2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Tietoa Ericistä

Tietoa Ericistä

Eric NewYorkCity.fiSelailtuasi sivujani mietit varmaankin kuka Eric oikein on? Kyllä, näet kuvani tuossa vasemmalla. Toivottavasti vinkeistäni on ollut hyötyä New Yorkin matkan suunnittelussa. Kerron tässä hiukan lisää itsestäni ja NewYorkCity.fi -sivustosta. Jos sinulla on mitään kysyttävää tai sivuilta puuttuu mielestäsi tärkeää tietoa, voit aina lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen eric@newyorkcity.fi

Tarinani

New Yorkissa asuessani vierailivat ystävät ja sukulaiset usein. Koska en halunnut jatkuvasti toistaa itseäni, päätin tehdä kaikista New Yorkin vinkeistäni listan, jonka sitten lähetin ystävilleni. Hankittuani nämä nettisivut minun ei tarvinnut kuin siirtää listan tiedot nettisivuille ja niin syntyi sivusto NewYorkCity.fi. Jatkoin nettisivuille kirjoittamista aivan kuin olisin edelleen kirjoittanut ystävilleni ja omalle äidilleni. Merkkasin omat henkilökohtaiset kokemukseni nettisivuille Ericin vinkeiksi, jotta kaikille tuli selväksi, että olin myös testannut sen mistä kirjoitin.

Koska olen matkustanut paljon New Yorkin väliä, tiedän mitä kannattaa ottaa huomioon. Päätin yrittää nähdä kaikki suosituimmat nähtävyydet, testata kaikki ravintolat (okei, pidän edelleen eniten pizzasta ja hampurilaisista), nähdä kaikki urheilumatsit, koettaa nauttia oopperasta sekä tietenkin lentää kaikki helikopterilennot. Tämä oli mielestäni paras tapa saada selville, mikä on näkemisen ja kokemisen arvoista (ja mikä ei!). Miksi? Koska haluan olla rehellinen. Jos joku asia ei ole mielestäni näkemisen arvoinen, kerron sen myös sinulle. Kun enemmän ihmisiä (vihdoinkin) päätyi sivuilleni, tajusin, että he etsivät samaa tietoa kuin ystäväni ja sukulaiseni: ajankohtaista, paikallista, rehellistä ja erityisesti ilman turhaa liioittelua.

Sen lisäksi, että olen luonut oman New York -tietosanakirjani, minusta on mukava auttaa ihmisiä suunnittelemaan heidän matkaansa Isoon Omenaan. Minulla on kokemusta New Yorkista sinkkuna, isänä, turistina ja paikallisena newyorkilaisena, enkä ole liian tosikko, joten osaan auttaa sinua monessa eri asiassa. Löydät sivuiltani paljon tietoa ja sen lisäksi voit aina ottaa minuun yhteyttä. Mitä tulee New Yorkiin, I’m your guy!

Koska saan yhä enemmän kysymyksiä New Yorkista ja sivustoni on kasvanut nopeasti, olen koonnut asiantuntevan tiimin, jonka kanssa jaan tietoni New Yorkista. Tiimini voi auttaa sinua (melkein) yhtä hyvin kuin minä.

Olen asunut monessa eri kaupunginosassa New Yorkissa: East Villagessa 13th Streetillä, Greenwich Villagessa Bleecker Streetillä, Upper East Sidella Park Avenuella ja Hell’s Kitchenissä 9th Avenuella. New York on nopeatempoinen, se on trendikäs, se on eri kulttuurien sulatusuuni – se on juoksulenkki Central Parkissa ja bagel aamiaiseksi. Se on vaeltelua kaupungilla tuntikausia. Tai nopea taksin nappaaminen lennosta (ja silti jäädä jumiin liikenneruuhkaan). Tiedän mikä tekee tästä kaupungista ainutlaatuisen ja kerron siitä mielelläni myös sinulle.

Koe New York kuin aito newyorkilainen!

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja