Teemaravintolat New Yorkissa

Teemaravintolat

Etsitkö teemaravintoloita New York Citystä? Useimmat teemaravintolat ovat sensaatiomaisia ja ehdottomasti ainutlaatuisia. Vaikka nämä ravintolat ovat ylihintaisia ja niihin on pitkät jonot, teemaravintolat ovat silti isoja vetonauloja New Yorkissa. Turistit toivovat näkevänsä vilauksen julkkiksista näissä paikoissa. Teemaravintoloilla on erityiset teemansa. Ne on voitu jakaa yhden elokuvan tai yhden genren mukaan. Teemaravintolat ovat hyvin turistihakuisia eivätkä ole parhaita vaihtoehtoja, kun etsit hyvää ruokaa. Viihdearvo voi kuitenkin olla korkea.

Ellen’s Stardust Diner

Ellen’s Stardust Diner on perinteinen amerikkalainen ruokapaikka. Henkilökunta laulaa ottaessaan vastaan tilausta ja koko sen ajan, kun olet ravintolassa. Kokemus on ainutlaatuinen. Ruoka ei kuitenkaan ole kovin kummoista, joten käy täällä vain shown takia. Ellen’s Stardust Diner on hyvin suosittu ja illallisaikaan voi joutua jonottamaan kaksi tuntia, että pääsee edes sisälle. Jos haluat mennä silloin kun ihmisiä on vähemmän, mene aamiaiselle kahdeksan maissa.

Bubba Gump

Bubba Gump, kun menet sisään tähän ravintolaan, näet kaiken mitä tarvitsetkin tietää elokuvasta Forrest Gump. Forrest Gumpista järjestetään myös tietokilpailu ja jos olet hyvä, voit voittaa palkinnon. Ravintola on aina täynnä, mutta henkilökunta työskentelee kovasti ja varmistaa, että saat istumapaikan ja sinulle tarjoillaan melko nopeasti. Huomioi, että kannattaa pitää katkaravuista, koska niitä on paljon ruokalistalla. Tässä ravintolassa käy paljon turisteja.

Teemaravintola Bubba Gump Shrimp Teemaravintolat New Yorkissa - Ellen's Stardust Diner

Hard Rock Café

Jos pidät rockista, mene Hard Rock Cafeehen. New Yorkin Hard Rock Café on yksi isoimmista 708 asiakaspaikallaan. Baari on täynnä tavaroita rock-legendoilta, kuten the Beatlesilta, Nirvanalta, the Ramonesilta ja niin edelleen. Tälle Hard Rock Cafélle erikoista on se, että täällä on tavaroita myös niiltä rock-legendoilta, joilla on siteitä New Yorkiin. Kuten esimerkiksi John Lennonilta. HRC:n henkilökunta kokoontuu pari kertaa päivässä ja tanssii YMCA-kappaleen tahtiin ja pyytää usein asiakkaita mukaan tanssiin.

Vinkki: Älä jätä maistamatta tyypillistä jälkiruokaa, apple cobbleria. Et tule katumaan sitä.

Voit myös varata 2 tai 3 ruokalajin illallisen eri teemoilla kuten Blue Grass, Jazz, Hip Hop tai Rhythm and Blues. Kaikkiin menuihin sisältyy alkoholiton juoma ja jälkiruoka. Lapsille on Lil’ Rocker -menu.

Varaa 2 tai 3 ruokalajin menu Hard Rock Cafessa tästä

Jekyll & Hyde Club

Jekyll & Hyde, eikö se saakin ajattelemaan kauhutarinoita? Onko sinulla teräshermot? Oletko varma ettet pelästy helposti? Sitten tee testi kummitusravintolassa: Jekyll & Hyde Clubissa. Tämä kartano on täynnä näyttelijöitä, jotka yrittävät säikäyttää sinut. Koristeet ovat, kuten odotettavissa, kauhuteeman mukaiset. Ruoka täällä on hinnakasta, mutta viihde on taatusti sen arvoista. Varausta ei tarvitse tehdä.

Teemaravintola Hard Rock Cafe New York Teemaravintola Jekyll ja Hyde New York

Planet Hollywood

Planet Hollywood: nimi kertoo jo kaiken. Astu sisään ja löydät itsesi uudesta elokuvien maailmasta! Kaikkialla minne katsotkin on siteerauksia ja tavaroita lempileffoistasi. Tämä ravintola, jonka omistaa kuvernööri Arnold Schwarzenegger, saa sinut varmasti uteliaaksi näkemään mitä muuta on nähtävänä. Tämä paikka on hauska niin lapsille kuin aikuisillekin ja ruokalista on niin laaja, että kaikki löytävät jotain herkullista syötävää. Älä säikähdä jonoa, odotus on sen arvoista.

Ninja New York

Ninja-ravintola on enemmän kuin ravintola, se on melkein kuin minimatka Japaniin. Ravintolassa on maanalainen tunneliverkosto, joka näyttää japanilaiselta kylältä katuineen, taloineen ja siltoineen. Ympärillä liikkuvat ninjat voivat yrittää säikäyttää sinut. Ninja-ravintola ei ole halpa, mutta tarjoaa laadukasta ruokaa. Täällä voit syödä vain, jos teet varauksen etukäteen.

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja