Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Top of the Rock -liput

Top of the Rock -liput

Osta liput nyt

Osta Top of the Rock -liput ennen New Yorkin matkaa. Top of the Rock on näköalatasanne 30 Rockefeller Centerin 70. kerroksessa. Se tarjoaa ehdottomasti yhden parhaimmista näkymistä New Yorkin yllä. Ota hissi 70. kerrokseen, josta löydät Top of the Rockin kolme eri näköalatasannetta. Central Parkiin on upeat näkymät, kun taas toisella puolella näet mahtipontisen 103-kerroksisen Empire State Buildingin.

Osta tästä Top of the Rock -liput

Näkymät Top of the Rockista

Matkalla ylimpään kerrokseen voi myös katsastaa Mezzanine-näyttelyn. Se on kokoelma valokuvia ja artefakteja, jotka kertovat Top of the Rockin ja Rockefeller Centerin mielenkiintoisesta historiasta. Odotukset vain kasvavat näyttelyn jälkeen. Hissimatka on uskomaton kokemus. Hissin katto on tehty läpinäkyvästä materiaalista, joten sen läpi näkee hissin syöksyessä hissikuilua ylöspäin. Lue tästä lisää Rockefeller Centerin historiasta.

Huipulla pääset nauttimaan kauniista näkymistä Manhattanin ylle, New Jerseyyn, Brooklyniin ja Queensiin! Sieltä näet Chrysler Buildingin, Brooklyn Bridgen ja Hudsonjoen. Näet myös Central Parkin pohjoispuolella ja Empire State Buildingin eteläpuolella!

Top of the Rock liput - nakoala Empire State Buildingille Top of the Rock liput - nakoalatasanne

Top of the Rock -liput

Näiden sivujen kautta tilaat liput edullisesti ja vaivatta. Top of the Rockin näköalatasanteella voi myös vierailla New York CityPASSilla tai New York Passilla. Näillä passeilla pääsee sisään nopeammin ja jonon ohi käyttämällä fast track -sisäänkäyntiä.

Jos varaan liput netistä, voinko mennä sisään milloin haluan?

Kyllä. Jos ostat Top of the Rock -liput netistä, tai jos käytät New York CityPASSia tai New York Passia, voit vierailla Top of the Rockissa haluamaasi aikaan. Ostaessasi lippuja syötä päivämäärä, jolloin haluaisit vierailla Top of the Rockissa. Mikäli suunnitelmasi muuttuvat ja haluaisit mennä sinne eri päivänä, se on myös mahdollista. Sinun ei tarvitse vaihtaa lippua, mene vain Top of the Rockiin ja näytä kuponkiasi. Kaikki riippuu tietysti siitä, miten ruuhkainen näköalatasanne sillä hetkellä on. Kesäaikaan Top of the Rock on todella ruuhkainen. Siksi neuvoisin noutamaan liput kuponkiasi tai alennuspassia näyttämällä, ja varaamalla vierailun haluamallesi päivälle ja ajalle.

Ericin vinkki: Henkilökohtaisesti näkymät Top of the Rockista ovat mielestäni paremmat kuin Empire State Buildingistä. Olet keskellä Manhattania ja Top of the Rock -rakennus on hieman matalampi. Vuodesta 2018 lähtien uusi rakennus blokkaa näköalan osittain Central Parkiin, mutta näkymät ovat silti upeat. Jos sinulla on mahdollisuus vierailla sekä Top of the Rockin että Empire State Buildingin näköalatasanteilla, suosittelen sitä ehdottomasti. Käy Top of the Rockissa päiväsaikaan, jolloin sinulla on paras näkymä Central Parkiin. Pimeällä puistoa ei tietenkään näe yhtä hyvin.

Käytännön tietoa

  • Sijainti: Pääsisäänkäynti on 50th Streetillä Fifth and 6th Avenuen välissä
  • Aukioloajat: päivittäin kello 8.00-00.00
    • Viimeinen hissi lähtee ylös kello 23.15
    • Aukioloajat saattavat vaihdella joulun aikaan ja uutenavuotena

Varaa tästä liput Top of the Rockiin

Vinkki: Lähde opastetulle kierrokselle Rockefeller Centeriin

Näkymä Top of the Rockista

Top of the Rock liput - auringonlasku

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja