Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Ratsastus Central Parkissa

Ratsastus Central Parkissa

Ratsastus Central Parkissa

Ratsastus Central Parkissa on rentouttava tapa tutustua puistoon. Katsele ympärillesi istuessasi mukavasti hajareisin hevosen selässä, kun kiertelet pitkin puiston ratsastuspolkuja yhden tai kahden tunnin ajan. Ratsastat hevosella itsenäisesti seuraten opasta, joka ratsastaa edelläsi näyttäen tietä puiston halki. Tämä on ainutlaatuinen kokemus kaikille – olitpa sitten kokenut hevosurheilija tai ensikertalainen hevosen selässä.

Tämä opastettu kierros ei ole enää saatavilla. Voit varata sen sijaan opastetun pyöräretken Central Parkissa.

Ainutlaatuinen hevoskyyti

Tapaat paikallisen oppaasi Tavern on the Green -ravintolan edessä Central Parkissa. Ratsastus tapahtuu pienessä ryhmässä ja alkaa oppaan ojentaessa kaikille kypärät sekä antaessa lyhyen ohjeistuksen siitä, miten hevosta tulee käsitellä. Ja sitten eikun menoksi! Turvallisuudesta sinun ei tarvitse olla huolissaan, sillä Central Parkissa ei ole sallittua ratsastaa kevyttä jolkuttelua lujempaa. Opas vie sinut pitkin ratsastusreittejä rentoon tahtiin. Reitti vaihtelee riippuen päivän olosuhteista. Central Parkissa ei ole monia ratsastajia, joten se on myös ohikulkijoille erityinen näky. Reitin varrella minulle vilkuteltiin usein ja ihmiset halusivat ottaa hevosista kuvia. Kun nouset ratsaille Central Parkissa, sinusta tuntuu, että teet jotain aivan ainutlaatuista.

Ericin vinkki: En ollut ratsastanut koskaan aiemmin, joten minulla ei ollut mitään käsitystä mitä odottaa. Täytynee myöntää, että olin vähän hermostunut! Kuljen Central Parkin halki lähes päivittäin jalkaisin, pyörällä tai taksilla, mutta tämä oli aivan uusi kokemus. Minusta oli yllättävää, että kokemukseni oli niinkin rentouttava niin ison eläimen selässä. Oletko hevoshullu? Siinä tapauksessa nautit varmasti ratsastamisesta Central Parkissa. Opas kertoo sinulle kaiken hevosista, kuten sen minkä rotuisia ne ovat ja miten niistä pidetään huolta. Vai oletko noviisi, aivan kuten minä? Mikä voisi olla parempaa kuin oppia ratsastamaan hevosella Central Parkissa? Mielestäni tämä oli upea kokemus, ja se ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi kun nousen ratsaille. Tämä aktiviteetti sopii myös erinomaisesti hienoksi (romanttiseksi) lahjaksi rakkaalle.

Ratsastus Central Parkissa - hevoset Ratsastus Central Parkissa - ratsastuspolku

Käytännön tietoa

Maksettuasi lippusi saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit joko tulostaa ja tuoda mukanasi tai näyttää sen älypuhelimestasi.

  • Ikäraja: 10 vuotta
  • Kesto: 1 tai 2 tuntia
  • Lähtöpaikka: Tavern on the Green Central Parkissa
  • Lähtöaika: päivittäin kello 9.00–16.00

Ratsastus Central Parkissa - ratsailla

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja