2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
National Geographic Encounter: Ocean Odyssey

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey

Osta liput nyt
National Geographic Encounter Ocean Odyssey

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey on Times Squarella New Yorkissa sijaitseva nähtävyys. Vallankumouksellista teknologiaa hyödyntäen sinut kuljetetaan virtuaalisesti meren syvyyksiin. Kohtaa haita, valaita, valtava mustekala ja merileijonia silmästä silmään ilman että kastut! Vedenalaisen maailman takana on Oscar- ja Emmy-palkittu tiimi, joka on luonut Game of Thronesin ja Martin Scorsesen Hugo-elokuvan. Joten meriodysseia on taatusti visuaalisesti upea!

Hanki National Geographic Encounter -liput tästä

Virtuaaliakvaario

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey on valtava 60 000 m² kokoinen nähtävyys, joka on verrattavissa virtuaaliakvaarioon. Vierailun alussa sinut ympäröi merelliset kuvat ja äänet. Kävelet useiden elinympäristöjen halki, joilla on jokaisella omat asukkaansa. Nähtävyyteen kuuluu myös digitaalinen “leikkikenttä”, jossa sinulla on tilaisuus leikkiä esimerkiksi hologrammeilla ja kosketusnäytöillä. Täällä voit oppia paljon meren suojelusta ja siihen liittyvästä tieteellisestä tutkimuksesta. Koko elämyksen ajan käytetään edistyksellistä ääni- ja kuvatekniikkaa vedenalaisen maailman luomiseksi. Tuntuu kuin itse asiassa laskeutuisit merenpinnan alapuolelle ja seisoisit kasvotusten merielämän kanssa, vaikka aitoja elämiä tai vettä ei olekaan käytetty. Vierailu National Geographic Encounter: Ocean Odysseyssa vie noin 90 minuuttia.

Ericin vinkki: National Geographic Encounter on kaunis vierailukohde, erityisesti jos olet liikkeellä lasten kanssa tai jos olet erityisesti kiinnostunut meren elämästä. Jos olet Times Squaren alueella sateisena päivänä, niin sinun kannattaa ehdottomasti vierailla täällä.

National Geographic Encounter Ocean Odyssey - veden alla National Geographic Encounter Ocean Odyssey - syva meri

Käytännön tietoa

  • Aukioloajat:
    • sunnuntai–torstai: kello 10.00–21.00
    • perjantai ja lauantai: kello 10.00–22.00
  • Esityspaikka: 226 West 44th Street, Broadwayn ja 8th Avenuen välissä
  • Ikä: kokemuksen intensiivisyyden vuoksi tämä elämys ei sovi kovin hyvin alle 6-vuotiaille lapsille.

Hanki National Geographic Encounter -liput tästä

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja