New York Sightseeing Flex Pass

Osta liput nyt
New York Sightseeing Flex Pass
jopa -20% alennus

New York Sightseeing Flex Pass on joustava alennuspassi New Yorkiin, jonka avulla voit vierailla nähtävyyksillä omaan tahtiisi. Sightseeing Flex Pass tulee paitsi edullisemmaksi niin sitä on myös paljon helpompi käyttää kuin yksittäisiä sisäänpääsylippuja nähtävyyskohteisiin. Maksat vain passista, siihen ei tule mitään lisäkustannuksia.

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

EKSKLUSIIVINEN TARJOUS: nyt jopa -20% lisäalennus 6, 7, 10 & 12 kohteen Flex Passeista! Osta tänään, alennuspassi on voimassa vuoden ostopäivästä lähtien. Käytä alekoodia “ERICOFFER”

Sightseeing Flex Passin hinnat

Voit vapaasti valita kuinka monta nähtävyyttä tai kierrosta (alla näht.) haluat Sightseeing Flex Passiin sisältyvän. Alle 2-vuotiaat lapset eivät tarvitse passia ja 3–12-vuotiaille on olemassa lasten passi alennettuun hintaan. Säästät vähintään 40% verrattuna yksittäisiin lippuihin.

Hinnat

2 näht.3 näht.4 näht.5 näht.6 näht.7 näht.10 näht.12 näht.
0-2-v--------
3-12-v $47$68$87$129 $103$149 $119$165 $132$209 $167$249 $199
Aikuiset$69$95$119$139$159 $143$179 $161$229 $206$259 $233

Mitä Sightseeing Flex Passilla voi nähdä ja tehdä?

Sightseeing Flex Passin voi ostaa 2, 3, 4, 5, 7, 10 tai 12 nähtävyydelle. Sinulla on 30 päivää aikaa käydä valitsemissasi kohteissa. Tee oma matkasuunnitelmasi valitsemalla lempikohteesi yli 100 nähtävyyden ja kierroksen joukosta. Löydät listan kaikista passiin sisältyvistä nähtävyyksistä tästä. Valitse esimerkiksi kaupunkikierros Hop on Hop off -bussilla: 72 tunnin bussilippu Downtown- ja Uptown-reiteille lasketaan yhdeksi nähtävyydeksi. Bussin kyytiin voi hypätä heti, sillä bussilippua ei tarvitse noutaa eri paikasta. Passilla voit myös käydä esimerkiksi Top of the Rockissa, lähteä kaupunkiristeilylle sekä vierailla Metropolitan Museum of Artissa. Lisäksi passilla saa alennusta tietyissä ruokapaikoissa 15–25$ laskusta. Mutta mikä parasta: One World Observatory sisältyy myös passiin! Tämä nähtävyys puuttuu (toistaiseksi) muista kaupunkipasseista.

New York Sightseeing Flex Pass - Hop-on Hop-off bussi New York Sightseeing Flex Pass - One World Observatory

Miten Sightseeing Flex Pass toimii?

Osta New York Sightseeing Flex Pass kätevästi netin kautta ennen matkaasi. Saat heti sähköpostitse kupongin, jossa on QR-koodi. Tämä koodi on passisi. Pääset nähtävyyksiin näyttämällä koodia puhelimestasi. Suosittelen myös varmuuden vuoksi tulostamaan kupongin ja koodin. Nähtävyyksiä ei tarvitse valita etukäteen, vaan voit päättää ne halutessasi paikan päällä. Passi on todella joustava, mutta silti edullinen. Lisäksi voit ladata sähköisen opaskirjan, jossa kerrotaan lisätiedot nähtävyyksistä, niiden aukioloajoista ja ohjeet passin käyttämiseen.

Osta New York Sightseeing Flex Pass tästä

Ericin vinkki: Sightseeing Flex Passilla näet juuri sinulle sopivat New Yorkin nähtävyydet omaan tahtiin. Liikutko mielummin nopeampaan tahtiin ja kierrät niin monta nähtävyyttä kuin ehdit? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Day Pass. Päätä ensin monenko päivän passin haluat, sen jälkeen voit käydä niin monessa kohteessa kuin haluat.

New York Sightseeing Flex Pass - Vapaudenpatsas

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja