Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Opry City Stage New Yorkissa

Opry City Stage New Yorkissa

Opry City Stage New Yorkissa

Opry City Stage New Yorkissa on paikka, jossa voi kuunnella countrymusiikkia Isossa Omenassa. Tämä on New Yorkin spinoff Nashvillen Grand Ole Oprysta, jossa voit kuunnella päivittäin tunnettujen ja vähemmän tunnettujen countrylaulajien live-esityksiä samalla kun nautit ruokaa etelän tyyliin. Opry City Stage on sisustettu kuuluisien countrytähtien muistoesineillä. Paikassa on Tennesseen tunnelmaa ja se tunnetaan myös nimellä “countrymusiikin Hard Rock Café”.

Opry City Stage on tilapäisesti suljettu

Countrymusiikkia New Yorkissa

Opry City Stage on nelikerroksinen oodi countrymusiikille. Tämä ruoka- ja keikkapaikka sijaitsee keskellä Manhattania, lähellä Times Squarea. Sisään tullessa sinua tervehtii heti aidon oloinen, nuori Johnny Cash. Pohjakerroksen pienessä matkamuistomyymälässä löydät itsesi keskeltä cowboy-hattuja ja Nashvillen t-paitoja, mutta saatavilla on myös countrymusiikin CD- ja LP-levyjä. Toisessa ja kolmannessa kerroksessa sijaitsee ravintola ja pieni lava, jossa esiintyy jatkuvasti uusia nousevia artisteja. Esitykset ovat ilmaisia ja sopivat hyvin yhteen lounaan tai illallisen kanssa etelän tyyliin. Live-esitysten lisäksi Grand Ole Opryssä järjestettyjä konsertteja voi katsella isoilta screeneiltä. Kolmannessa kerroksessa on myös The Studio at Opry City Stage, isompi lava, jossa nimekkää(mmä)t artistit esiintyvät. Countrytähdistä esimerkiksi Carrie Underwood ja Luke Bryan ovat viimeisimpiä nimiä, jotka ovat esiintyneet Opry City Stagella!

Opry City Stage New Yorkissa - Johnny Cash Opry City Stage New Yorkissa - Esitys

Etelän keittiö

Voit mennä Opry City Stageen aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle. Se on myös mukava paikka, jos haluat haukata ja juoda jotain ja pitää pienen tauon nähtävyyksien katselusta. Ruokalistan inspiraationa on USA:n eteläisten osavaltioiden keittiö: ajattele Nashvillen kuuluisaa tulista kanaa (hot chicken), kotitekoista perunamuusia, kastiketta ja lihamureketta. Ruokalistalla on myös hampurilaisia ja pihvejä. Jotta pääset varmasti viettämään iltapäivää tai iltaa New Yorkin countrytunnelmissa, suosittelen varaamaan pöydän etukäteen.

Opry City Stage New Yorkissa - Baari Opry City Stage New Yorkissa - Sisustus

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja