Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Nyrkkeilyliput New Yorkissa

Nyrkkeilyliput New Yorkissa

Nyrkkeily-liput New Yorkissa

Voit ostaa nyrkkeilyliput New Yorkissa helposti verkkokaupasta ennen matkaasi New Yorkiin. Madison Sguare Garden, joka tunnetaan myös nimellä The Garden on areena, jossa kuuluisat raskaan sarjan mestarit ovat otelleet. Madison Square Gardenissa on järjestetty yli 50 maailmanmestaruusottelua, mukaan muassa “The Battle Of The Century”, jossa olivat vastakkain Joe Frazier ja Muhammed Ali vuonna 1971. Frazier voitti ottelun. Madison Square Garden ei kuitenkaan ole ainoa paikka, jossa voit käydä katsomassa nyrkkeilymatsin New Yorkissa. Barclays Centerissä Brooklynissa järjestetään myös mm. Premier Boxing Champions -otteluita.

Osta nyrkkeilyliput tästä

Osta nyrkkeilyliput ilman käsittely- ja lähetyskuluja (e-liput) tai nouda liput ilmaiseksi paikallisesta lippupisteestä!

Nyrkkeilyä Madison Square Gardenissa

Tärkeitä nyrkkeilyotteluja järjestettiin 40- ja 50-luvuilla Madison Square Gardenissa. Henry Armstrong ja Joe Louis ottelivat siellä lukuisissa kilpailuissa ja Louis puolusti titteliään kahdeksan kertaa. Jopa lopetettuaan uransa Louis päätti otella Rocky Marcianoa vastaan vuonna 1952. Valitettavasti hän hävisi matsin. Sugar Ray Robinsonin ja Jake Lamottan välinen ottelu, jonka Robinson voitti, käytiin myös Madison Square Gardenissa.

Osta liput nyrkkeilyotteluun New Yorkissa

Haluaisitko mennä otteluun ja nähdä miten legendat syntyvät? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti ostaa liput nyrkkeilymatsiin New Yorkissa. Voit kokea todellisen “fight nightin” Madison Square Gardenissa ja nähdä nyrkkeilymestarit livenä.

Voit ostaa nyrkkeilyliput alla olevasta kalenterista haluamallesi päivälle. Liput voi maksaa luottokortilla, ja ne toimitaan joko postitse tai sähköpostilla. Voit myös noutaa liput paikan päältä ilmaiseksi New Yorkin lipputoimistosta (toimiston aukioloaikoina). Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa e-lippujasi, voit noutaa ne toimistolta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla kaupunkia Times Squaren lähettyvillä.

E-lippujen valitseminen on nopein vaihtoehto, ja nouto paikan päältä on paras vaihtoehto muun tyyppisille lipuille. Molemmat vaihtoehdot säästävät sinulta toimituskustannukset, joten suosittelen niitä lämpimästi. Lippusi ovat takuuvarmasti 100% aidot, ja ne toimitetaan ajallaan.

Katso alla oleva otteluohjelma ja varaa heti

20huhti
La - Kello: 18:00 | Nyrkkeily, Urheilutapahtuma | Alkaen $100.00
1kesä
La - Kello: 17:00 | Nyrkkeily, Urheilutapahtuma | Alkaen $330.00

Mikäli lippuja ei ole saatavilla nyrkkeily-otteluihin, kannattaa tarkistaa osuuko matkasi ajankohtaan WWE-painiottelua.

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja