Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.2m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
West Side Story Broadway-liput

West Side Story Broadway-liput

West Side Story Broadway-liput

West Side Story Broadway-liput voi ostaa helposti netistä. Suosittelen hankkimaan teatteriliput ennen kuin lähdet New Yorkiin. Säästät näin aikaa ja rahaa. West Side Storyn uusintaversion ohjaa belgialainen Tony-voittaja Ivo Van Hove ja koreografian suunnittelee myös belgialainen Anne Teresa De Keersmaeker. Viimeisin ohjaus tästä vuoden 1957 klassikosta on ehdottomasti näkemisen arvoinen kun olet New Yorkissa. Romanssi keskenään taisteleviin nuorisojengeihin kuuluvien Marian ja Tonyn välillä on ajankohtaisempi kuin koskaan!

West Side Story palaa Broadwaylle loppuvuodesta 2019

New Yorkin Romeo ja Julia

West Side Story sijoittuu 1950-luvulle New Yorkin Upper West Sidella, ja siksi sitä kutsutaan New Yorkin Romeoksi ja Juliaksi. Klassikkotarina pysyy entisellään myös uusintaversiossa. Kilpailevat nuorisojengit Jets ja Sharks ovat erilaisen etnisen taustansa vuoksi sodassa toisiaan vastaan. Keskellä tätä taistelua mahdoton romanssi kukoistaa Jetsien vanhan jäsenen Tonyn ja puertoricolaisen Marian, Sharks-pomon siskon, välillä.

Uuden sukupolven West Side Story

Musikaalissa kuullaan monet tunnetut numerot kuten “Tonight”, “America” ja “I Feel Pretty”. Leonard Bernsteinin, Arthur Laurentsin ja Stephen Sondheimin teokset ovat valmiina uuden sukupolven yleisöä varten! Jerome Robbinsin kuuluisat tanssikohtaukset on korvattu uudella koreografialla ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa, jossa sitä ei aiemmin ole sallittu. Tämä ei suinkaan tarkoita, että tanssilla olisi musikaalissa vähäisempi rooli, vaan itse asiassa päinvastoin! Siinäpä vieläkin parempi syy mennä yllättymään siitä mitä 2000-luvun West Side Story tulee tarjoamaan.

Miten ostan West Side Story -liput?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, minkä jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYorkCity.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia eric@newyorkcity.fi

Käytännön tietoa:

  • Ikäraja: Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisään teatteriin.

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja