New Yorkissa et voi tilata taksia soittamalla, vaan sinun pitää ottaa se lennosta kadulla. Jos matkustat kello 7.30–9.30 tai 16.00–19.00 välisenä aikana, suosittelen käyttämään alla mainitsemiani vaihtoehtoja sen sijaan.

Shuttle-kuljetus – jaetut pikkubussit

Jaettu pikkubussikuljetus noutaa matkustajat hotellilta tai yksityisasunnolta ja vie JFK-lentokentälle. Matka JFK:n lentokentälle maksaa 20€. Pikkubusseja on todella helppo käyttää ja suosittelen niitä kaikille. Pikkubussi tulee noutamaan sinut, joten sinun tarvitse stressata vapaan taksin löytämisestä. Nämä pikkubussit ovat edullisia ja niitä on helppo käyttää, mutta niillä matkustaminen vie kauemmin kuin taksilla, sillä he noutavat useita matkustajia matkan varrelta. Varattuasi pikkubussin, lue huolellisesti saamasi tositteen (voucher) ohjeet miten varaat noudon haluamastasi paikasta ja haluamaasi kellonaikaan. Huomiothan, että useimmat bussit eivät nouda asiakkaita 125th Streetiä kauempaa Manhattanilla.

Varaa tästä jaettu pikkubussi lentokentälle
Varaa tästä jaettu meno-paluukuljetus pikkubussilla

Yksityinen kuljetus

Haluatko kulkea hotellilta lentokentälle yksityiskyydillä, jonka kuljettaja vie sinut henkilökohtaisesti määränpäähäsi? Ja haluatko järjestää kuljetuksen jo ennen lähtöäsi? Varaa siinä tapauksessa yksityinen kuljetus etukäteen. Voit valita mieleisesi useista kuljetusvaihtoehdoista.

Edullinen yksityiskuljetus

Valitse edullinen yksityiskuljetus ja järjestä kaikki valmiiksi ennen matkaasi New Yorkiin. Kuljetuksen varattuasi saat kupongin, jonka linkistä voit ilmoittaa lentotietosi ja haluamasi noutoajan. Kuljetuksen hinta ei sisällä tietullia ja tippiä.

Varaa edullinen yksityiskuljetus tästä

All inclusive -yksityiskuljetus

Jos haluat maksaa kuljetuksesi kokonaissumman jo etukäteen, niin tämä all inclusive -kuljetus on paras vaihtoehto. Kaikki verot, tietullit ja tippi sisältyvät hintaan.

Varaa all inclusive -yksityiskuljetus tästä
Varaa menokuljetus tästä

Limusiini

Varaa lentokenttäkuljetus limusiinilla ja lähde tyylillä takaisin kotiin. Voit varata limusiinikuljetuksen hotellilta lentokentälle enintään 8 matkustajalle.

Varaa limusiinikuljetus tästä

Lentokenttäbussit

NYC Express -lentokenttäbussit ajavat Manhattanin ja JFK-lentokentän välillä. Bussit lähtevät Manhattanilta Grand Central Terminalista ja Port Authoritysta noin tunnin välein kello 11.00–19.00 välillä. Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi! Melkein kaikki bussit tarjoavat ilmaisen wifi-verkon käyttöön. Bussit voivat olla täynnä, joten varaa matkaan tarpeeksi aikaa.

Varaa tästä NYC Express -lentokenttäbussi

Metro (subway)

Valitse metrolinja A tai E, jotta pääset AirTrainille. Metromatka maksaa 2,75$ (uusi MetroCard maksaa 1$) ja AirTrain maksaa 7,75$. Matkaan menee 1,5 tuntia ja jos sinulla on paljon matkatavaroita ja pitkä lento edessä, en suosittele tätä vaihtoehtoa.

Long Island Railroad Train (LIRR) -juna

Voit matkustaa Jamaica-metroasemalle Long Island Rail Road -junalla Manhattanin Penn Stationilta. Jamaica Stationilta sinun pitää mennä AirTrainilla JFK-lentokentälle. Junamatka maksaa 7,25-10$ ja AirTrain maksaa 7,75$.

Kuinka paljon aikaa varaan paluumatkaan JFK-lentokentälle?

Varaa aina tarpeeksi aikaa paluumatkaan lentokentälle, erityisesti ruuhka-aikaan. Haluat tuskin olla jumissa ruuhkassa ja stressata lennon lähdöstä. Alta löydät tyypilliset matkustusajat Manhattanilta. Muista, että Downtownista on pidempi matka JFK-lentokentälle kuin Midtownista:

  • Taksi JFK-lentokentälle: 1-1,5 h
  • Jaettu shuttle-kuljetus JFK-lentokentälle: 1-1,5 h
  • Lentokenttäbussi JFK-lentokentälle: 1,5-2 h
  • Metro JFK-lentokentälle: 1,5-1,75 h
  • Juna Penn Stationilta JFK-lentokentälle: 1 h (junan lähdöstä)
  • Limusiini / yksityisauto JFK-lentokentälle: 45min – 1,5 h
Ericin vinkki: Itse varaan aina pikkubussin tai yksityisauton (towncar). Pikkubussi maksaa 20$ ja noutaa sinut hotellilta tai asunnolta, aivan kuten limusiini ja yksityisauto. Tämä takaa rauhallisen paluumatkan lentokentälle ja on paljon parempi vaihtoehto kuin stressaaminen taksista. Varsinkin kello 15.30–19.00 välillä taksin saaminen on kiven takana. Pikkubussi ja limusiini pitää varata etukäteen ja voit tehdä sen täällä.

Muilta hallintoalueilta JFK:n lentokentälle

Etsitkö lentokenttäkuljetusta JFK:lle muilta hallintoalueilta tai toisista osavaltioista, kuten New Jerseystä? Olen kirjoittanut erikseen tarkemmat tiedot näistä vaihtoehdoista:

Matkustatko eri lentokentältä?

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Manhattanilta Newark-lentokentälle

Lue tästä lisää kulkuyhteyksistä Manhattanilta LaGuardia-lentokentälle

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja