2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
MoMA Museum of Modern Art New Yorkissa

MoMA Museum of Modern Art New Yorkissa

Osta liput nyt
MoMA Museum of Modern Art New Yorkissa

MoMA (Museum of Modern Art) on nykytaiteen museo New Yorkissa on must -vierailukohde kaikille modernin taiteen ystäville. Se on yksi alansa johtavia museoita Pohjois-Amerikassa. Museon vakituinen näyttely sekä vaihtuvat näyttelyt ovat todella vaikuttavat. Alla olevilla lipuilla pääset vierailemaan museossa kätevästi jonon ohi. Sen lisäksi samalla lipulla voit vierailla MoMA PS1:ssa Long Island Cityssä 14 päivän sisällä.

Osta MoMA-liput tästä

MoMA on suljettu ajalla 15.06.-21.10.

Mitä MoMA:ssa ehtii nähdä 1,5 tunnin aikana?

Tarkista etukäteen minkä näyttelyn haluat ehdottomasti nähdä. Kuudennessa kerroksessa on yleensä yksi tai kaksi tärkeää ja näkemisen arvoista näyttelyä. Jos kuudes kerros ei kiinnosta, ota liukuportaat, jotka sijaitsevat sisäänkäynnin oikealla puolella. Mene viidenteen kerrokseen, samalla tutustut rakennukseen. Löydät sieltä muun muassa Cézannea, van Goghia, Picassoa. Siirry sitten alempiin kerroksiin, joissa vakituinen näyttely jatkuu: Pollock, Warhol, Rothko. Upeita teoksia.

Jatka matkaa alaspäin, josta löydät “kevyempää” taidetta. MoMA:n muotoilu- ja arkkitehtuurikokoelmat kolmannessa kerroksessa ovat todella hyvät. Jos sinulla on vielä aikaa jäljellä, jatka kierrosta. Jos olet väsynyt tässä kohtaa, niin voit katsoa elokuvan. Jokaisessa kerroksessa on informaatiopiste, jonka henkilökunta auttaa sinua mielellään löytämään mielenkiintoista katseltavaa.

Vinkkejä vierailuun

Kesä-aikaan voit nauttia juoman patsaspuistossa kierroksen jälkeen. Talvi-kauden aikana voit mennä yhteen lähistöllä olevista kahviloista, vaikkakin ne ovat usein täynnä väkeä (ja suhteellisen tyyriitä). Päiväaikaan MoMAssa on todella paljon kävijöitä. Yritä suunnittella museovierailusi aamulle noin puolituntia museon avaamisen jälkeen (museossa on usein todella pitkät jonot juuri sen avattua ovensa), sillä jonojen ei pitäisi olla silloin kovin pitkät. Kun saavut paikalle, narikkaan on aina pitkät jonot (se on ilmainen). Kaikki laukut (lukuunottamatta käsilaukkuja) täytyy jättää sinne, jopa muovikassit. Siksi suosittelen shoppailua MoMA-vierailun jälkeen.

Ilmaiset audio-kierrokset ovat saatavilla jokaiselle vierailijalle. Nämä ovat pieniä kannettavia laitteita, joihin syötät useita numeroita kuullaksesi kierroksen.

Shoppailu MoMAssa

MoMA:ssa on iso kauppa, mutta kadun toiselta puolelta sijaitsee myös liike, jossa myydään huonekaluja ja astioita. SoHo:sta löytyy myös toinen MoMA-kauppa (81 Spring Street).

MoMA Museum of Modern Art New Yorkissa - taidetta MoMA Museum of Modern Art New Yorkissa - helikopteri

Eklusiivinen VIP-kierros ennen museon avautumista

Koe jotain ainutlaatuista ja vieraile MoMAssa aikaisin aamulla, jolloin se on vielä suljettuna muulta yleisöltä. Ammattitaitoinen taidehistorijoitsija oppaanasi kierrät museota, josta löytyy useita mestariteoksia. Koska opastetun kierrokseen ryhmään kuuluvat ovat museon ainoita vierailijoita, näyttelysalit ovat täysin tyhjiä ja voit ihailla klassikkoteoksia aivan aitiopaikoilta! Lippuun sisältyy tavallinen sisäänpääsy, joten kiertää museota tämän VIP-kierroksen jälkeen niin kauan kuin haluat.

Varaa liput ekslusiiviselle MoMA VIP-kierrokselle tästä

MoMA Museum of Modern Art - VIP kierros maalauksetMoMA Museum of Modern Art - VIP kierros patsas

Käytännön tietoa

Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna tai näyttää mobiililippuna puhelimestasi.

  • Aukioloajat:
    • Päivittäin kello 10.30–17.30
  • Sijainti: 11 West 53rd Street

Osta MoMA Museum of Modern Art -liput tästä

Sisäänpääsy MoMAan sisältyy New York Pass -kaupunkipassiin sekä Explorer Passiin.

MoMA Museum of Modern Art New Yorkissa - puutarha

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja