Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa

Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa

Parhaat Bagel-kahvilat New Yorkissa

Tarvitsetko huilaustauon shoppailun tai museovierailuiden lomassa? Tarjoa itsellesi todellinen New York –hetki ja nauti bagel (vesirinkeli), joka on yhtä newyorkilainen kuin yellow cab tai Empire State Building. Bagelin ja kahvin voi tilata mukaan (to go) monesta paikkaa, mutta alla lista loistavista kahviloista joissa voit istua alas nauttimaan bagelin kahvikupposen kera. Tässä top-5 listani:

1. Ess-A-Bagel

Käynti Ess-A-Bagel –kahvilassa on jo itsessään kokemus. Jättikokoisessa vitriinissä on esillä erilaisia salaatteja, cream cheesejä ja kalaa. Kahvila on tunnettu todella tuoreista bageleista sekä erilaisista täytteistä. Muiden kahviloiden täytevalikoima on hillitty tähän paikkaan verrattuna. Chicken curry salad on kokeilun arvoinen: hyvin maustettu salaatti, jossa mureita kanapaloja. Kasvissyöjille löytyy iso valikoima tofusta tehtyjä cream cheesejä. Täytteiden lisäksi voit tietenkin valita laajasta valikoimasta erilaisia bageleita, paahdettuna jos niin haluat. Kahvilassa on istumapaikkoja, mutta muista, että etenkin lounasaikaan voi pöydän saaminen olla hankalaa.

Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Ess a Bagel New Yorkissa Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Ess a Bagel NYC

2. The Grey Dog

Grey Dog -kahviloita löytyy ympäri New Yorkia. Jos kuitenkin olet ostoksilla SoHossa, on heidän SoHon kahvilansa oiva taukopaikka. Kahvilassa voi nauttia kupin kahvia, mutta he tarjoilevat myös aamiaista, lounasta ja illallista. Ruokalista on naulattu puisiin, värikkäisiin lankkuihin, jotka roikkuvat baarin yläpuolella. Täten voit kätevästi miettiä tilauksesi valmiiksi sillä välin kun odotat tarjoilijaa, varsinkin jos paikka on kiireinen. Kahvivalikoimasta löytyy useita eri vaihtoehtoja ja tarjolla on myös jääkahvia. Paikka ei ole halpa, mutta kahvi ja tee tarjoillaan todella isoista kupeista. Jos aiot lounastaa tai syödä illallista Grey Dogissa, heidän ranskalaisia perunoita ei kannata jättää väliin.

Ericin vinkki: Grey Dogin ilmapiiri on todella rento. Kaikki kahvilat on sisustettu kodikkaasti. Kahviloissa soi hyvä musiikki ja asiakaskunta on sekalaista, mutta trendikästä.

Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Grey Dog New Yorkissa Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Grey Dog NYC

3. Irving Farm

Tämän täytyy olla yksi New Yorkin suloisimmista kahviloista. Sekä henkilökunta, että asiakkaat ovat todella ystävällisiä ja ilmapiiri onkin aina miellyttävä. Palvelu on täydellistä. Cappucinoa koristaa kaakaojauhe-sydän ja vaikka tilaisit baarista, tarjoilija tuo ruoan pöytään. Kahvilassa on kaksi kerrosta ja paljon istumatilaa. Sieltä löytyy myös ilmainen WiFi-verkko. Irving Farm -kahvilasta löytyy laaja valikoima erilaisia kahveja, jotka voi myös tilata jääkahvina. Pienessä vitriinissä on esillä tuoreita muffinsseja, browneja ja suklaakroisantteja (suosittelen!). Päivällä on tarjolla pieni valikoima voileipiä ja bageleita ja illalla voit nauttia lasillisen viiniä juustotarjottimen kera.

Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Irving Farm New Yorkissa Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Irving Farm NYC

4. Mudspot

Mudspot New Yorkissa tunnetaan heidän vahvasta erittäin kofeiinipitoisesta kahvistaan. Tämä sopii tietenkin kaupunkiin, joka ei koskaan nuku. Tilaa original cup of Mud tai Mud Mocha. Eikö extra kofeiini ole tarpeen? Voit silti kokeilla jotain uutta ja erilaista tilaamalla Almond latten tai mint Mochacinon. Koska heidän tarjoilemansa kahvi on niin vahvaa, on kaikissa pöydissä tarjolla ilmainen pullo vettä. Ruokalistalta löytyy myös aamiais- ja brunssivaihtoehtoja. Jos haluat jotain makeaa, tsekkaa vitriini, jossa on esillä herkullisia muffinseja. Puutarha on avoinna kesäisin, jolloin voit nauttia kahvisi raikkaassa ulkoilmassa.

Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - MUD Bagel Bar New Yorkissa Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - MUD Bagel Bar

5. Murray’s Bagels

Murray’s Bagelin ainoa huono puoli on, ettei siellä ole paljoa istumatilaa. Mutta muuta miinuspuolia siitä ei löydykään. Bagelit ovat niin hyviä, ettei niihin tarvitse täytteitä ollenkaan. Täytteitä tosin löytyy ruokalistan täydeltä. Cream cheese on klassikkotäyte, mutta henkilökunta osaa myös paistaa täydellisen kanamunan täytteeksi. Paikan erikoisuus on savustettu kala, joka todella on herkullista ja maistamisen arvoista. Kokeile savustettua lohta. Jos ruokalista hämmentää, etkä osaa päättää, niin tilaa Speciality bagel. Juusto, kalkkuna ja coleslaw on yksi herkullinen vaihtoehto. Älä unohda kahvia tai teetä, heidän cappucinonsa on suosittu.

Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Murrays Bagels Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Murrays Bagels sisalta

6. Pick A Bagel

Pick A Bagel on ketju, jolla on useita myymälöitä Manhattanilla. Jos lähistölläni sattuu olemaan yksi, niin piipahdan ehdottomasti sisään bagelille. Heillä on valtava valikoima bageleita, tuorejuustoja ja muita täytteitä. Kaikissa Pick A Bagel -paikoissa on myös runsas salaattibaari sekä monipuolinen valikoima muffinsseja, keksejä ja muita voileipiä, kuten panineja. Kahvi täällä on myös hyvää.

Parhaat kahvilat ja bagelit New Yorkissa - Pick A Bagel

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja