2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Uiminen New Yorkissa

Uiminen New Yorkissa

Uinti New Yorkissa

Uiminen New Yorkissa on kiva aktiviteetti, jos haluat paeta hellettä kesällä. Kesäkauden aikana Manhattanilla voi olla todella kuuma, mihin kannattaa varautua mikäli suunnittelet matkan varaamista heinäkuulle tai elokuulle. New York on kiireinen kaupunki täynnä rakennuksia ja liikennettä, ja ilmastointi vaikuttaa olevan ainoa keino pysytellä viileässä. Manhattanilta ei löydy monia uimapaikkoja, mutta muista kaupunginosista löytyy muutamia ulkoilma-altaita. Helteen aiheuttaman kuumuuden taltuttamiseksi on myös paljon muita aktiviteetteja, ja paikkoja minne mennä.

New Yorkin uimarannat

Jos rakastat uimarantoja, New Yorkista löytyy muutama hyvä vaihtoehto. Voit esimerkiksi viettää päivän Hamptonsissa ja hengailla kuuluisien ja rikkaiden joukossa. Hamptons on suhteellisen kaukana Manhattanilta, ja sinne matkustaminen julkisilla kulkuvälineillä vie aikaa. Mikäli haluat lähteä Hamptonsiin, paras tapa tehdä se on varaamalla päivämatka New Yorkista Hamptonsiin etukäteen.

Brooklynissa löytyy Coney Island: kiva paikka, joka on tunnettu suurista rannoistaan ja huvipuistostaan. Tämä ranta ei ole kovin lähellä Manhattania, joten paras vaihtoehto on mennä sinne bussilla! Miksi et lähtisi New York Pizza -kierrokselle Brooklyniin ja Coney Islandille? Tämän kierroksen aikana tutustut Brooklyniin, maistelet pizzaa ja vierailet Coney Islandilla. Kierroksen jälkeen voit jäädä nauttimaan auringosta Coney Islandille niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Toinen ranta New Yorkissa on Rockaway Beach, Queensin eteläpuolella. Helpoin tapa mennä rannalle on NYC Ferryn Rockaway-lauttareitti. Näin saat samalla myös mukavan lauttamatkan vesillä. Nauti rantaelämästä ja Atlantin valtamerestä ilman hässäkkää vuokraamalla rantatuoli, aurinkovarjo ja rantapyyhe!

Ulkoilma-altaita New Yorkissa

Pulahtaisitko mieluummin oikeaan uima-altaaseen ulkoilmassa? Suuntaa siinä tapauksessa yhteen New Yorkin uima-altaista. Brooklyn Bridge Parkista löytyy uima-allas: the Pop Up Pool. Tähän ilmaiseen uima-altaaseen mahtuu vain rajoitettu määrä ihmisiä. Uima-aikataulu varmistaa sen, että kaikki pääsevät nauttimaan viilentävästä pulahduksesta altaaseen. Vallankumouksellinen +POOL in the East River avautuu pian. Tämä on valtavan plussan (+) muotoinen kelluva allas, joka suodattaa jokivettä mahdollistaen siinä uimisen.

Ericin vinkki: Royalton Hotelista (tunnettiin aiemmin nimellä Gansevoort Hotel) löytyy uima-allas. Mikäli haluat nauttia pulahduksesta kattoterassilla joka päivä, voit varata huoneen tästä ylellisestä hotellista.

Uinti New Yorkissa - Royalton Hotel Uinti New Yorkissa - vesijetti

Vesiurheilu New Yorkissa

New Yorkissa on paljon muitakin kesäaktiviteetteja, joiden avulla voi paeta hellettä. Huomioithan, että kaikki alle listaamani aktiviteetit ovat kausiluontoisia. Niitä ei kannata ohittaa, jos suunnittelet lomamatkaa Isoon Omenaan kesäkuukausina!

Ajelu vesijeteillä

Tiesitkö, että voit lähteä ajelulle vesijeteillä New Yorkissa? Voit ihastella kaikkia kaupungin päänähtävyyksiä samalla kun kruisailet vesillä. Ohitat Vapaudenpatsaan 90 km/h nopeudella! Ajelu alkaa ja päättyy Rockaway Beachille. Vesijetti-ajelun jälkeen voit nauttia kauniista päivästä rannalla.

Ericin vinkki: Kyllä, minä lähdin ajelemaan vesijetillä, ja kyllä – se on todellakin kokemisen arvoista. Ja kyllä, voit ajaa todella lujaa! En epäröisi tehdä sitä uudelleen.

Melonta

Jos rakastat vesiurheilua, mutta et pidä vauhdista, niin melonta kajakilla pitkin Hudsonjokea on hyvä vaihtoehto. Voit lähteä kajakkikierrokselle, vaikka et olisi melonut koskaan aiemmin. Se yhdistää nähtävyyksien katselua ja liikuntaa. Sinulla on mahdollisuus harjoitella vähän aikaa sataman tuntumassa ennen kuin lähdet seuraamaan opasta Hudsonjoelle.

Sup-lautailu

Voit myös lähteä sup -lautailemaan New Yorkissa. Tämä vesiurheilumuoto, joka tunnetaan myös suppailuna, on hauska tapa nauttia kuumasta kesäpäivästä. Saat ensin ohjeita kuivalla maalla ennen kuin suuntaat vesille oppaan johdolla. Aloittelijat saavat perusohjeet, kun taas kokeneemmat suppailijat keskittyvät enemmän tekniikan hiomiseen.

Ericin vinkki: Matkustatko lasten kanssa ja etsitkö viilentävää puuhaa kuumalle kesäpäivälle? Monista New Yorkin leikkipuistoista löytyy vesielementtejä, missä lapset pääsevät läträämään. Suuntaa esimerkiksi Hecksher -leikkikentälle Central Parkissa, mutta pidä huolta että lapsilla on jalassa vedenkestävät kengät!

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja