PATH-rautatie New Jerseyn ja Manhattanin välillä

Osta lippusi tästä

PATH rautatie

PATH-rautatie kulkee New Jerseystä Manhattanin sydämeen. Kun sinun täytyy matkustaa New Jerseyn ja Manhattanin välillä, PATH-junalla kulkeminen sujuu nopeasti ja mukavasti. PATH-junat kulkevat kahta reittiä pitkin, jotka pysähtyvät useilla asemilla New Yorkissa ja New Jerseyssä. Tämä on hyvä tapa matkustaa Manhattanilta Hobokeniin, Downtown Jersey Cityyn tai Newark-rautatieasemalle.

Matkustaminen New Jerseystä New Yorkiin

PATH-rautatie yhdistää New Jerseyn Manhattaniin. Rautateitä on kaksi: ensimmäinen rataosuus kulkee New Yorkin One World Trade Centeristä Newarkiin ja Hobokeniin ja toinen 33rd Streetiltä New Yorkista Hobokeniin ja Journal Squarelle New Jerseyyn. Matka New Jerseystä New Yorkiin ei kestä kauan. Junamatkaan menee 10–30 minuuttia:

Newark Penn Station – WTC25 minuuttia
Hoboken – WTC10 minuuttia
Hoboken – 33rd St14 minuuttia
Journal Square (via Hoboken) – 33rd St27 minuuttia

Katso tästä tarkemmat tiedot PATH-linjoista

Huomaa: 20. joulukuuta 2020 asti PATH-junan Wold Trade Center -asema on suljettu viikonloppuisin (lukuunottamatta suuria juhlapyhiä). PATH-junan WTC-linja päättyy tällöin Exchange Place -asemalle.

PATH-rautatie - juna PATH-rautatie - Junan sisalta

PATH-junaliput

Yhdensuuntainen matka PATH-junalla maksaa 2,75$. Jos olet ostanut MetroCardin (saman joka käy Manhattanin metrossa) ja ladannut siihen arvoa, voit käyttää sitä PATH-junissa. Jos sinulle ei ole MetroCardia, voit ostaa sen PATH-myyntiautomaatista tai New York City Transit -myyntiautomaatista. Valittavanasi on useita korttivaihtoehtoja, kuten 7 päivän PATH unlimited -lippu ja 12 matkan lippu. Molemmilla lipuilla säästää rahaa, jos aikoo käyttää PATH-junaa useasti. Alle 5-vuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi.

Huom: PATH-junassa ei voi matkustaa Unlimited MetroCardilla.

Osta PATH-kortti etukäteen

Mikäli hankit mieluummin Pay-Per-Ride PATH-kortin, voit ostaa sen ennen matkaasi. Tähän korttiin sisältyy 12 PATH-matkaa, ja sen hinta on 37€. Voit käyttää tätä PATH-korttia useita kertoja peräkkäin (max 4 kertaa). Jos olet esimerkiksi liikkeellä yhdessä jonkun kanssa, voit leimata saman kortin kahdesti, mikä tarkoittaa kahta matkaa. Mikäli kortin arvo on lopussa, niin voit ladata kortille lisää arvoa millä tahansa asemalla.

Vaihto PATH-junasta metroon

Tilaamasi PATH-korttia voi käyttää myös New Yorkin metroissa. Jos käytät korttia ensin PATH-junassa, ja vaihdat sitten metroon, niin nämä lasketaan kahdeksi erilliseksi matkaksi. Sinun täytyy ensin leimata kortti astuessasi ulos PATH-junasta ja leimata se uudelleen astuessasi sisään metroon. Sama pätee myös silloin kun käytät ensin metroa ja vaihdat sen jälkeen PATH-junaan.

Tilaa PATH-korttisi tästä

PATH New Jersey

PATH New Jersey

Sisältää 12 matkaa

€ 37,00

Tilaamasi PATH-kortit saapuvat 5-10 työpäivän sisällä ilmoittamaasi osoitteeseen. (Otathan huomioon, että viikonloput ja pyhäpäivät voivat vaikuttaa lähetysaikaan). Hintaan lisätään 13€ postitus- ja käsittelymaksu (tilaus toimitetaan kirjattuna kirjeenä).

Onko sinulla kysyttävää PATH-kortista tai tilauksestasi? Laita sähköpostia [email protected]

Tärkeää: Kun ostat PATH-kortin sivujeni kautta, maksat siitä hiukan enemmän kuin paikan päällä New Yorkissa. Kaikki PATH-kortit lähetetään kirjattuna kirjeenä turvallisen lähetyksen takaamiseksi, mutta se myös lisää kustannuksia. Tämä palvelu on tarkoitettu heille, jotka haluavat ehdottomasti ostaa PATH-kortin ennen New Yorkin matkaa ja ovat valmiita maksamaan tästä palvelusta. Eric.

PATH-rautatie - hissi PATH-rautatie - New Yorkista New Jerseyn

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja