Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke

NEW YORK MEDIA GROUP B.V.
Tietosuojalauseke
Versio/Päivitetty: Heinäkuu 2018

Keitä olemme ja mitä teemme?

Tervetuloa sivustollemme NewYorkCity.fi. New York Media Group B.V. (kauppanimi NewYorkCity.fi – jäljempänä “NYMG”) tarjoaa alustan, jonka avulla voit valmistella matkan New York Cityyn ja siellä yöpymisen. Löydät tietoa ja voit varata opastettuja kierroksia, lippuja ja palveluja kolmansilta osapuolilta New York Cityyn liittyen. Löydät tarkat yhteystietomme tämän Tietosuojalausekkeen lopusta. Tämä tietosuojalauseke koskee yritystämme (“NYMG”) ja sinua verkkosivustomme ”Käyttäjänä” www.NewYorkCity.fi (“Verkkosivusto”), mobiilisovelluksemme (“Sovellus”) ja mitä tahansa muiden palveluiden tai tuotteiden (ostamista) NYMG:n kautta.

Tietosuoja ja sitä koskeva lainsäädäntö

Tietosuoja on meille tärkeä. Noudatamme Euroopan Unionin tietosuoja-asetusta (“GDPR”). Asetukseen viitataan asiakirjassa jäljempänä termillä ”Tietosuojaa koskeva lainsäädäntö”.

Mikä tämä on?

Tämä on ”Tietosuojalauseke”. Tässä dokumentissa kerromme, millaista henkilötietoa keräämme verkkosivustomme, sovelluksemme ja (ostettavien) palveluidemme tai tuotteidemme käytöstä. Selitämme myös, kuinka tallennamme, suojaamme ja käytämme henkilötietoa ja mihin tarkoituksiin käytämme sitä.

Henkilötieto

Tässä tietosuojalausekkeessa ”Henkilötieto” tarkoitta tietoa tai sellaisia osia tiedosta, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa. Tämä määritelmä on Tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukainen.

Oletko alle 16-vuotias?

Jos olet alle 16-vuotias, et voi käyttää sivustoamme tai sovellustamme ilman vanhempiesi tai huoltajan lupaa.

Me toimimme rekisterinpitäjänä

Keräämme ja käytämme henkilötietoa omiin tarkoituksiimme. Toimimme ”rekisterinpitäjänä” Tietosuojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

Sinun suostumuksesi

Jatkaessasi verkkosivustomme käyttöä, hyväksyt tämän tietosuojalausekkeen. Huomaa, että sinun ei tarvitse hyväksyä tätä tietosuojalauseketta. Siinä tapauksessa, että et hyväksy tietosuojalauseketta, et kuitenkaan voi käyttää verkkosivustoamme tai tilata palveluitamme tai tuotteitamme.

Mitä henkilötietoa käsittelemme rekisterinpitäjänä?

Käsittelemme rekisterinpitäjänä seuraavia henkilötietoja:

  • evästeitä, jotka on tarkemmin kuvattu evästekäytännöissämme,
  • jos olet tilannut uutiskirjeemme, sähköpostiosoitettasi (voit perua uutiskirjeen tilauksen tästä palvelusta milloin tahansa),
  • jos olet varannut jotakin verkkosivustomme kautta, etu- ja sukunimeäsi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, posti- ja sähköpostiosoitettasi,
  • käyttämääsi puhelintyyppiä, kun käytät verkkosivustoamme tai sovellustamme,
  • IP-osoitettasi,
  • selaimesi kieltä,
  • lisäksi mikäli olet antanut meille luvan, maantieteellistä sijaintiasi.

Kuinka käytämme henkilötietoja?

Käytämme yllä mainittuja henkilötietoja vain, kun se on tarpeellista alla lueteltuihin tarkoituksiin:

  • Jos olet varannut verkkosivustoltamme palvelun, käytämme henkilötietojasi ostosi vahvistamiseen ja varaustesi varmentamiseen kolmansien osapuolien palveluissa.
  • Jos olet yrittänyt varata jotain verkkosivuston kautta, etkä vienyt varaustasi loppuun, käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle yhden sähköpostin tähän liittyen.
  • Käytämme evästeitä, jotka ovat verkkosivustomme ja sovelluksemme toiminnan kannalta oleellisia, kävijätilastojen ja klikkauskäyttäytymisen ja sivustolla liikkumisen seurantaan. Lisätietoja käyttämistämme evästeistä löydät evästekäytännöistämme.
  • Käytämme sähköpostiosoitettasi voidaksemme lähettää sinulle sähköpostia uusista sisällöistä tai muusta verkkosivustomme toiminnasta sekä kampanjoista ja (erikois)tarjouksista, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Voit perua uutiskirjetilauksesi milloin tahansa.
  • Puhelimeesi voimme lähettää sinulle push-viestejä uusista sisällöistä tai muusta sovelluksemme toiminnasta sekä kampanjoista ja (erikois-)tarjouksista, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Voit lopettaa näiden palveluiden vastaanottamisen milloin tahansa.
  • Käytämme sähköpostiosoitettasi, IP-osoitettasi ja puhelimesi tyyppitietoa seuraamaan ja arvioimaan (i) milloin ja kuinka monta kertaa käytät verkkosivustoamme tai sovellustamme, (ii) mitkä push-viestit olet avannut ja kuinka usein ja milloin olet avannut ne ja (iii) mitä sisältöjä suurin osa käyttäjistä lukee.
  • Puhelimesi tyyppitieto auttaa meitä muokkaamaan sovellusta vastaamaan laitteesi teknisiä vaatimuksia.
  • Käytämme selaimesi kielitietoa puhumasi kielen käyttämiseen.
  • IP-osoitteesi ja maantieteellinen sijaintisi auttavat meitä määrittelemään, mitkä kampanjat ja (erikois-)tarjoukset saattaisivat kiinnostaa sinua.
  • Käytämme sähköpostiosoitettasi palveluiden tarjoamiseen sinulle.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

Säilytämme keräämiämme henkilötietojasi niin kauan kuin käytät verkkosivustoamme, sovellustamme ja/tai (tuotteisiin liittyviä) palveluitamme. Jos henkilötiedot eivät ole enää tarpeellisia yllä mainittuihin tarkoituksiin tai ovat virheellisiä, (virheelliset) tiedot hävitetään. Henkilötietoja ei säilytetä missään tapauksessa yli 5 (viittä) vuotta viimeisimmän tietojen päivityksen jälkeen, ellei laki sitä meiltä velvoita.

Kenelle jaamme henkilötietosi?

NYMG ei myy, kauppaa tai vuokraa henkilötietoja kolmansille osapuolille, ellei laki sitä meiltä velvoita. Kun palvelun tarjoamisen kannalta on tarpeellista, NYMG jakaa henkilötietosi kolmannen osapuolen järjestäjän tai palveluntarjoajan kanssa, jotta ostoksesi voidaan suorittaa loppuun verkkosivustollamme tai sovelluksessamme. Osapuolet ovat sopimuksellisesti velvoitettuja käsittelemään henkilötietojasi huolellisesti ja rajoitetusti ainoastaan yllä mainittuihin tarkoituksiin.

Lisäksi saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia avustamaan sovelluksemme tai verkkosivustomme toiminnassa sekä palveluissa ja hallinnollisissa tehtävissä, esimerkiksi uutiskirjeiden tai kyselyiden lähettämisessä puolestamme. Kolmannet osapuolet saavat vain meille tuottamiensa palveluiden tarjoamiseen tarvittavat henkilötiedot. Osapuolet ovat sopimuksellisesti velvoitettuja käsittelemään henkilötietojasi huolellisesti ja käyttämään henkilötietoja rajoitetusti ainoastaan yllä mainittuihin tarkoituksiin.

NYMG jakaa henkilötietoja sääntely- tai hallintoviranomaisille rikollisen toiminnan estämiseksi, havaitsemiseksi ja syytteeseen panemiseksi tai mikäli laki niin velvoittaa.

Yhdistetty yleinen (ei henkilö)tieto

Jotta verkkosivustomme ja sovelluksemme toimisivat mahdollisimman optimaalisesti, esimerkiksi verkkosivuston ja sovelluksen toimintojen analysoinnissa ja parantamisessa, voimme muuntaa henkilötietosi muiksi kuin henkilötiedoiksi ja yhdistää ne muilta käyttäjiltä kerättyihin tietoihin. Tiedot muunnetaan peruuttamattomasti tunnistamattomiksi: ne eivät tällöin sisällä henkilötietoja.

Kuinka suojaamme henkilötiedot?

Turvaamme henkilötietosi huolellisesti luvattomalta tai laittomalta pääsyltä tietoihin ja niiden muokkaamiselta, paljastamiselta, käytöltä tai tuhoamiselta. Käytämme muun muassa seuraavia keinoja henkilötietosi tietoturvan varmistamiseen:

  • henkilötietoja sisältävä aineisto on salattu,
  • verkkoyhteys käyttää suojattua SSL-tietoturvateknologiaa,
  • henkilötietoihin pääsyyn vaaditaan salasanojen käyttö,
  • henkilötietoihin liittyvät toimet kirjataan automaattisesti lokiin,
  • rajoitamme henkilötietoihin pääsyä tässä tietosuojalausekkeessa mainittuihin tarkoituksiin,
  • rajoitamme henkilötietoihin pääsyä fyysisillä toimenpiteillä.

Kolmansien osapuolien verkkosivustot

Verkkosivustollamme ja sovelluksessa on (hyper)linkkejä kumppaneidemme, palveluntarjoajien, mainostajien, sponsoreiden, lisensoijien ja muiden kolmansien osapuolten verkkosivustoille, tuotteisiin ja palveluihin. Emme valvo näiden verkkosivustojen sisältöä tai niillä olevia linkkejä, emmekä ole vastuussa verkkosivustollemme linkitettyjen verkkosivustojen käytänteistä. Lisäksi nämä verkkosivustot, tuotteet ja palvelut, mukaan lukien niiden sisältö ja linkit voivat muuttua jatkuvasti. Näillä verkkosivuilla, tuotteilla ja palveluilla saattaa olla omat tietosuojakäytäntönsä, käyttöehdot ja asiakaspalvelukäytänteensä. Millä tahansa muulla verkkosivustolla käyminen ja siellä toimiminen, mukaan lukien verkkosivustoltamme linkitetyt verkkosivustot, tapahtuu kunkin verkkosivuston ehtojen ja käytänteiden alaisena.

Tietojen siirtäminen EU:n ulkopuolelle

Mikäli siirrämme tietoja EU:n ulkopuolelle, siirrämme niitä ainoastaan sellaisiin maihin, jotka tarjoavat riittävän, EU-standardit täyttävän tietosuojan tason. Esimerkiksi kun siirrämme henkilötietoja Yhdysvalloissa sijaitsevalle organisaatiolle, varmistamme, että organisaatio kuuluu Privacy Shield -järjestelyyn. (EU:n ja Yhdysvaltojen Privacy Shield -järjestely on Yhdysvaltojen kauppaministeriön (Department of Economic Affairs) ja Euroopan Komission sopimus henkilötietojen siirtämisestä eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten yritysten välillä. Privacy Shield -järjestely tuli voimaan 1. päivänä elokuuta 2016. Privacy Shield -listan avulla eurooppalaiset yrityksen voivat varmistaa, että tiedot vastaanottava yhdysvaltalainen yritys noudattaa tietosuojaperiaatteita.) Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle tapahtuu Tietosuojaa koskevan lain mukaisesti (EU:n tietosuoja-asetuksen kappale viisi).

Tämän tietosuojalausekkeen muutokset

Me saatamme päivittää tietosuojalausekettamme aika ajoin. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tulee jokin merkittävä muutos, julkaisemme ilmoituksen muutoksesta ja päivitetyn tietosuojalausekkeen verkkosivustollamme. Jatkamalla sovelluksemme tai verkkosivustomme käyttöä hyväksyt tietosuojalausekkeemme uusimman version.

Sinun oikeutesi ja keneen ottaa yhteyttä

Asiaa koskevan lain mukaisesti sinulla oikeus ilmoittaa (meille) mikäli:

a) haluat nähdä ja/tai kopioida ne henkilötietosi, joita me käytämme, ilmoittaen samalla missä niitä käsitellään ja mihin tarkoitukseen niitä käsitellään. Voimme myös siirtää tämän kopion – omasta pyynnöstäsi – toiselle osapuolelle, jos haluat, että henkilötietosi siirretään jollekin toiselle osapuolelle.

b) haluat pyytää meitä korjaamaan, päivittämään, suojaamaan tai hävittämään henkilötietosi tai rajoittaa niiden käsittelyä,

c) haluat raportoida henkilötietojen väärinkäytön,

d) haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn,

e) käsittelemme mielestäsi henkilötietojasi lainvastaisesti. Sinulla on myös oikeus laatia valitus edellä mainitusta Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle.

f) haluat peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn. Voit tehdä peruutuksen milloin tahansa. Lopetamme henkilötietojesi käsittelyn siitä hetkestä lähtien, kun peruutat suostumukseksi käsitellä tietojasi. Tämä ei vaikuta käsittelyn lailliseen oikeutukseen, joka perustuu suostumukseesi ennen peruuttamista.

Vastaamme pyyntöihin viiden (5) päivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, kommentoitavaa tai huolenaiheita siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, ota yhteyttä osoitteeseen eric@NewYorkCity.fi. Vastaamme pyyntöihin viiden (5) päivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

NEW YORK MEDIA GROUP B.V., kauppanimi NEWYORKCITY.FI
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Kauppakamarin (“Kamer van Koophandel”) myöntämä numero: 53135733
ALV-numero: NL850762261B01

P. +31 20 486 4734
S.posti: eric@NewYorkCity.fi

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja