Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
New York Knicks -liput

New York Knicks -liput

Osta liput nyt
Madison Square Garden Knicks peli
Alkaen $ 62,00

New York Knicks -koripallolippujen ostaminen on helppoa netissä ennen matkaasi New Yorkiin. Vaikka et olisikaan kiinnostunut urheilusta, koripallopelissä käynti New Yorkin matkan aikana on hieno kokemus. Knicks-liput on helppo hankkia. Knicks pelaa kuuluisalla urheilu ja musiikkiareenalla Madison Square Gardenissa aivan Manhattanin sydämessä, jonka hieno tunnelma on upea kokemus. Madison Square Garden on lämmitetty sisäareena, minkä ansiosta koripallo-ottelu on hyvä ajanviete talvella. Jos olet menossa New Yorkiin etkä onnistu saamaan lippuja Knicks-peliin, katso pelaako Brooklyn Nets. Koripallokausi New Yorkissa on lokakuusta huhtikuuhun.

Osta New York Knicks -liput tästä

Osta nyt New York Knicks -liput ilman käsittely- ja lähetyskuluja (e-liput) tai nouda liput ilmaiseksi paikallisesta lippupisteestä!

Osta New York Knicks -liput

Osta New York Knicks -liput tästä löytyvästä otteluohjelmasta, josta voit valita sopivan päivämäärän. Liput maksetaan luottokortilla ja ne lähetetään joko postitse tai sähköpostiin. Voit myös noutaa liput paikan päältä New Yorkissa ilmaiseksi. Jos et pysty tulostamaan lippuja, myös se onnistuu noutopisteessä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Times Squarea.

Nopeinta on ostaa sähköiset liput ja muut liput kannattaa noutaa paikan päältä. Kumpikin vaihtoehto tulee edullisemmaksi lähetyskustannuksissa ja suosittelen niitä suuresti. Ostaminen on luotettavaa ja liput aina 100% aidot ja tulevat ajoissa perille.

Sivuilla myytävät liput ovat kausikorttilaisten, jotka eivät itse pääse paikalle ja myydään täten alennettuun hintaan. Joskus lippujen hinnat ovat tosin korkeammat kuin alkuperäisten joka tarkoittaa, että New York Knicks -peli on loppuunmyyty.

New York Knicks -liput - ottelu Madison Square Gardenissa  New York Knicks -liput - cheerleaderit

Missä minun kannattaa istua Madison Square Gardenissa?

Hyvät istumapaikat ovat tarpeelliset mikäli aiot nauttia koripallopelistä ja etenkin jos olet pelissä ensimmäistä kertaa. Mutta sinun ei tarvitse ostaa kalleimpia paikkoja.

400-katsomo: Nämä paikat ovat usein erittäin halvat, mutta siihen on syy: näiltä paikoilta ei näe paljoa. Jos olet koripallofani, saattavat paikat olla riittävän hyvät, mutta jos olet menossa peliin ensimmäistä kertaa, en suosittele tätä.

200-katsomo: Lempikatsomoni! Katso alta punaisella merkitsemäni alueet. Nämä istumapaikat ovat hyviä ja niiden hinta-laatusuhde on kohdallaan. Halvat Knicks-liput ovat 50$ – 120$. Rivit: mitä alhaisempi numero, sitä paremmat istumapaikat joten yritä saada liput riviltä 14 tai alempaa. Valokuvat ovat katsomosta 209, riviltä 9.

100-katsomo: Loistava kunhan et istu pylvään takana. Yritä saada istumapaikat keskeltä. Halvat liput maksavat 200$-250$.

Osta tästä liput New York Knicks -peliin

New York Knicks - Madison Square Garden -paikkakarttaKäytännön tietoa

Miten löydän Madison Square Gardeniin?

Madison Square Gardeniin on helppo löytää mistä tahansa New Yorkista. Pääsisäänkäynti sijaitsee 8th Avenuella, 31st ja 32nd Streetsin välissä, mutta sisäänkäyntejä on enemmän.

Ota metrolinja A, C, E tai 1 ja jää pois pysäkillä 32nd Street. Ja jos haluat kävellä ota linja B, D, R, N tai Q ja jää pois Herald Squarella (32nd Street).

Mihin aikaan minun kannattaa saapua Madison Square Gardeniin?

Suosittelen saapumaan paikalle 30–60 minuuttia ennen.

Pelin jälkeen

Pelin jälkeen voit helposti jatkaa iltaa missä tahansa Manhattanilla. Madison Square Gardenin edestä löytyy takseja ja metro kulkee myös.

Osta tästä New York Knicks -liput

22maalis
Pe - Kello: 19:30 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $70.00
24maalis
Su - Kello: 12:00 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $62.00
28maalis
To - Kello: 19:30 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $81.00
30maalis
La - Kello: 19:30 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $100.00
1huhti
Ma - Kello: 19:30 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $66.00
7huhti
Su - Kello: 19:30 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $67.00
10huhti
Ke - Kello: 20:00 | Koripallo, Urheilutapahtuma | Alkaen $89.00

* Alin hinta tälle tapahtumalle löytyy (muun muassa) su 24.3.2019 12:00

New York Knicks-liput - Madison Square GardenNew York Knicks-liput - pelaajat

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja