Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Luisteleminen New Yorkissa

Luisteleminen New Yorkissa

Luisteleminen New Yorkissa

Luisteleminen New Yorkissa alkaa heti lokakuun alusta lähtien. Kaikkein trendikkäimmät ja kuuluisimmat luisteluradat New Yorkissa ovat Rockefeller Centerissä ja Central Parkissa. Mutta ne eivät suinkaan ole ainoat paikat missä voi luistella. Jos haluaa kokea aidon newyorkilaisen talven, pitää ehdottomasti käydä myös luistelemassa yhdellä kaupungin luisteluradoista. Monet paikalliset odottavat joka vuosi innolla päästäkseen taas luistelemaan. Myös turistit voivat nauttia luistelusta. Minne kannattaa suunnata jos haluaa luistella New Yorkissa?

Rockefeller Center

Rockefeller Centerin luistelurata on todella upea varsinkin juhlapyhien aikaan marraskuusta tammikuuhun. Se ei ole edullisin luistelurata, mutta tämän tyylikkäämmin ei voikaan luistella. Se sijaitsee Fifth Avenuella 49th ja 50th Streetin välissä. Kävele Channel Gardensin läpi portaita alas ja luistelurataa ei voi olla huomaamatta.

 • Kausi: lokakuu 2018 – huhtikuu 2019
 • Aukioloajat: Voit luistella puolentoista tunnin ajan kerrallaan kello 8.30–24.00
 • Sisäänpääsymaksu:
  • Aikuiset: 33$ per luistelukerta
  • Lapset (alle 12-v): 15$ per luistelukerta
 • Luistinten vuokra: 12,50$

Rockefeller Center luistelupaketit

Koe ainutlaatuinen jouluinen elämys ja varaa liput ekslusiiviseen iltaan luistelun ja illallisen parissa Rockefeller Centerissa. Yhdistä jäällä liukuminen ja ylellinen illallinen luisteluradan vieressä The Sea Grillissä.

Varaa luistelu sekä illallinen The Sea Grillissä tästä

Jos luistelet mieluummin aamulla, voit varata luistelusession myös aamuksi. Saavu paikalle kello 8.30 ja nauti lomatunnelmasta jäällä samalla kun maistelet keksejä ja kuumaa kaakaota lämmitetyssä VIP-mökissä. Sen jälkeen voit vierailla Top of the Rockissa.

Varaa VIP-luistelupaketti aamulla tästä

Haluatko hemmottelua? Varaa siinä tapauksessa tämä VIP-luistelupaketti, johon sisältyy luistinvuokra, 90 minuutin luistelusessio, kuumaa kaakaota ja vastaleivottuja keksejä ja leivonnaisia, sisäänpääsy VIP-mökkiin SEKÄ sisäänpääsy Top of the Rockiin.

Varaa tämä VIP-luistelupaketti illalla tästä

Luistelu New Yorkissa - Luistelua Rockefeller Centerissä Luisteleminen New Yorkissa - Rockefeller Centerin luistelukentta

Bryant Park

Vain muutaman askeleen päässä Times Squarelta löytyy Bryant Park 42nd Streetillä, Fifth Avenuen ja 6th Avenuen välistä. Bryant Parkin luistelurata on puistossa ja jopa isompi kuin Rockefeller luistelurata. Jos haluat luistella hiukan väljemmin, on tämä hyvä vaihtoehto. Tämä on kaupungin siistein luistinrata, sillä se on kaikille ilmainen!

 • Kausi: 27.10.2018–maaliskuu 2019
 • Aukioloajat: 8.00 – 22.00 päivittäin
 • Sisäänpääsy: ilmainen sisäänpääsy
 • Luistinten vuokra: 20$ per henkilö

Luisteleminen New Yorkissa - Bryant Park rink Luisteleminen New Yorkissa - Bryant Park2

Central Park

Central Parkin luistelurata, Wollman Rink, on varmasti yksi hienoimmista luisteluradoista maailmassa. Se sijaitsee 62nd Streetin korkeudella Fifth Avenuen puolella Central Parkia (itäpuolella).

 • Kausi: lokakuu 2018 – huhtikuu 2019
 • Aukioloajat:
  • Maanantai – tiistai: klo 10.00 – 14.30
  • Keskiviikko – torstai: klo 10.00 – 22.00
  • Perjantai – lauantai: klo 10.00 – 23.00
  • Sunnuntai klo 10.00 – 21.00

Osta liput Central Parkin luisteluradalle tästä

Central Parkista hiukan pohjoiseen, 107th Streetin korkeudella, Fifth Avenuen puolella puistoa on Lasker Rink -luistelurata. Tämä luistelukenttä on avoinna lokakuun lopusta maaliskuuhun. Sisäänpääsymaksu on 8,50$ aikuisilta ja 4,50$ lapsilta. Luistinten vuokraus maksaa 7,50$.

Luisteleminen New Yorkissa - Wollman Rink Luisteleminen New Yorkissa - Central Park

Luistelu Staten Islandilla

Joka vuosi Staten Island järjestää Winter Wonderland -tapahtuman. Tämä Talven Ihmemaa sijaitsee lähellä ilmaisen Staten Island Ferryn lauttaterminaalia ja sinne pääsee helposti Manhattanilta. Winter Wonderlandin kohokohtiin kuuluu ehdottomasti luistelurata, mutta siellä on myös paljon muuta jouluista puuhaa koko perheelle, muun muassa joulutori, iso piparkakkutalo ja joulumusiikilla säestetty valoshow.

Osta liput Staten Islandin Winter Wonderlandiin tästä

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja