2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Ravintolat New Yorkissa

Ravintolat New Yorkissa

Ravintolat New Yorkissa

Ravintolat New Yorkissa eivät lopu kesken. Ravintoloita löytyy todella halvoista hyvin hintaviin, tarjoten ruokaa kaikkialta maailmasta. Ruokapaikkojen valikoima on laaja, monipuolinen ja muuttuu lähes päivittäin. Siksi New Yorkista löytyy ruokailuun aina loistavia ravintoloita. Koska valinnanvaraa on niin paljon, paikan valitseminen voi olla hankalaa. Jotta päätöksen tekeminen olisi hieman helpompaa, olen koonnut ja ryhmitellyt alle suosikkipaikkani eri tilanteisiin.

Näköalaravintolat

Robert NYC

Jos todella haluat tehdä vaikutuksen, vie puolisosi Robert NYC -ravintolaan. Se on moderni ja hienostunut ja hiukan kalliimpi ravintola. Ravintola sijaitsee Columbus Circlellä Museum of Arts and Designin sisällä, yhdessä ylemmistä kerroksista. Ravintolasta on hienot näkymät Central Parkiin ja itse Columbus Circleen.

Varaa pöytä Robert NYC -ravintolaan tästä

Birreria

Italialaisen sisätori Eatalyn yläpuolelta löytyy Birreria, kattoterassiravintola omalla panimolla. Voit syödä täällä edullista ruokaa yhdessä paikan päällä tehdyn oluen kanssa. Birreriassa voi käydä myös talvella, kun terassille nousee tilapäinen katos ja lämmittimet, jotka pitävät terassin lämpimänä.

Varaa pöytä Birreriaan tästä

The River Café

Parhaat näkymät Manhattanin siluetista eivät ole itse Manhattanilta vaan joen toiselta puolelta. East Riverin toisella puolella, aivan Brooklynin sillan alapuolella on The River Café. Suuntaa paikkaan aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle ja pääset nauttimaan kauniista näkymistä joen yli. Muista tilata paikan kuuluisin jälkiruoka Chocolate Brooklyn Bridge!

Varaa pöytä River Café -ravintolaan tästä

Cantina Rooftop

Mielestäni Cantina Rooftop on todellinen löytö! Ruoka on loistavaa (ja edullista), ja näkymät ovat upeat. Paikan nimi ehkä jo kertoo, että Cantina on meksikolaisravintola. Ruokalistalta löytyy muun muassa tacoja ja guacamolea sekä liha- ja kalaruokia. Lisäksi Cantinassa on ulosvedettävä katos ja terassi voidaan lämmittää talviaikaan.

Varaa pöytä Cantina Rooftop -ravintolaan tästä

GAONNURI

GAONNURI on korealainen ravintola Midtown Manhattanilla, vain korttelin päässä Empire State Buildingistä. Suurista ikkunoista avautuu kaunis näköala ympäröivästä alueesta. Jos syöt ravintolassa ilta-aikaan, sinut ympäröi Midtown Manhattanin valaistut rakennukset. Sen lisäksi pääset nauttimaan yllättävästä ja monipuolisesta korealaisen keittiön kokemuksesta.

Varaa pöytä GAONNURI-ravintolaan tästä

Ravintolat New Yorkissa - Ruokaa GAONNURIssa Ravintolat New Yorkissa - Näkymät GAONNURIsta

Ravintolat ryhmille

Carmine’s

Carmine’s on aito italialainen ravintola, jolla on kaksi paikkaa Manhattanilla, joten sinulla on kaksinkertainen mahdollisuus saada pöytä tästä ravintolasta. Tämä on hyvä asia, sillä Carmine’s on aina täynnä! Suunnitteletko ravintolailtaa ryhmässä? Siinä tapauksessa varaa pöytä ehdottomasti hyvissä ajoin.

Varaa pöytä Carmine’s-ravintolaan tästä

John’s Pizzeria

Kun itse suunnittelen illallista New Yorkissa isossa seurueessa, lähden mielelläni John’s Pizzeriaan. Isot pöydät ja isot pizzat! Voit helposti jakaa pizzan kahden tai kolmen ihmisen kesken, joten ravintola sopii loistavasti isommille ryhmille. John’s löytyy sekä Times Squarelta että Bleecker Streetiltä.

Olive Garden

Olive Garden ei ole “autenttinen” newyorkilaisravintola; se on osa ketjua. Suosittelen sitä kuitenkin ryhmille, se soveltuu oikein hyvin isoille seurueille. Ruoka on hyvää ja edullista. Lisäksi sen keskeinen sijainti Times Squarella tekee siitä täydellisen paikan haukata jotain esimerkiksi ennen Broadway show’ta.

Dallas BBQ

Dallas BBQ:lla on useita ravintoloita Manhattanilla sekä muissa New Yorkin hallintoalueilla. Kaikki ravintolat ovat suuria ja avaria, joten ruokailu isommalla ryhmällä onnistuu helposti. Dallas BBQ:n ruokalistalta löytyy lähinnä (nimi kertoo kaiken) barbecue-annoksia. Paikassa saa siis aidon “amerikkalaisen” ruokakokemuksen!

Varaa pöytä Dallas BBQ -ravintolaan Upper East Sidella tästä

Virgil’s Real BBQ

Sama pätee Virgil’s-ravintolaan: tämä BBQ-ravintola tunnetaan annoksesta, jolla on hieman epätavallinen nimi. “Trainwreck Fries” -ranskalaiset on kuorrutettu sulatetulla cheddar- ja monterey jack -juustoilla sekä savustetulla kinkulla, sipulilla, jalapenoilla ja ranch-kastikkeella. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Virgil’s on suuri ravintola, joten sinne mahtuu helposti syömään seurueessa.

Varaa pöytä Virgil’s Real BBQ -ravintolaan tästä

Edullisemmat ravintolat

Jos etsit kohtuullisen edullista illallista, suosittelen kokeilemaan thairuokaa. 9th Avenuelta, 42nd ja 56th Streetin väliltä, löytyy paljon thairavintoloita. Toinen vaihtoehto on suunnata Chinatowniin edulliselle aterialle. Kokeile esimerkiksi dumplings-nyyttejä ja dim sumia Nom Wah Tea Parlor -nimisessä paikassa. On sanomattakin selvää, että suosikkiniruokaani on hampurilaiset ja pizza, jotka ovat yleensä myös edullista syötävää. Sen lisäksi voit kokea autenttisen aterian paikallisten kanssa suhteellisen halvalla jossakin New Yorkin dinereista.

Ravintoloita juhlaan

Haluatko juhlia jotain erityistä New Yorkissa? Vuosipäivää, valmistumista tai ehkäpä kihloja? New Yorkissa on monia ravintoloita, jotka ovat täydellisiä romanttisiin hetkiin. Mutta listalta löytyy myös loistavia vaihtoehtoja, jos olet juhlistamassa jotain muuta.

Philip Marie

Philip Marie on täydellinen paikka romanttiselle illalliselle. Erityisesti jos varaat yksityispöydän viinikellarista, se on täydellinen paikka, jos suunnittelet kosintaa. Ravintola on myös hyvä vaihtoehto juhlaillalliselle koko perheen tai ystäväporukan kesken. Tämä on tunnelmallinen, ranskalaistyylinen ravintola ja usein täyteenvarattu, joten muista varata pöytä hyvissä ajoin.

Varaa pöytä Philip Marie -ravintolaan tästä

Tree Bistro

Tree Bistro on pieni ja intiimi ravintola. Ravintolan takana sijaitseva eurooppalaistyylinen “salainen puutarha” on ihana paikka istahtaa alas. Tällaista paikkaa ei löydä New Yorkista kovin usein. Ravintola ei ole suuri ja sisätilat ovat erityisen pienet, joten sitä suositellaan lähinnä pienille seurueille.

Varaa pöytä Tree Bistroon tästä

Marseille

Marseille on hyvin tunnelmallinen, ranskalaistyylinen ravintola, joka sijaitsee Hell’s Kitchenissä. Täällä voit istua mukavasti nauttien ranskalaista ruokaa. Lisäksi Marseille on hyvä vaihtoehto juhlapyhien aikaan. Kiitospäivänä ja jouluna ravintola tarjoaa valmiin erikoismenun.

Varaa pöytä Marseille-ravintolaan tästä

The Park

Suuntaa The Park -ravintolaan brunssille, lounaalle tai illalliselle yhdessä paikan kauniisti koristelluista tiloista. Lähellä High Linea sijaitsevassa ravintolassa on myös kiva puutarha ja jopa kattoterassibaari. The Parkin ruoka on hinnoiteltu kohtuudella. Voit esimerkiksi syödä pizzan noin 15$ hintaan.

Varaa pöytä The Parkiin tästä

Illallisristeilyt

Jos haluat todella erityisen kokemuksen, suosittelen varaamaan illallisristeilyn New Yorkissa. Samalla kun risteily lipuu ohi Manhattanin vaikuttavan skylinen, voit nauttia herkullisen aterian tai buffet-illallisen. Illallisristeilyjen hinnat vaihtelevat risteilystä riippuen, joten jokaiseen tilanteeseen löytyy jotain sopivaa.

Ylelliset ravintolat

Jean-Georges Vongerichten’s ABC Kitchen

New Yorkista löytyy muutama ylellisempi ranskalainen ravintola. Kaikki Jean-Georges Vongerichtenin ravintolat ovat hyviä valintoja, mutta itse valitsisin ABC Kitchen -ravintolan Flatiron Districtissä. Tämä on ehdottomasti näyttäytymispaikka tai see-and-be-seen-place, kuten nykkiläiset sanovat. Paikan valaistus on romanttinen ja pääset istumaan New Yorkin parhaiten pukeutuvien paikallisten kanssa, joista moni työskentelee muotialalla ja malleina.

Varaa pöytä ABC Kitcheniin tästä

Ravintolat New Yorkissa - ABC Kitchen

TAO Downtown

Meatpacking Districtillä sijaitseva TAO Downtown on ravintola ja klubi samassa paketissa. Paikka on kuitenkin jaettu moniin eri alueisiin. Jos haluat nauttia illallista modernissa ja ylellisessä ympäristössä, tämä on paikkasi. Musiikki on melko lujalla, mutta puhuminen ei ole oikeastaan tarpeellista TAOssa. Sinulla on aivan liian kiire ihailla kaikkea ja katsella ympäriinsä! Sisustus on vaikuttava, kuten myös hinnat.

Varaa pöytä TAO Downtowniin tästä

STK

STK on lyhenne pihvistä (steak), mutta paikka ei ole missään nimessä tavallinen steakhouse. Tämä ylellinen ravintola on paikka trendikkäille newyorkilaisille, jotka illallisen jälkeen jäävät vielä nauttimaan cocktaileista ja talon dj:n musiikista. STK Downtownista löytyy myös kattoterassi, joten ravintola soveltuu illanviettoon hyvin.

Varaa pöytä STK-ravintolaan tästä

Beauty & Essex

Lower East Sidella sijaitseva Beauty & Essex on Manhattanin hidden gem. Sisäänkäyntinä toimii panttilainaamo, joka ei vihjaa mitenkään, että paikan takana on piilossa kaunis ravintola. Panttilainaamon takaosasta löytyy ovi, josta pääset sisään hienoon ja tunnelmalliseen ravintolaan kahdessa kerroksessa.

Varaa pöytä Beauty & Essexiin tästä

CATCH

Etsitkö ravintolaa, joka on “in”, mutta olet enemmän kalan- kuin lihansyöjä? Siinä tapauksessa CATCH on oikea paikka sinulle. Se on yksi Meatpacking Districtin trendikkäistä ravintoloista, joka muuttuu myöhäisiltana klubiksi.

Varaa pöytä CATCHiin tästä

Avra Madison Estiatorio

Jos haluat laadukasta kreikkalaista ruokaa, lähde Avraan. Tätä Central Parkin lähellä sijaitsevaa ravintolaa eivät korista muoviset viinirypäletertut katossa, vaan puhtaanvalkoiset pöytäliinat. Suunnista tänne herkulliselle kreikkalaiselle lounaalle tai illalliselle tyylikkäässä ympäristössä.

Varaa pöytä Avra Madison Estiatorioon tästä

Ravintolat New Yorkissa - Avra Ravintolat New Yorkissa - Ruokaa Avrassa

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja