Wicked Broadway-liput

Wicked Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Wicked Broadway-liput on helppo ostaa verkkokaupasta. Suosittelen aina ostamaan teatteriliput etukäteen ennen New Yorkin matkaa. Näin säästät aikaa ja rahaa. Wicked-show pyörii Gershwin-teatterissa. Wicked on huippusuosittu musikaali ja se on rikkonut menestyksellään monta ennätystä. Musikaalin koko nimi on Wicked: The Untold Story of the Witches of Oz. Musikaalin tarina kertoo miten lännen ilkeä noita (Wicked Witch of the West) sai syntynsä. (Wicked tarkoittaa ilkeää.) Noita ei nimittäin aina ollut ilkeä! Musikaali seikkailee ihmeellisessä Ihmemaa Ozissa, jossa eläimet osaavat puhua ja jokainen voi oppia taikoja. Musikaalin laulut jäävät päähän soimaan ja molemmat noidat ovat ihastuttavia. Sekä hyvällä että pahalla noidalla on herttaisia luonteenpiirteitä. Wicked on hiukan tyttömäinen musikaali, jossa puhutaan muuttumisleikeistä, suosiosta ja pojista ja show hurmaa taatusti erityisesti teini-ikäiset tytöt.

Osta Wicked -liput tästä

Osta Wicked -liput nyt, ei palvelumaksua ja lippujen nouto suoraan teatterilta! 

Lännen ilkeä noita

Tämä musikaali on sekä Ihmemaa Ozia edeltävä osa että sen jatko-osa. Tämä tarkoittaa sitä, että musikaali alkaa ajasta ennen kuin Dorothy ilmestyi Ihmemaa Oziin ja jatkaa hänen sinne saavuttuaan. Dorothya musikaalissa ei kuitenkaan nähdä, ainoastaan maininta hänen rubiininpunaisista kengistään, jotka hän kuulemma varasti. Musikaalin pääosissa ovat Glinda ja Elphaba, jotka opiskelevat Shiz-yliopistossa. Glinda on itseään täynnä oleva kaunis blondi ja Elphaba taas älykäs hylkiö, joka näyttää erilaiselta kuin muut. Vaikka Glinda ja Elphaba ovat hyvin erilaiset (ja inhoavat toisiaan aluksi), heistä tulee kämppikset ja hyvät ystävät. Musikaali käy läpi heidän ystävyytensä ylä- ja alamäet, kun he esimerkiksi ihastuvat samaan poikaan! Mutta miksi Elphabasta tulee lännen ilkeä noita? Mitä tapahtuu?

Wicked Broadway-liput - Glinda Wicked Broadway-liput - Lavastus

Lentäviä apinoita ja Ozin haltija

Musikaalin tarina on tapahtumarikas, mutta se ei ole ainoa syy miksi se on niin suosittu. Sen laulut ja sanoitukset ovat todella nokkelia ja saavat yleisön melkein laulamaan mukana. Puvustus on vaikuttava. Ei ole ihme, että musikaali voitti Tony-palkinnon parhaasta puvustuksesta vuonna 2004. Onnistuneen lavastuksen avulla Ozin Ihmemaa ja Emerlad City heräävät henkiin. Äläkä unohda lentäviä apinoita.

Wicked-musikaali sai ensi-iltansa Helsingin Kaupunginteatterissa elokuussa 2010. Helsingin tuotanto oli kuitenkin ensimmäinen versio, joka oli ulkoasultaan aivan erilainen kuin alkuperäinen Broadway-show. Lähde katsomaan miltä alkuperäinen musikaali näyttää! Wicked-musikaali on todellinen spektaakkeli ja ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Wicked Broadway-liput - Elphaba ja muut näyttelijät Wicked Broadway-liput - Elphaba

Miten ostan Wicked Broadway-liput?

NewYorkCity.fi-sivuston kautta ostetut Wicked-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Osta Wicked -liput tästä

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYorkCity.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 15 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Wicked on innoittava musikaali, joka vie sinut mennessään Ozin ihmemaahan. Pääset näkemään muun muassa lentäviä apinoita, velhoja, taikaloitsuja ja tietenkin mahtavan Lännen ilkeän noidan. Tämä on tarina ystävyydestä, hyväksynnästä ja rakkaudesta yhdessä upean lavastuksen ja puvustuksen sekä mahtavien stunttien kanssa.

Tietoa musikaalista

 • Suositellaan yli 7-vuotiaille
 • Kesto: 2,5 tuntia
 • Paikka: Gershwin Theater, 222 West 51st Street
 • Gershwin-teatterin katsomokartta

Osta Wicked -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Tulevat show't

  Osta Wicked -liput tästäOsta lippusi tästä

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja