Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa?

Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa?

Älä jätä alennusmyyntejä väliin, jos haluat tehdä hyviä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa. Voit säästää paljon rahaa! Shoppailu on monen New Yorkissa kävijän matkaohjelmassa. Iso Omena on todellinen shoppailijan paratiisi, sillä erilaisten kauppojen valikoima on suuri! Kaupungista löytyy tavalliset alennusmyynnit, kuten vuosittaiset kesä- ja talvialet. Tämän lisäksi juhlapyhien aikaan on usein alennuksia. Ole kuitenkin varuillasi, jos hintoja ei ole ilmoitettu tuotteissa. Tiettyihin alemyynteihin ei pidä luottaa kuten “Liquidation” (selvitystila), “Last Days” (viimeiset päivät) tai “Going Out of Business” (loppuunmyynti). Erityisesti elektroniikkaa myyvät liikkeet Times Squaren ympäristössä käyttävät tällaisia myyntikikkoja. Jos teet niissä ostoksia, varmista että saat mukaasi alkuperäisen pakkauksen, takuukuitin ja käyttöohjeet!

Century 21 New Yorkissa

Turistien lempikauppa New Yorkissa on Century 21, joka sijaitsee 9/11-muistomerkin vieressä. Toinen liike sijaitsee Broadwaylla, 66th ja 67th Streetin välissä. Koska turistit eivät välttämättä tiedä tätä paikkaa, on siellä paljon rauhallisempaa kuin Downtownin liikkeessä. Voit myös shoppailla verkossa Century 21:n nettikaupassa ja tilauksesi voidaan toimittaa hotellillesi (tarkista ensin hotelliltasi että he voivat vastaanottaa tilauksen).

Lue tästä lisää Century 21 -liikkeestä

Black Friday -ostokset

Jos olet New Yorkissa marraskuun lopussa, sinulla kävi tuuri. Voit hyödyntää Black Friday -tarjoukset! Black Friday on aina kiitospäivän jälkeinen päivä ja se on paras päivä tehdä ostoksia New Yorkissa! Lähes kaikkilla kaupoilla on erityisiä Black Friday -tarjouksia. Jos suunnittelet ostavasi jonkin tietyn jutun New Yorkista, on parempi odottaa tämän shoppailupäivän jättitarjouksia.

Mitkä New Yorkista kannattaa ostaa?

Jos matkasuunnitelmiisi kuuluu shoppailua, kannattaa ehdottomasti tsekata ainakin tietyt tuotteet ja merkit. New Yorkista kannattaa ostaa esimerkiksi elektroniikkaa, vaatteita ja kosmetiikkaa. Apple-tuotteet (mm. iPhone ja iPad) ovat yleensä halvempia Yhdysvalloissa kuin Suomessa. Jos haluat tehdä vaateostoksia New Yorkissa, tunnetut vaatemerkit, kuten vaikkapa Levi’s ja GAP, ovat usein edullisempia. Parhaat tarjoukset löydät Woodbury Commonin kaltaisista outlet-keskuksista.

Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa - Black Friday Miten tehdä löytöjä New Yorkissa shoppaillessa - Century 21

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja