WiFi New Yorkissa

Wi-Fi New Yorkissa

WiFi New Yorkissa helpottaa huomattavasti sähköpostin lukemista, NewYorkCity.fi-sivujen tsekkaamista tai Facebookin päivitystä! Onneksi New Yorkista löytyy paljon paikkoja, jotka tarjoavat ilmaiseksi wifi-verkon käyttöön. Voit surffata netissä puistoissa, hostelleissa ja jopa metropysäkeillä. Monet pikaruokaketjut, ravintolat, baarit ja dinerit tarjoavat myös ilmaisen nettiyhteyden. Melkein jokaisessa McDonaldsissa, Starbucksissa tai Applebee’s:ssä on ilmainen wifi-verkko. Vanhoja puhelinkioskeja on myös muutettu wifi-paikoiksi.

Lataa ilmainen sovellukseni puhelimeesi nähdäksesi kartan kaikista wifi-hotspoteista

WiFi metroasemalla New Yorkissa

Monelta metroasemalta löytyy ilmainen wifi-verkko. Suurin osa metrolinja 1:n ja C:n asemista tarjoaa ilmaisen wifi-yhteyden. Times Square, Columbus Circle ja Rockefeller Center -asemat tarjoavat myös wifi-yhteyden. Kun valitset wifi-verkon, näet mainoksen. Hyväksy mainos tarvittaessa, minkä jälkeen saat yhteyden internetiin. Huomioi, että yhteys ei toimi itse metrossa, ainoastaan asemalla.

WiFi New Yorkissa - WiFi Fifth Avenue -pysakilla WiFi New Yorkissa - ilmainen wifi metroasemalla

WiFi puhelinkopissa

New Yorkissa on 12 000 puhelinkioskia. Niitä ei kuitenkaan ole poistettu, vaan osasta on tehty wifi-hotspotteja. Voit kirjautua ilmaiseen wifi-verkkoon noin 30 metrin päästä. Liity “LinkNYC Free WiFi” -verkkoon. Ensin sinun pitää hyväksyä käyttöehdot.

WiFi puistoissa

Central Parkissa, High Line Parkissa ja Battery Parkissa voit käyttää wifiä ilman sisäänkirjautumista. Riverside Parkissa, Bryant Parkissa ja Madison Square Parkissa voit käyttää internetiä ilmaiseksi 3 kertaa 10 minuutin ajan (30 päivän sisällä). Bryant Parkissa voit käyttää puiston omaa verkkoa, kunhan hyväksyt käyttöehdot. Madison Square Parkissa voit myös käyttää NYCwireless-verkkoa. Sinun pitää kuitenkin ensin luoda käyttäjätili (ilmainen). Union Square Parkissa voit kirjautua sisään Unionsquare WiFi -verkkoon ja käyttää internetiä ilmaiseksi koko puiston alueella. Kattava katsaus WiFi-paikoista löytyy sovellukseni kartalta.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja