New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot

Mitä eroa on New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien välillä? New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass ovat molemmat New Yorkissa käytettäviä alennuspasseja. Merkittävimmät erot niiden välillä ovat hinta sekä nähtävyydet, jotka sisältyvät passeihin. Molemmat passit toimivat samalla tavalla ja molemmat ovat hyvin käyttäjäystävällisiä. Valitset passiin tietyn määrän nähtävyyksiä, eikä sinun tarvitse maksaa mitään lisämaksuja kun saavut New Yorkiin. Jos sen sijaan haluaisit alennuspassin, jolla pääset näkemään rajattoman määrän nähtävyyksiä, niin valitse silloin New York Pass.

Opastetut kierrokset ja nähtävyydet

New York Sightseeing Flex Passilla voit valita 100 eri kierroksesta ja nähtävyydestä. New York Explorer Passiin sisältyy 80 kohdetta. Voit käydä molemmilla passeilla Top of the Rockissa, pyöräillä Central Parkissa tai lähteä risteilylle joka käy mm. Vapaudenpatsaan luona. Lisäksi sellaiset museot kuten 9/11-museo, Guggenheim ja American Museum of Natural History, sisältyvät kumpaankin passiin. Isoin ero passeissa on, että Empire State Building ei kuulu Flex Passiin. Samoin vaihtoehdot pyörän vuokraukseen/retkiin ovat rajalliset. Flex Passilla pääsee kuitenkin sisään One World Observatoryyn ja passissa on myös vaihtoehtona paluukuljetus hotellilta lentokentälle.

Hop on Hop off -bussi

Molemmilla kaupunkipasseilla voi mennä Hop on Hop off -kiertoajelulle. Flex Passiin sisältyy 72 tunnin Gray Line -lippu, jolla pääsee Uptown- ja Downtown-reiteille. Tämä lippu lasketaan yhdeksi kohteeksi. Brooklyn-kierros ja kiertoajelu illalla taas lasketaan molemmat omiksi kohteikseen. Explorer Passilla voit valita yhden päivän Big Bus -lipun. Myös tähän sisältyy Uptown- ja Downtown-reitit. Sen lisäksi vain kiertoajelu illalla on valittavissa yhdeksi kohteeksi passiin.

Ericin vinkki: Haluaisitko käydä Empire State Buildingissa ja lähteä Circle Linen kaupunkiristeilylle? Silloin Explorer Pass on paras vaihtoehto. Haluatko mennä Hop on Hop off -kiertoajeluille useamman kerran matkasi aikana? Valitse silloin Flex Pass. Saat sillä 72 tunnin lipun verrattuna Explorer Passin päivälippuun.

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Empire State Building New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - One World Observatoryn näkymät

Näköalatasanne

Empire State Building ei kuulu Flex Passiin. Mutta Flex Pass on ainoa alennuspassi, joka sisältää pääsyn One World Observatoryyn. Empire State Building kuuluu Explorer Passiin, mutta One World Observatory ei.

Miten kaupunkipassit toimivat?

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass toimivat samalla tavoin. Ostat Flex Passin 3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 kohteelle tai Explorer Passin 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 kohteelle. Molemmilla passeilla sinulla on 30 päivää aikaa käydä haluamillasi nähtävyyksillä. Voit päättää paikan päällä, mitkä kohteet haluat nähdä. Ostettuasi passin saat sähköpostiisi kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä QR-koodi on passisi. Voit käyttää passia suoraan puhelimestasi tai halutessasi tulostaa sen.

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

Jos kaikki nähtävyydet, joissa haluat käydä, sisältyvät Flex Passiin, niin siinä tapauksessa suosittelen tätä passia sen edullisen hinnan takia. Erityisesti 6, 10 ja 12 kohteen passit antavat hyvän vastineen rahalle henkilökohtaisella alennuskoodillani. Haluatko käydä Empire State Buildingissa ja lähteä Circle Linen risteilylle? Siinä tapauksessa Explorer Pass on parempi vaihtoehto. Erityisesti 5 ja 7 kohteen Explorer Passit ovat edullisia. Alla näet passien suurimmat erot:

New York Sightseeing Flex PassNew York Explorer Pass
3, 4, 5, 6, 7, 10 tai 12 kohdetta2, 3, 4, 5, 7 tai 10 kohdetta
69-233$ jopa -20% alennus!69-230$
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrostaYli 80 nähtävyyttä ja kierrosta
72 tunnin Hop on Hop off -bussi1 päivän Hop on Hop off -bussi
One World ObservatoryEmpire State Building
Central Park Zoo & kuljetus lentokentällePyöräretket & Circle Line -risteilyt

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

Osta New York Explorer Pass tästä

New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Central Park New York Sightseeing Flex Pass ja New York Explorer Pass -kaupunkipassien erot - Vapaudenpatsas

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja