Rock of Ages the Musical Broadway-liput New Yorkissa

Osta lippusi tästä

Osta Rock of Ages the Musical -liput New Yorkissa jo ennen matkaasi. Voit ostaa teatteriliput kätevästi verkosta säästäen aikaa ja rahaa. Rock of Ages -musikaalia esitetään off-Broadway-show’na New World Stages -teatterissa ja se täydellinen yhdistelmä musikaalia, rock-konserttia ja standup-komediaa! Lavalla on oikea rock-yhtye, joka esittää kaikki kappaleet ja yleisöä kannustetaan laulamaan mukana.

Osta Rock of Ages -liput tästä

Osta Rock of Ages -liput nyt, ei palvelumaksua ja lippujen nouto suoraan teatterilta!

Bourbon Roomin tarinat

Rock of Ages tapahtuu vuonna 1987 Los Angelesissa, “sex, drugs and rock ‘n’ roll” -aikakaudella. Tarinan kertoja on Lonny, Bourbon Roomin manageri, missä nähdään suurin osa toiminnasta. Bourbon Room on legendaarinen klubi, jossa moni rock-bändi aloitti uransa. Kaksi saksalaista yrittäjää vakuuttaa Los Angelesin pormestarin siivoamaan kaupungin imagon ja tekemään siitä perheystävällisen. Tämän onnistumiseksi joudutaan lopettamaan paljon yrityksiä mukaan lukien Bourbon Room. Klubin omistaja Dennis uskoo kuitenkin pystyvänsä pelastamaan klubin. Kunhan rokkitähti Stacee Jaxx ja bändinsä Arsenal soittavat viimeisen keikkansa siellä. Tämän kaiken keskellä ovat myös Drew ja Sherrie jotka yrittävät läpimurtoaan Hollywoodissa ja etsivät rakkautta. Tajuavatkohan he, että he ovat luodut toisilleen.

Rock of Ages the Musical in New York -liput - Rokkibändi Rock of Ages the Musical in New York -liput - Stacee ja kitara

Broadwayn koominen puoli

Rock of Ages -musikaalin tarina vaikuttaa dramaattiselta, mutta on itse asiassa loistava komedia. Lonny, Dennis ja Stacee Jaxx luovat musikaalin hauskimmat hetket. Kertoja Lonny puhuu usein suoraan yleisölle ja vitsailee Broadwayn kustannuksella. Hänen asuunsa kuuluu järkyttävä takatukka ja t-paidat mitä törkyisimillä teksteillä. Lonny pöyhistelee lavalla koko musikaalin ajan ja heittelee huvittavia herjoja eri kohtauksiin. Kun hahmot ihmettelevät juonta ja sen kulkua, selittää Lonny, että “näin se musikaali vaan on kirjoitettu!”

80-luvun Rock-klassikot

80-luvun rock-musiikki on parhaiten tunnettu kiharapehkoista, tiukoista trikoista ja sanoituksista jotka jäävät päähän soimaan, aivan kuten Rock of Ages’kin. Kotimatkalla laulat Twisted Sistersin “I Wanna Rock” ja “We’re Not Gonna Take It”, Bon Jovin “Wanted Dead or Alive” ja Journeyn “Don’t Stop Believin’”. Tämän lisäksi kuullaan Whitesnakea, Europea, Foreigneria, Poisonia ja Extremea.

Miten ostan Rock of Ages the Musical -liput?

NewYorkCity.fi-sivuston kautta ostetut Rock of Ages -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Osta Rock of Ages -liput tästä

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYorkCity.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Tämä show on must kaikille rockfaneille. Jos et erityisemmin välitä musikaaleista ja menisit mieluummin konserttiin, mutta et löydä sopivaa keikkaa, on tämä musikaali hyvä vaihtoehto. En suosittele musikaalia alle 14-vuotiaille, sillä musikaalissa kiroillaan ja puhutaan paljon seksistä. Teatterin tunnelma ja livebändi antavat aidon rock-konsertin vaikutelman, joten anna palaa ja rokkaa mukana!

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 14-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisään teatteriin.
 • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
 • Sijainti: New World Stages / Stage 3, 340 West 50th Street
 • New World Stages, Stage 3 -katsomokartta

Osta Rock of Ages -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta Rock of Ages -liput tästäOsta lippusi tästä

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja