Pihvi New Yorkin tapaan

Pihvi New Yorkin tapaan

Tilaa aito New York steak siellä ollessasi ja saat eteesi taatusti herkullisen pihvin. Eri lihoilla ja niiden paistotavoilla on eroja.

Erityyppisiä pihvejä

Tässä tärkeimmät huomioon otettavat seikat:

• Rare, medium, ja well-done: pihvi on jätetty melko raa’aksi, pihvi on paistettu enemmän kypsäksi kuin raa’aksi, pihvi on paistettu täysin kypsäksi
• T-bone steak: T-luupihvi, pihvi jossa t-kirjaimen muotoinen luu
• Prime cut: ensiluokkainen pihvi jonka pinnassa näkyy kaunis marmorointi
• New York cut: potka joka on leikattu kylkiluun yltä
• Rump steak: naudanliha (kankku) leikattu kyljen yläpuolelta
• Sirloin: ulkofilee
• Tenderloin: sisäfilee, mureinta lihaa

Laadukasta pihviä ei ole vaikea löytää. Ketjuravintoloiden kuten Applebee’sin ja Friday’sin (joita löytyy kaikkialta kaupungista) pihvi on hyvä ja edullinen. Vai haluatko korkealuokkaisen pihvin, josta olet valmis pulittamaan 50-70$? Suuntaa siinä tapauksessa Smith & Wollensky -ravintolaan! Toinen hyvä vaihtoehto, josta saa laadukkaita pihvejä, on Wolfgang’s Steak House. Samaa voi sanoa myös Ikinari Steakista. Tässä East Villagessa sijaitsevassa ravintolassa syöt kaikissa pöydissä seisaaltaan. Söin täällä yhden elämäni parhaan pihvin, ja heidän kastikkeensa on myös todella hyvää. Näiden lisäksi voin suositella myös Strip House -ketjua. Heillä on ravintoloita ympäri Manhattania, ja hyvä cocktail-valikoima, joten onnistunut ilta on taattu.

Pihvi New Yorkin tapaan - Wolfgangs Steakhouse

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja