Go New York Explorer Pass

Osta liput nyt
New York Explorer Pass

Go New York Explorer Pass antaa sinun päättää kuinka monta nähtävyyttä haluat nähdä. Valita voi yli 90 huippunähtävyydestä, kierroksesta ja aktiviteetista. Kaikki sisältyy yhteen edulliseen hintaan. Tämä tulee paljon halvemmaksi kuin lippujen ostaminen erikseen eri nähtävyyksiin New Yorkissa. Explorer Pass on yksi alennuspasseista, jonka voit ostaa jos olet menossa New Yorkiin. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi New York CityPASS ja New York Pass.

Osta Go New York Explorer Pass tästä

Explorer Passin hinta

Explorer Pass sopii erityisesti heille, jotka tietävät mitä he New Yorkissa haluavat nähdä. Explorer Passeja on eri vaihtoehtoja ja sen voi ostaa 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 nähtävyydelle. Muita lippuja ei tarvitse ostaa erikseen. Ostamalla Explorer Passin maksat halvimmillaan vain 28$ per nähtävyys New Yorkissa. Säästät jopa 45%!

Hinnat

3 näht.4 näht.5 näht.6 näht.7 näht.10 näht.
Aikuiset$94$136$157$189$218$279
3-12-v$71$95$120$142$159$205
0-2-v------

New York Explorer Pass - Brooklyn Bridge New York Explorer Pass - Metropolitan museo New York

Mitä Explorer Passilla voi nähdä ja tehdä?

Explorer Passin avulla voi suunnitella oman aikataulun ja reitin juuri niin kuin haluat. Näe New Yorkin maisemat Empire State Buildingin näköalatasanteelta tai kierrä kaupunkia helposti Hop On Hop Off -bussin avulla. Ja mikset vuokraisi pyörää ja tutustuisi sillä Central Parkiin tai Brooklyniin? Katso lista kaikista Explorer Passiin sisältyvistä nähtävyyksistä tästä.

Ericin vinkki: New Yorkiin tutustuminen tulee paljon halvemmaksi Explorer Passin avulla, sillä maksat ainoastaan niistä nähtävyyksistä, jotka haluat nähdä. Muilla passeilla osa lipuista saattaa joskus jäädä käyttämättä. Kun esimerkiksi valitset yhden päivän Hop on Hop off -bussilipun, pyöräilyn Central Parkissa, bussikierroksen illalla, kaupunkiristeilyn ja vierailun Empire State Buildingillä, niin säästät jopa 45% verrattuna yksittäisten lippujen hintaan!

New York Explorer Pass - Brooklynin silta ja DUMBO -kierros New York Explorer Pass - Empire State Buidling

Miten Explorer Pass toimii?

Ennen ostamista valitse montako nähtävyyttä haluat nähdä. Näin voit päätellä, mikä passi sopii sinulle parhaiten. Kun ostat alennuspassin, sinun tulee täyttää myös päivä, jona arvioit käyttäväsi passia ensimmäisen kerran. Se ei ole kuitenkaan ongelma, jos päätät aloittaa passin käytön jonakin toisena päivänä. Ostettuasi passin saat sen suoraan sähköpostiisi. Voit tulostaa passisi tai tallentaa sen matkapuhelimeesi ja käyttää sitä matkapuhelimestasi. Voit myös aloittaa haluamasi opastettujen kierrosten varauksen. Explorer Passiin sisältyy myös sähköisessä muodossa oleva yhteenveto, josta löytyy sekä hyödyllistä tietoa New Yorkista että tarkat ohjeet passin käyttämiseen nähtävyyksillä.

Explorer Pass aktivoituu, kun sitä käyttää ensimmäisessä nähtävyydessä. Passi on voimassa 30 päivän ajan, joten ajan riittämisestä ei tarvitse huolehtia. Explorer Pass antaa oikeuden ohittaa osa jonoista monessa paikassa ja tarjoaa alennuksia eri ravintoloissa ja liikkeissä kuten alennuksen Macy’s-tavaratalossa.

Ericin vinkki: Suosittelen aina tulostamaan Explorer Passin, vaikka käyttäisitkin sitä matkapuhelimestasi. Näin varmistat sen, että sinulla on aina passi siltä varalta, että puhelimellesi tapahtuu jotain.

Osta Go New York Explorer Pass tästä

New York Explorer Pass - Lincoln Square New York Explorer Pass - Vapaudenpatsas-risteily

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Mikä on New York Explorer Pass?

New York Explorer Pass on nähtävyyspassi, joka sisältää pääsyn yli 80 huippunähtävyyteen. Koe nähtävyydet halvemmalla, maksat niinkin vähän kuin 21€ per nähtävyys.

Mitä New York Explorer Pass maksaa?

New York Explorer Passin hinta riippuu siitä, kuinka monessa nähtävyydessä haluat käydä. Säästät jopa 45% nähtävyyksien hinnoissa.
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja