Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
New Yorkin Top 10 -nähtävyydet

New Yorkin Top 10 -nähtävyydet

New Yorkin Top 10 on hyvin käytännöllinen, kun valmistaudut kaupunkilomaasi. Niin paljon nähtävää, mutta niin vähän aikaa! Pääset helposti alkuun tutustumalla kokoamaani Top 10 -listaan New Yorkin parhaista nähtävyyksistä. Katso myös videolta kaikki vinkkini kuinka valmistautua New Yorkin matkaan. Esimerkkiohjelmani New Yorkiin auttavat myös suunnittelemaan lomapäiväsi. Ja ajantasainen tapahtumakalenteri kertoo mitä kaikkea kaupungissa tapahtuu matkasi aikana.

Top 10 -nähtävyydet New Yorkissa

New Yorkin Top 10 - Alennuspassit1. Alennuspassi New Yorkiin

Alennuspassi – se ei ole itsessään nähtävyys, mutta silti ensimmäinen vinkkini New Yorkiin! Valittavanasi on useita alennuspasseja, muun muassa Explorer Pass tai New York Pass. Molempia alennuspasseja on helppo käyttää ja niiden avulla säästät paljon aikaa ja rahaa. Mutta kumpi alennuspassi kannattaa valita?

New York Explorer Passin ja New York Passin erot

New Yorkin Top 10 - Hop on Hop off -bussi2. Hop On Hop Off -kiertoajelut

Jos olet New Yorkissa ensimmäistä kertaa, on Hop On Hop Off -kiertoajelu paras ja helpoin tapa tutustua kaupunkiin. Suosittelen lähtemään kiertoajelulle heti matkasi ensimmäisinä päivinä. Istu bussin kyytiin ja nauti maisemista ja nähtävyyksistä.

Osta liput Hop On Hop Off -bussiin

New Yorkin Top 10 - Helikopteri3. Helikopterilento Manhattanin yllä

Jos haluat unohtumattoman kokemuksen New Yorkissa, lähde helikopterilennolle. Maisemat Manhattanin yllä ovat henkeäsalpaavan upeat. Noin 190€ hintaan voit lentää Ison Omenan yllä noin 15 minuuttia.

Katso tästä eri helikopterilennot New Yorkissa

New Yorkin Top 10 - Yankees4. New York Yankees -ottelu (baseball)

New York on kaupunki, josta löytyy paljon urheilutapahtumia. Jos haluat nähdä jännittävän matsin, suosittelen lähtemään New York Yankeesin peliin. Hyvät paikat katsomosta ovat tärkeät, mutta niiden ei tarvitse olla kalliit.

Lue tästä miten ostat hyvät istumapaikat edulliseen hintaan

New Yorkin Top 10 - Circle Line5. Circle Line: Best of NYC -risteily (2,5h)

Vesille lähtö on rentouttava ja hauska tapa ihailla Manhattanin maisemia. Kaupunkiristeilyjä on saatavilla useita erilaisia. Parasta vastinetta rahalle tarjoaa 2,5 tuntia kestävä Circle Line: Best of NYC -risteily.

Lue lisää ja hanki liput tästä

New Yorkin Top 10 - Broadway6. Broadway-musikaali

Broadway-musikaalli kuuluu jokaisen New Yorkin matkaa suunnittelevan listalle. Times Squaren alueen teattereissa esitettävät show’t ovat kaikki huippuluokkaa. Musikaalien joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Lähde katsomaan Leijonakuninkaan kaltaista klassikkoa tai valitse jokin Broadwayn uusista tuotannoista!

Valitse musikaaleista mieleisesi tästä ja osta liput

New Yorkin Top 10 - 9/11-museo7. 9/11-museo

9/11-museo kunnioittaa vuoden 2001 syyskuun 11. iskujen muistoa, uhreja ja pelastustyöntekijöitä. Museo on vaikuttava ja aiheestaan huolimatta suosittelen sitä jokaiselle.

9/11-museon liput ovat saatavilla tästä

Top 10 New York - Woodbury Common8. Outlet-shoppailua Woodbury Commonissa

“Shop till you drop” New Yorkin parhaissa outlet-liikkeissä. Varaa paikkasi bussista ja voit istahtaa mukavasti alas matkalla kohti shoppailijoiden paratiisia, josta löytyy tunnetuimpien brändien outlet-myymälät. 

Hanki bussiliput outlettiin tästä

New Yorkin Top 10 - Opastetut kierrokset9. Opastetut kierrokset New Yorkissa

Lisää New Yorkin lomaasi myös opastettuja kierroksia, jotta opit tuntemaan kaupungin paremmin. Ammattitaitoiset oppaat tutustuttavat sinut tarkemmin johonkin tiettyyn alueeseen tai teemaan New Yorkissa. Kierroksia löytyy niin parhaista pizzapaikoista gospel-kirkkoon kuin kuuluisista kuvauspaikoista trendikkäimpiin kattoterassibaareihin.

Tutustu New Yorkin opastettuihin kierroksiin tästä

New Yorkin Top 10 - Empire State Building10. Empire State Building -näköalatasanne

Top 10 -lista ei olisi tietenkään täydellinen ilman näköalatasannetta! Empire State Buildingin 86. kerroksesta näkymät New Yorkista ovat mahtavat.

Varaa liput Empire State Building -näköalatasanteelle

Takaisin

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja