St. Patrick’s Day New Yorkissa 2021

Osta liput nyt
St Patricks New Yorkissa

St. Patrick’s Day New Yorkissa on iso juhlapyhä erityisesti kaupungin suurelle irlantilaisamerikkalaiselle yhteisölle. Juhlaan kuuluu aina vihreä väri, paljon ruokaa ja juomaa ja iso paraati.

Mikä on St. Patrick’s Day?

St. Patrick’s Daytä (Pyhän Patrikin päivää) vietetään Pyhän Patrikin muistoksi. Sitä kutsutaan myös lempinimellä St. Patty’s.

Milloin on St. Patrick’s Day?

St. Patrick’s Day on joka vuosi maaliskuun 17. päivä.

Mitä New Yorkissa tapahtuu St. Patrick’s Dayna?

St. Patrick’s Day ei ole virallinen pyhäpäivä. Kaupat ovat auki normaalisti ja julkinen liikenne kulkee normaalisti. Maailman vanhin ja suurin St. Patrick’s Day -paraati pidetään New Yorkissa. Paraati on aina 17. maaliskuuta, paitsi jos päivä osuu sunnuntaille. Siinä tapauksessa paraati järjestetään sitä edeltävänä lauantaina. Se alkaa kello 11.00 ja päättyy noin kello 17.00.

Koko kaupunki juhlii ja juhlintaan kuuluu paljon olutta ja ruokaa. Jopa amerikkalaiset, joilla ei ole irlantilaista verta suonissaan, juhlivat mukana. Kaikki pukeutuvat vihreisiin ja traditio on, että heitä joilla ei ole vihreää päällään, saa nipistää! Juomat on värjätty vihreäksi ja joskus jopa ruoka on värjätty vihreäksi. Joten älä jätä maistamatta vihreää bagelia tai vihreää olutta. Jopa Empire State Building värjäytyy vihreäksi St. Patrick’s Dayn iltana.

Ihmisiä hengailee kaduilla vielä tunteja paraatin loppumisen jälkeen. Aikaisemmasta juhlinnasta johtuen on kaduilla paljon roskia. Ihmiset viihtyvät Second Avenuen kahviloissa. Osa juhlijoista jatkaa pitkälle paraatin jälkeen. Upper East Siden baareissa on tungosta aina sulkemisaikaan asti, joten valmistaudu riehakkaaseen iltaan!

Ericin vinkki: Paraati on aika pitkä. Seuraan sitä yleensä Fifth Avenuen ja 57th Streetin korkeudelta, siellä on usein hyvä meno päällä. Jos siirryt Uptownin suuntaan, muuttuu tunnelma rauhallisemmaksi.

Circle Line St. Patrick’s Day -risteily

Yhdistä St. Patrick’s Dayn juhliminen ja nähtävyyksiin tutustuminen New Yorkissa! Tämän St. Patrick’s Dayn iltana järjestettävän Circle Line -risteilyn aikana voit nauttia kauniista näkymistä Manhattanille. Irlanti-teeman mukaisesti pääset maistelemaan Coney Island Breweryn tuotteita sekä irlantilaisia pikkupurtavia.

Varaa liput Circle Line St. Patrick’s Day -risteilylle

St Patricks -paraati New Yorkissa St Patricks Day -paraati New Yorkissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja