2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
New Yorkin yöelämä: Uptown vai Downtown

New Yorkin yöelämä: Uptown vai Downtown

New Yorkin yöelämä: Uptown vai Downtown

New Yorkin yöelämä tarjoaa paljon vaihtoehtoja ikimuistoisteen illanviettoon sekä Uptownissa, että Downtownissa. Jotkut haluavat rentoutua loungessa illallisen jälkeen, kun taas toiset haluavat tanssia läpi yön klubilla. Kaikki on mahdollista, mutta minne sinun tulisi mennä? Olen koonnut alle listan kivoista baareista ja loungeista.

Uptownin alue:

Ascent Lounge

Lounge on kaunis, mutta siellä ei voi tanssia. Lounge on erittäin eksklusiivinen ja sijaitsee Time Warner Centerin neljännessä kerroksessa. Baarissa on mukavat sohvat ja hyvä ilmapiiri. Paljon romanttisia nurkkauksia. Ikkunoista avautuu näkymä Central Parkiin. Olut maksaa $8 ja cocktailit alkaen $16.
Pukukoodi: business casual

Ascent Loungen nettisivut

Stone Rose New Yorkissa Stone Rose New Yorkissa - nakymat

Empire-hotelli

Klubi sijaitsee katolla. Kävele sisään Empire-hotellin aulasta ja mene hissillä ylimpään kerrokseen. Kaunis ulkoalue joka sopii hengailuun ja tanssimiseen tai rentoudu sisällä mukavilla sohvilla.
Pukukoodi: business casual

Empire-hotellin kattoterassin nettisivut

Lower East Side:

Spitzer’s Corner

Baari/ravintola, josta löytyy 40 eri olutta hanassa. Nauti olut baarissa tai istu ruokailemaan pitkän pöydän ääreen. Happy Hour viikonloppuisin kello 19:00 asti, jolloin olut maksaa $3 per lasillinen.
Pukukoodi: kaikki käy

Spitzer’s Cornerin nettisivut

Downtown:

Pegu Club

Tämä on aito cocktail-baari ja yksi parhaimmista New Yorkissa. Sinne löytäminen on pieni seikkailu, sillä sisään kuljetaan katutasosta portaita pitkin. Klubi tarjoilee valikoiman cocktaileja ja aasialais-tyylisen sisustuksen. Erittäin suosittu nuorten aikuisten keskuudessa. Cocktailit maksavat $13.
Pukukoodi: siisti

Pegu Clubin nettisivut

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja