New York Sightseeing Day Pass

Osta liput nyt
New York Sightseeing Day Pass
jopa -30% alennus

New York Sightseeing Day Pass on edullinen ja laadukas alennuspassi New Yorkiin. Passilla näet lähes kaikki New Yorkin suosituimmat nähtävyydet etukäteen valitun voimassaoloajan aikana. Sightseeing Day Pass tulee paljon halvemmaksi kuin yksittäisten sisäänpääsylippujen ostaminen nähtävyyksille. Maksat vain passista, nähtävyyksillä ei tarvitse maksaa mitään lisämaksuja erikseen. Tämän lisäksi passia on helpompi käyttää kuin yksittäisiä lippuja. Yhdellä passilla näet kaiken mitä haluat kokea New Yorkissa!

Osta New York Sightseeing Day Pass tästä

EKSKLUSIIVINEN TARJOUS: jopa -30% lisäalennus 3, 4, 5, 6, 7 & 10 päivän Sighseeing Passeista! Osta tänään, alennuspassi on voimassa vuoden ostopäivästä lähtien. Käytä alekoodia “ERICOFFER”

Sightseeing Day Passin hinnat

Valitse kuinka monta päivää haluat käyttää Sightseeing Day Passia. Alle 2-vuotiaat lapset eivät tarvitse omaa passia. 3–12-vuotiaille lapsille on puolestaan oma passi alennettuun hintaan. Passilla säästät aina 65% sisäänpääsyhinnoista verrattuna erillisten lippujen ostamiseen.

Hinnat

1 pvä2 päivää3 päivää4 päivää5 päivää6 päivää7 päivää10 päivää
0-2-vilmainenilmainenilmainenilmainenilmainenilmainenilmainenilmainen
3-12-v$89$129$204 $147$227 $162$237 $172$245 $175$264 $189$314 $224
Aikuiset$139$189$269 $209$299 $239$329 $259$349 $279$379 $299$449 $349

Mitä Sightseeing Day Passilla voi nähdä ja tehdä?

Osta Sightseeing Day Pass 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivän ajaksi. Valitsemiesi päivien ajan voit vierailla niin monessa kohteessa kuin haluat. Voit valita mieleisesi yli 100 nähtävyyden listasta, johon sisältyy muun muassa Top of the Rock, kaupunkiristeily ja Metropolitan Museum of Art. Sen lisäksi passilla saa muutamista ravintoloista 15–25$ alennusta laskusta. Löydät listan kaikista kohteista tästä.

Voit lähteä kiertoajelulle Gray Line Hop on Hop off -busseilla, joiden Uptown- ja Downtown-reittejä voi käyttää koko passin voimassaoloajan. Bussin kyytiin voi hypätä heti, sillä bussilippua ei tarvitse noutaa eri paikasta. Sightseeing Pass on myös ainoa alennuspassi, johon sisältyy sisäänpääsy One World Observatoryyn. Se ei sisälly (vielä) muihin New Yorkin alennuspasseihin.

New York Sightseeing Day Pass - Hop-on Hop-off -bussi New York Sightseeing Day Pass - Näkymät One World Observatorysta

Miten Sightseeing Day Pass toimii?

Osta New York Sightseeing Day Pass kätevästi netin kautta ennen matkaasi. Saat heti sähköpostitse kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä koodi on passisi. Pääset nähtävyyksiin näyttämällä koodia puhelimestasi. Suosittelen myös varmuuden varalta tulostamaan kupongin ja koodin. Passi aktivoituu ensimmäisestä käyttökerrasta. Siitä hetkestä lähtien passi on voimassa valitsemiesi päivien ajan (yhtäjaksoisesti).

Sightseeing Day Pass on todella joustava. Sinun ei tarvitse valita nähtävyyksiä etukäteen, vaan voit päättää ne halutessasi paikan päällä. Heti tilattuasi passin saat myös linkin sähköiseen oppaaseen, josta voit lukea lisää nähtävyyksistä, opastetuista kierroksista ja passin käyttöohjeista kaikilla nähtävyyksillä.

Osta New York Sightseeing Day Pass tästä

Ericin vinkki: Sightseeing Day Passin avulla voit nähdä ja kokea todella paljon matkasi aikana. Saat parhaan hinta-laatusuhteen, kun ostat vähintään kolmen päivän passin. Haluatko kiertää kaupunkia rauhallisempaan tahtiin? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Flex Pass, jolloin voit valita kuinka monta nähtävyyttä haluat nähdä ja sinulla on 30 päivää aikaa nähdä ne.

New York Sightseeing Day Pass - jokiristeily

 

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja