2.2m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
New York Islanders -liput

New York Islanders -liput

New York Islanders -liput

New York Islanders -liput on helppo ostaa netistä. Lippujen hinnat ovat alkaen 25$ ja jääkiekkopelissä käynti on todellinen New York -kokemus. New York Islanders pelaa sekä Barclays Centerissä Brooklynissa että Nassau Veterans Memorial Coliseumilla Uniondalessa. Jääkiekkokausi kestää lokakuusta huhtikuuhun. Jääkiekkopelissä käynti on ikimuistoinen kokemus kenelle tahansa. Vaikka et pitäisi jääkiekosta, viihdyt matsissa varmasti. Tunnelma pelissä on hyvä yleisön kannustaessa pelaajia. Areenat ovat sisätiloissa, joten jääkiekkopeli on loistavaa ajanvietettä, varsinkin kun sää ei ole hyvä. Jos et onnistu saamaan lippuja Islanders-peliin, katsoa pelaako Rangers (heidän suurin kilpailijansa) tai Devils.

Lippuja ei ole vielä saatavilla kaudelle 2019-2020
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen eric@newyorkcity.fi ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin.

Osta New York Islanders -liput

Osta liput New York Islanders -peliin tästä peliaikataulun kautta tai katso lista pelipäivämääristä alta. Paperiliput lähetetään postitse ja e-liput sähköpostitse. Voit myös noutaa liput itse New Yorkista paikallisesta noutopisteestä ilmaiseksi. Mikäli et pysty tulostamaan lippuja, voit tehdä sen myös noutopisteessä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Times Squarea.

E-lippujen lähetys on aina nopein vaihtoehto. Lippujen noutaminen paikan päältä taas on paras vaihtoehto muun tyyppisille lipuille. Suosittelen lämpimästi näitä vaihtoehtoja, niin säästät lähetyskustannuksissa. Liput ovat aina 100% aidot ja lähetetään ajoissa perille.

Liput myydään alennettuun hintaan sillä ne ovat kausikorttilaisten jotka ovat itse estyneitä tulemaan peliin. Joskus liput tosin ovat kalliimmat kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York Islanders -peli on loppuun myyty.

New York Islanders -ottelu New York Islanders -liput - pelaajat

Mitkä ovat hyvät istumapaikat New York Islanders -pelissä?

Hyvät paikat jääkiekkopelissä ovat tietenkin aina mahdollisimman lähellä kaukaloa. Suurin osa kokemusta on tietenkin live jääkiekko ja siitä nauttiminen. Parhaat paikat Barclays Centerissä on merkitty paikkakarttaan alla. Mitä alempi numero, sitä lähempänä kaukaloa istut. Huomiothan, että Barclays Centeriä ei varsinaisesti rakennettu jääkiekkoareenaksi, joten näkyvyys pelikentälle katsomolohkoista 207, 209, 223 ja 225 saattaa olla rajoitettu, ja siksi niissä sijaitsevat liput ovat edullisempia. Mikäli varaat liput näistä edellä mainituista lohkoista, kannattaa paikat valita alimmilta riveiltä.

Osta New York Islanders -liput tästä

New York Islanders - paikkakartta

Käytännön tietoa

Miten löydän Barclays Centeriin?

Barclays Centeriin on helppo löytää, joten älä huoli sen sijannista Brooklynissa. Metro on paras tapa matkustaa Barclays Centeriin. Ota metro 2, 3, 4, 5, B, D, N, Q tai R Atlantic Avenue – Barclays Center -pysäkille. Uloskäynti on aivan stadionin edessä. Matka kestää noin 22 minuuttia Grand Central -asemalta.

Milloin minun pitää olla stadionilla?

Suosittelen saapumaan paikan päälle 30–60 minuuttia ennen pelin alkua.

Miten palaan Manhattanille?

Ota metro takaisin Manhattanille. Se on nopea, helppo ja myös turvallinen vaihtoehto, sillä mukana matkustaa paljon Islanders-faneja.

Islanders Nassau Veterans Memorial Coliseumilla

Islandersin toinen koti, Nassau Coliseum -areena Uniondalessa Long Islandilla, on hiljattain remontoitu. Hauatko kokea urheiluottelun New Yorkissa, mutta et halua maksaa huippuhintaa lipuista? Eikö Islanders pelaa Barclays Centerissä matkasi aikana? Silloin peli Uniondalessa on hyvä vaihtoehto! Pääset Nassau Coliseumille junalla. Lähde Manhattanilta Penn Stationilta Long Island Railroadilla Hempstead-asemalle. Sieltä voit kävellä Hempstead-bussiterminaaliin. Bussit N70, N71 ja N72 pysähtyvät areenaa vastapäätä. Toinen vaihtoehto on mennä junalla Westburyn asemalle ja ottaa sieltä taksi areenalle. Pelin jälkeen pääset samaa reittiä takaisin.

Alla näet aikataulun josta voi varata liput saman tien!

Tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla

 


New York Islanders -liput - yleiso New York Islanders -liput - Barclays Center

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja