New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

Osta liput nyt
Tarjous - Niagara Falls

New Yorkista Niagaran putouksille lentokoneella on päivämatka, jonka suunnittelusta sinun ei tarvitse huolehtia. Teidät noudetaan aikaisin aamulla hotellilta (kaikki hotellit 23rd ja 74th Streetin välillä ovat mahdollisia) ja viedään lentokentälle, josta lennätte Buffalo Upstate New Yorkiin. Tunnin lennon jälkeen ammattitaitoinen opas liittyy seuraanne bussiin, joka vie teidät Niagaran putouksilla. Huolehtia ei tarvitse yhtikäs mistään, kaikki hoidetaan puolestasi. Tämä kierros on erittäin suosittu, joten varaa se vähintään viisi päivää etukäteen.

Varaa tästä New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

Maid of the Mist

Ennen kuin pääset lähelle kuuluisaa vesiputousta, ihaile maisemia lounaan lomassa (seisova pöytä). Tämän jälkeen odottaa Maid of the Mist -lautta, joka on operoinut vesiputouksilla vuodesta 1846 lähtien. Lautta seilaa aivan Hevosenkenkäputouksen (Horseshoe Falls) juurelle, jossa vesiputous on voimakkaimmillaan. Nauti maagisista putouksista vesisumun ympäröidessä lautan.

Lounas Niagara Fallsilla Niagara Falls Amerikan puolelta nahtyna

Maid of the Mist -lautta kulkee yleensä lämpimällä kaudella (toukokuusta lokakuuhun). Jos vierailet putouksilla talvella, on sinulla tilaisuus nähdä putoukset eri tavalla. Journey behind the Falls -kierroksen aikana kuljet hissillä Niagaran putousten takana. Kuulet veden pauhun, kun se putoaa korkealta yläpuolella. Vesiputouksen pudotus on pystysuoraan 50 metriä ja yli 160 000 kuutiota vettä tippuu vesiputouksen reunan yli joka minuutti. Niagara on upea luonnon spektaakkeli ja erittäin voimakas vesiputous.

Niagara Falls Whirlpool Niagaranputousten takana

Hevosenkenkäputous, Amerikkalainen putous ja Morsiushuntuputous

Putoukset voi nähdä sekä Yhdysvaltojen että Kanadan puolelta: Hevosenkenkäputous (Horseshoe Falls), Amerikkalainen putous (American Falls) ja Morsiushuntuputous (Bridal Veil Falls). Näet myös Niagaran putouksen pyörteet.

Niagara Falls Kanadan puolelta Niagara Falls Amerikan puolelta
Huom: Kaikilla matkustajilla pitää olla oikeat asiakirjat päästääkseen Kanadan puolelle. (Suomalaisella passilla matkustaessa ei tarvitse hakea viisumia) TSA:n uudesta käytännöstä johtuen pitää kaikkien varatessaan ilmoittaa passin nimi, numero ja voimassaolopäivämäärä, syntymäaika sekä tiedot hotellista, jossa asuu New Yorkin matkan aikana.

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), jonka voit tulostaa ja käyttää lippuna matkalla.

  • Lähtöpaikka: Midtown Manhattanin hotellit 23rd ja 74th Streetin välillä
  • Lähtöaika: Riippuen lentoaikataulusta klo 04.45 – 09.30 välillä

Huom: Kaikilta matkustajilta vaaditaan asianmukaiset matkustusasiakirjat Kanadaan saapuessa. Onko sinulla Suomen passi? Siinä tapauksessa matkustuslupaa ei tarvitse hakea. Koska laskeudut Amerikan puolelle rajaa, josta bussi vie sinut rajan yli Kanadan puolelle, et tarvitse eTA-matkustuslupaa Kanadaan. Varauksen yhteydessä sinulta saatetaan kysyä passissa olevaa nimeäsi, numeroa, sen viimeistä voimassaolopäivää, syntymäpäivääsi sekä yhteystietoja New Yorkin hotelliisi.

Varaa tästä New Yorkista Niagaran putouksille päivämatka lentokoneella

Mikäli päivämatka ei ole saatavilla haluamallesi päivälle, varaa tämä kokopäivän opastettu kierros Niagaran putouksille

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja