2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
New Yorkin komediaklubit

New Yorkin komediaklubit

Stand Up komediaa komediaklubilla New Yorkissa

New Yorkin komediaklubit ova kuuluisia, eikä se ole mikään sattuma: newyorkilaisilla on erinomainen huumorintaju. Jos olet käymässä New Yorkissa, paras tapa kokea tämä kyyninen ja hiukan sarkastinen huumorintaju on komediaklubilla. Sopivan klubin valinta voi olla tosin vaikeaa, sillä vaihtoehtoja riittää.

Hanki lippusi komediaklubille New Yorkissa tästä

Stand Up | NY

Stand Up | NY –klubi sijaitsee 236 West 78th Streetillä Upper West Sidella ja on yksi New Yorkin vanhimmista komediaklubeista. Klubi aukaisi ovensa vuonna 1986 ja sen lavalla on nähty paljon lahjakkuuksia: Jerry Seinfeld, Chris Rock ja Daily Show’n Jon Stewart. Kuuluisien koomikkojen lisäksi Stand Up | NY –klubissa esiintyy aloittelevia koomikkoja. Klubilla istuukin usein tuottajia etsimässä uusia kykyjä.

Komediaklubi on avoinna joka päivä ja illan aikana näytetään kaksi show’ta. Ensimmäinen show alkaa 20.00 ja toinen 22.15. Jos olet paikalla ajoissa, saattaa illan emäntä tarjota teille parhaat istumapaikat. Normaali-show kestää noin kaksi tuntia ja sen aikana esiintyy 4–5 eri koomikkoa. Vaihtelu on hyvästä, sillä toiset koomikot ovat hauskempia kuin toiset. Rima on New Yorkissa korkealla joten on hyvinkin mahdollista, että tulet todella nauramaan illan aikana. Sen lisäksi show rakennetaan niin, että eri esitykset tukevat toisiaan. Yksi koomikko vitsailee elämästään 40-vuotiaana poikamiehenä ja toinen taas pilkkaa poliitikkoja. Valmistaudu sarkastisiin kommentteihin, tarkkanäköisiin huomautuksiin (myös yleisölle) ja halventaviin vitseihin. Stand Up | NY –klubin yleisön joukosta ei takuulla löydy varovaisia tai sievisteleviä amerikkalaisia!

Juomat Stand Up | NY -klubilla

Ota klubille takki tai neule mukaan sillä ilmastointi on aina päällä täysillä kesät talvet. Huomioithan, että sinun pitää tilata vähintään kaksi juotavaa per henki (tai $15 edestä juotavaa). Tarjoilijat ovat aina valmiina palvelemaan. Kokemuksesta tiedän, että juomat ovat erittäin alkoholipitoisia, mikä tietenkin tekee illasta vain hauskemman. Stand Up | NY –klubille pääsee helposti metrolla. Ota metro 1 ja jää pois 79th Street -pysäkillä. Klubi on vasemmalla noin 30 metrin päässä.

Komediaklubi Stand-up New Yorkissa Comedy Club New York

Comedy Cellar

Comedy Cellar on kuuluisa komediaklubi Manhattanilla. Ennen show’n alkamista voit käydä syömässä tai juomassa jotain yläkerrassa. Heillä on myös toinen tila aivan kulman takana, joka on nimeltään Comedy Cellar at the Village Underground. Jonot Comedy Cellariin ovat aina pitkät, joten ole paikalla ajoissa saadaksesi hyvät paikat – vaikka olisitkin ostanut liput jo hyvissä ajoin etukäteen. Tällä klubilla on joka ilta uutta ohjelmaa, joten voit myös halutessasi tulla klubille uudestaan!

Ericin vinkki: Huomioithan, että useimmille komediaklubeille on vain pieni pääsymaksu, mutta sinun tulee ostaa tietty määrä juomia. Kaksi juomaa per henkilö on yleinen, ja juomat voivat olla kalliita.

Broadway Comedy Club

Midtown Manhattanilla sijaitsevalla Broadway Comedy Clubilla pääset näkemään nousevia tähtiä komedian kentällä. Tällä klubilla esiintyneet lahjakkaat koomikot nähdään myöhemmin Comedy Centralilla ja Lettermanilla, mainitakseni vain muutamia. Et tule pettymään päätöstäsi käydä Broadway Comedy Clubilla, sillä jokainen show sisältää neljä esiintyjää. Tällä klubilla on kahden juoman minimivaatimus.

Varaa lippusi Broadway Comedy Clubille tästä

Komediaristeily New Yorkissa

Haluaisitko käydä komediaklubilla, mutta matka-aikataulu on jo tupasen täynnä? Yhdistä nähtävyyksien katselu ja komedia! Risteily on hyvä tapa nähdä New Yorkia ja erityisesti ihailla Manhattanin komeaa horisonttia vesiltä käsin. Samaan aikaan voit nauttia lounasta tai illallista ja kuunella maan parhaita stand up koomikkoja. Valitse joko sunnuntain lounas risteily tai keskiviikkoillan illallisristeily. Huomioithan, että alkoholia ei tarjoilla alle 21-vuotialle ja risteilyä ei suositella alle 12-vuotiaille.

Varaa liput komediaristeilylle tästä

Tämä risteily on kausiluontoinen

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja