2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Lounas New Yorkissa

Lounas New Yorkissa

Lounas New Yorkissa

Lounas New Yorkissa syödään yleensä kello 11.00–15.00. Jos kello 11.00 tuntuu aikaiselta, on newyorkilainen siinä tapauksessa varmaankin jättänyt aamiaisen väliin ja kutsuu lounasta brunssiksi. Monella ravintolalla on lounasruokalista, jonka annokset ovat puolet halvempia. Kannattaa ehdottomasti käydä lempiravintolassa myös lounaalla, vaikka tunnelma saattaakin olla kovin erilainen kuin illalla. Varsinkin aasialaiset ravintolat tarjoavat lounaan todella edulliseen hintaan, enkä voi olla ihmettelemättä, miten he sen tekevät. Aasialaista tai eteläamerikkalaista ruokaa tarjoavat ravintolat ovat yleensä halvempia kuin niin sanotut eurooppalaiset paikat.

Lounaslempparit

Pizzafanina ensimmäinen suositukseni on tietenkin hakea herkullinen pala pizzaa yhdestä top-5 suosikkipizzerioistani. Listan toinen pizzeria on ehdoton, sillä he tarjoilevat pizzaa paloittain. Toinen lounassuosikkini on hampurilainen. Löydät täältä parhaat hampurilaiset New Yorkissa.

Balthazar

Haluatko tarjota itsellesi hienon ja perinteisen newyorkilaisen brunssin? Oletko valmis maksamaan siitä? Annos paahtoleipää, kananmunia ja kahvia maksaa $30 ja paistettu juustoleipä $18. Palvelu ja ruoka ovat erinomaisia vaikka hintavia, mutta saat ranskalaista ruokaa ja erikoisannoksia. Balthazar on aivan SoHon sydämessä ja täten mallien ja varakkaiden suosiossa.

Essen

Tuoretta, terveellistä ruokaa ilman monimutkaisia ruokalistoja tai kohtuuttomia hintoja? Se löytyy Essenistä. Tämä ketju tarjoaa ruokaa samalla konseptilla kuin Whole Foods: itsepalvelu kulhoihin ja rasioihin. Kokoa ateriasi ja ota se mukaasi, Näin voit nauttia lounaan puistonpenkillä tai piknikeväänä puistossa. Essenissä on tarjolla ruokaa maailman kaikista kolkista: italialaista, japanilaista, kiinalaista ja kreikkalaista vain mainitakseni muutamia.

Lounas New Yorkissa - Balthazar Lounas New Yorkissa - Essen

Corner Bistro

Meatpacking Districtillä sijaitseva Corner Bistro on yksi kaupungin parhaista hampurilaispaikoista, jossa on pubia muistuttava tunnelma. Heiltä ei todella löydy listalta muuta kuin burgereita (jos chiliä ja kahta voileipävaihtoehtoa ei oteta huomioon).

Thai-ruokaa 9th Avenuella

9th Avenuella, 45th ja 50th Streetin väliltä löytyy paljon thai-ravintoloita. Kolmen tai neljän ruokalajin lounas maksaa usein alle 7 dollaria. Yum Yum Too -ravintolassa (ravintoloita löytyy monta Hell’s Kithcenistä) on hyvä lounas.

Whole Foods Market

Astu sisään Time Warner -rakennukseen Columbus Circlellä ja ota rullaportaat alas. Täältä löytyy Whole Foods: jättimäinen ruokakauppa, joka myy herkullisia tuoreita voileipiä, tuoretta sushia, pizzaa, juomia jne. He ovat myös tunnettuja keitoistaan. Juuri valmistetut annokset tarjoillaan erityisen suojan kera, jotta ne pysyvät lämpiminä. Ruoka on vielä lämmintä kun pääset läheiseen Central Parkiin, vaikka mikä estää sinua syömästä ruokaa samantien!

Lounas New Yorkissa - Whole Foods Lounas New Yorkissa - salaattibaari

Delit ja niiden salaattibaarit

Manhattanilta löytyy paljon deli-kauppoja, jotka myyvät voileipiä (tai bodega kuten newyorkilaiset niitä kutsuvat). Monesta delistä löytyy myös salaattibaari, josta voi koota oman salaattinsa. Etkö osaa valita parasta voileipää? Kysy henkilökunnalta mikä on talon spesiaali.

Lounas New Yorkissa - Pastrami-voileipa Lounas New Yorkissa - voileipia

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja