Netin käyttö ja soittaminen New Yorkissa

Netin käyttö ja soittaminen New Yorkissa

Netin käyttö ja soittaminen New Yorkissa (käyttämällä esimerkiksi matkapuhelinta tai tablettia) voi tulla kalliiksi. Suomalaiset operaattorit voivat veloittaa soittamisesta tai puhelujen vastaanottamisesta Yhdysvalloissa paljon, puhumattakaan netin käyttökustannuksista. Roaming-maksut voivat olla todella korkeita aivan pienestäkin käytöstä. Siksi kannattaa selvittää, mitä liittymäsi käyttö New Yorkissa maksaa. Estä tarvittaessa puhelimestasi verkkovierailu matkasi ajaksi. Jotkin suomalaiset operaattorit tarjoavat matkapaketteja tai lisäpalveluita, joilla voit saada pienen määrän matkadataa käyttöön Yhdysvalloissa ilman poskettomia hintoja. Jos haluat surffata netissä matkasi aikana, on sinun hyvä tietää eri vaihtoehdoista etukäteen.

Prepaid-liittymä New Yorkiin

Hanki prepaid-liittymä New Yorkiin, jos haluat käyttää nettiä jatkuvasti matkan aikana. Tältä sivustolta voit tilata liittymän edullisesti kotiisi jo ennen matkaa. Näin pääset kätevästi nettiin heti kun saavut lentokentälle! Käyttövalmiilla sim-kortilla on 6 GB:n edestä dataa ja se on voimassa 10 päivää, joten voit olla netissä koko matkasi ajan. Toinen vaihtoehto on hankkia prepaid-liittymä paikan päällä New Yorkissa esimerkiksi T-Mobilen liikkeestä tai Best Buy’sta, jolla on useita elektroniikkamyymälöitä New Yorkissa. Myyjät voivat auttaa sinua valitsemaan tarpeitasi parhaiten vastaavan sim-kortin. Prepaid-liittymää varten et tarvitse kotiosoitetta Yhdysvalloissa etkä amerikkalaista pankkitiliä.

Ilmainen WiFi New Yorkissa

New Yorkissa on myös paljon ilmaisia wifi-paikkoja. Esimerkiksi monelta metroasemalta löytyy langaton verkkoyhteys. Nämä hotspotit ovat usein helpoin ja halvin tapa käyttää nettiä reissullasi. Siksi kannattaa ladata ilmainen sovellukseni Eric’s New York App, joka toimii myös ilman internet-yhteyttä. Nähtävyyksien ja muiden tärkeiden kohteiden lisäksi sovelluksen kartta näyttää sinulle myös ilmaiset WiFi-pisteet. Näin löydät aina lähimmän paikan, jossa pääset nettiin.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja