2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Missä syödä lasten kanssa New Yorkissa

Missä syödä lasten kanssa New Yorkissa

Ruokailu lasten kanssa New Yorkissa

New Yorkissa on paljon lapsille sopivia ravintoloita, joissa on paljon helpompaa syödä lasten kanssa verrattuna ravintoloihin Suomessa. Esimerkiksi on hyvin tavallista tilata paljon erilaisia alkupaloja ja pyytää ylimääräisiä lautasia ja aterimia, jolloin ruoan voi helposti jakaa. Pizzat varsinkin ovat niin isoja, että niistä riittää jaettavaksi. Toinen hyvä vaihtoehto on kaupunkiristeily seisovalla pöydällä. Tämä on hauska ajanviete koko perheelle, ja lapset voivat itse valita mitä haluavat syödä seisovasta pöydästä.

TARJOUS: nyt -50% alennus lasten Flex Passista!

Ota huomioon

Tässä muutama seikka, jotka kannattaa huomioida; esimerkiksi varauksen tekeminen ravintolaan ei ole yleensä mahdollista. On siis hyvin tavallista jonottaa ulkopuolella, ennen kuin henkilökunta ohjaa pöytään. Tämä ei välttämättä ole ongelma sinulle, mutta jaksaako lapsi vielä istua paikallaan syömään jonotettuaan puolitoista tuntia? Ketjuravintolat tarjoavat usein tuoleja jonottamiseen, mutta pienemmät ravintolat eivät. Paras keino jonotuksen välttämiseen on tulla ravintolaan ennen kello 18.00. Täten olet paikan päällä ennen kuin musikaaliin menossa olevat ruokailijat saapuvat ravintolaan. Varsinkin Midtownin ravintoloissa saattaa olla todella ruuhkaista kello 18.00 jälkeen.

Olen listannut alle ravintolaehdotuksia iän mukaan:

Vauvat ja taaperot

Koska olen myös itse vanhempi, en suosittele menemään hienoon ravintolaan vauvan kanssa. Ravintolat ovat usein pieniä ja täynnä, eikä niissä ole tilaa lastenvaunuille. Jos vauva on tarpeeksi vanha istumaan sylissä tai syöttötuolissa (joka on harvinaisuus näissä paikoissa) saattaa illlallinen onnistuakin. Muista kuitenkin, että ilta voi olla helposti pilalla jos lapsi saa hepulin (mitä ei normaalisti muuten tapahdu) ja alkaa itkeä. Nämä ravintolat eivät myöskään tarjoa vaipanvaihtotiloja. Isommat ketjuravintolat ovat parempi vaihtoehto tällä kertaa. Ketjuravintoloissa on tilaa, myös lastenvaunuille, lapsille löytyy syöttötuoli ja oma ruokalista. Esimerkkinä Friday’s, Dallas BBQ, Applebees, Olive Garden ja Red Lobster.

Ruokailu lasten kanssa New Yorkissa - Applebees Ruokailu lasten kanssa New Yorkissa - Red Lobster

(Esi)kouluikäiset (5–11-vuotiaat)

Tämä ikäryhmä tykkää käydä ulkona syömässä, kun siihen liittyy hiukan leikkiä ja peliä. Dave&Busterissa (42nd Street) on pelialue ja Bubba Gump Shrimp Co (Forrest Gump -teemaravintola) Times Squarella on myös hauska kokemus, varsinkin jos lapset ovat nähneet elokuvan.

Varhaisteinit

Tämä ikäryhmä innostuu yleensä illallisesta ravintolassa, kun siihen sisältyy hampurilaisia tai pizzaa – ja niitähän New Yorkissa riittää. Sopivia paikkoja, joissa voit ruokailla varhaisteinien kanssa ovat muun muassa 5 Napkin Burger, John’s Pizzeria ja Lombardi’s Pizza. Haluaako lapsesi syödä taas pizzaa, kun itse kaipaisit jo vaihtelua? Kokeile Carmine’s-ravintolaa, se on italialainen perheravintola, joka tarjoilee isoja annnoksia äyriäisiä, lihaa ja antiapasteja. Kaikki on tarkoitettu jaettavaksi. Näin lapsetkin pääsevät kokeilemaan uusia makuja, eikä heiltä jää koko lautanen syömättä, jos he eivät tykkääkään ruoasta.

Ruokailu lasten kanssa New Yorkissa - Hampurilainen Fridays-ravintola Ruokailu lasten kanssa New Yorkissa - Johns Pizzeria

16-vuotiaasta ylöspäin

Onko lapsesi jo teini? Silloin on hauskaa syödä hiukan juhlavammin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että New Yorkissa alle 21-vuotiaat eivät pääse edes baariin sisälle, toisin kuin Suomessa. Supernova on Novotelin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva hauska paikka, josta on hienot näkymät Times Squaren ylle. Siellä voi myös syödä ulkona ja perjantaisin katolla järjestetään tapahtumia. Muita hyviä ravintolavaihtoehtoja ovat STK, The Standard Grill ja Robert NYC.

Ericin vinkki: Anna ylläolevien vinkkien inspiroida, mutta tutustu myös uusiin paikkoihin. On hauskaa löytää uusia paikkoja varsinkin New Yorkissa, jossa niitä avataan joka viikko kymmenen uutta lisää!

 

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja