2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Kulkuyhteydet Manhattanilta Newark-lentokentälle

Kulkuyhteydet Manhattanilta Newark-lentokentälle

Kulkuyhteydet Manhattanilta Newark-lentokentalle

Taksi Manhattanilta Newark-lentokentälle voi maksaa jopa 100$. Tämän takia en suosittele ottamaan taksia Newark-lentokentälle (EWR), vaan varaamaan sen sijaan pikkubussin tai yksityisauton. Kun varaat lentokenttäkuljetuksen etukäteen, voit nauttia rauhassa viimeisestä lomapäivästä New Yorkissa.

Jaettu pikkubussi

Jaettu pikkubussi noutaa sinut hotellilta (tai yksityisasunnolta) ja vie Newark-lentokentälle. Hinnaksi tulee vain 20$ per matkustaja. Matkaan Newark-lentokentälle menee vähintään 1,5 tuntia. Nämä pikkubussit ovat edullisia ja niitä on helppo käyttää, mutta niillä matkustaminen vie kauemmin kuin taksilla, sillä he noutavat useita matkustajia matkan varrelta. Varattuasi kyydin lue tosite (voucher) tarkkaan. Siinä kerrotaan ohjeet miten tilaat noudon haluamaasi paikkaan ja kellonaikaan. Huomiothan, että useimmat pikkubussit eivät nouda asiakkaita 125th Streetiä kauempaa Manhattanilta.

Varaa tästä jaettu pikkubussikuljetus
Varaa tästä jaettu meno-paluukuljetus pikkubussilla

Yksityisauto tai limusiini

Pikkubussin lisäksi voit valita noudon yksityisautolla tai limusiinilla. Towncar on pieni limusiini, johon mahtuu yhdestä neljään matkustajaa. Jos matkustat ison ryhmän kanssa Newarkin lentokentälle, on tämä hyvä vaihtoehto taksille tai pikkubussille ja se tulee usein jopa halvemmaksi. Hinnat alkavat 22$ per matkustaja Newarkille.

Varaa tästä yksityisauto tai limusiini

Juna

Manhattanin Penn Stationin ja Newarkin lentokentän välillä on junayhteys. Päästäksesi terminaaliin asti sinun tulee ottaa vielä AirTrain. Junamatka Newarkille ja AirTrain maksavat yhteensä 13$. AirTrain-lippu pelkästään maksaa 5,50$. Kaikista kulkuyhteyksistä Manhattanilta Newarkille tykkään tästä vaihtoehdosta vähiten. Junaa pitää vaihtaa monta kertaa, mikä ei ole hauskaa kun mukana on paljon matkatavaraa.

Kuinka paljon aikaa pitää varata paluumatkaan Newark-lentokentälle?

Fiksuinta on jättää tarpeeksi aikaa Newarkin kentälle siirtymiseen, erityisesti ruuhka-aikaan. Tässä osviittaa kuinka paljon aikaa pitää varata Manhattanilta:

  • Taksi Newark-lentokentälle: 1-1,5 h
  • Jaettu pikkubussi Newark-lentokentälle: 1,5 h
  • Juna Newark-lentokentälle: 1 h (junamatkasta alkaen)
  • Yksityisauto/limusiini Newark-lentokentälle: 45 min – 1,5 h
Ericin vinkki: Olen monesti mennyt taksilla Newarkin lentokentälle ja joka kerta sinne saapuessani mietin “miksi menin taas maksamaan näin paljon”. Nykyään en enää ota taksia, vaan varaan jaetun pikkubussin tai towncarin etukäteen. Pikkubussit maksavat 20$ ja noutavat sinut hotellilta/asunnolta. Metron, junan ja AirTrainin yhteishinnaksi tulee 15,75$. Pikkubussi sekä limusiini pitää varata etukäteen ja voit tehdä sen täällä.

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja