Williamsburg Brooklynissa

Williamsburg Brooklynissa

Williamsburg Brooklynissa on trendikäs ja taiteellinen naapurusto New Yorkissa. Eri kansallisuuksien historiallisen maahanmuuton ansiosta Williamsburg on monimuotoinen naapurusto, jossa näkyy eri kulttuurien vaikutus. Tänä päivänä Williamsburg pitää paikkansa vaikutusvaltaisena ja suosittuna alueena, jossa asuu useita julkkiksia. Teollisuusalueen näköinen naapurusto tunnetaan sen itsenäisistä kahviloista, putiikeista sekä kuuluisasta Brooklyn Brewerysta. Yksi päivä on riittävästi aikaa tutustua tähän New Yorkin alueeseen. Useimmat kaupat aukaisevat ovensa keskipäivän aikaan, joten suuntaa sinne iltapäivällä ja jää illalliselle sekä drinkille yhteen alueen monista trendikkäistä baareista.

Shoppailua putiikeissa

Viime aikoihin asti brändejä, kuten Starbucks ja J. Crew, ei näkynyt Williamsburgissa. Kuitenkin viime aikoina useat isot ketjut ovat avanneet ovensa alueella. Ne saavat tosin avata myymälänsä ainoastaan siinä tapauksessa, että ne sopivat esteettisesti muuhun naapurustoon, joten kaikissa myymälöissä on tyypillinen Williamsburgin tyyli. Siitä huolimatta pienet ja ainutlaatuiset putiikit luovat alueen tunnelman. Popfuzzista voi esimerkiksi löytää laajan valikoiman popkulttuuriin liittyviä tuotteita, kuten levyjä, dvd-levyjä, sarjakuvia, elokuva-aiheisia muistoesineitä ja Marilyn Monroe -nukkeja.

Oletko musiikkifani? Siinä tapauksessa varmista, että vierailet Earwaxissa. Sieltä löydät laajan kirjon uutta materiaalia vinyylillä, sekä mikä on ehdottomasti mainitsemisen arvoista, tiimin joka tietää mistä puhuu. Jos olet liikkeellä lasten kanssa, niin suuntaa Mini Jakeen; trendikkääseen kauppaan, joka myy ympäristöä säästäviä designer-tuotteita vauvoille ja lapsille. Voit löytää täältä vaatteita, kirjoja, luomumuovailuvahaa, rattaita ja paljon muuta. Haluaisitko yllättää rakkaasi ainutlaatuisella sormuksella tai kaulakorulla? Suuntaa ehdottomasti Catbird-korumyymälään. Päätä shoppailupäivä Mast Brothers Chocolate -myymälään ja osta heidän herkullista käsintehtyä suklaataan.

Williamsburg Brooklynissa - Popfuzz Williamsburg Brooklynissa - Mast Brothers

Kulttuurimatka

New Yorkin kulttuurinen monimuotoisuus heijastuu helposti myös saatavilla olevaan makumaailmaan, mistä WIlliamsburg on täydellinen esimerkki. Suuntaa aamiaiselle hyvän kahvin kera Toby’s Estate Coffee -kahvilaan. Tai tekeekö mielesi lämmintä aamiaista kananmunan kera? Siinä tapauksessa The Egg on sinun paikkasi. Maukkaan vegaanin aterian puolestaan tarjoilee Wild Ginger Pan-Asian Vegan Cafe. Jos mielesi tekee enemmän lihaa, kokeile grilliruokaa etelän tyyliin Mable’s Smokehouse & Banquet Hallissa. Jos tykkäät meksikolaisesta ruoasta, ota suunnaksi autenttinen ja innovatiivinen Mesa Cayoacán. Eikä oluen ystäviä sovi unohtaa! New Yorkin kuuluisin panimo, Brooklyn Brewery sijaitsee Williamsburgissa. Jos et osaa päättää – sitä tapahtuu – voit aina suunnata Smorgasburgiin, ruokatorille, josta löytyy yli 100 myyjää tarjoamassa ruokaa ja juomaa eri puolilta maailmaa.

Williamsburg Brooklynissa - Toby's Estate Coffee Williamsburg Brooklynissa - Egg

Williamsburgin yöelämä

Voit löytää kivan baarin lähes joka kulmalta Williamsburgissa. Etsitkö jotain hieman rennompaa paikkaa, jossa on autenttinen ja paikallinen tunnelma? Siinä tapauksessa suuntaa maistelemaan paikallisesti tuotettua olutta George & Jack’siin tai Greenpoint Beer & Aleen. Kolmas vaihtoehto on pieni baari Soft Spot Bedford Avenuella, jossa on kotoisa tunnelma ja iso terassi. Mikä tärkeintä, heillä on loistavia happy hour -tarjouksia. Jos haluat cocktailin mieluummin kuin IPAn, granaattiomena-margaritat eivät tuota sinulle pettymystä. Mikäli tiedossa on treffi-ilta, niin lähde illalliselle ja elokuviin Nitehawk Cinemaan, jossa voit tilata ruokaa ennen elokuvaa ja jopa sen aikana. Vaihtoehtoisesti suuntaa The Music Hall of Williamsburgiin nauttimaan live-viihteestä. Jos haluat drinkille upeissa maisemissa, niin ota suunnaksi Westlight, William Vale -hotellin kattoterassibaari.

Ericin vinkki: Jos haluat oppia lisää Brooklynin panimokulttuurista ja maistella paikallisia oluita, niin lähde opastetulle kierrokselle panimoon. Tämä kierros vie sinut paikalliseen panimoon maistamaan olutta sekä kävelylle paikallisen naapuruston halki. Matkan varrella näet historiallisen kirkon, mitä seuraa pizzalounas ja lisää oluita paikallisessa baarissa.

Miten Williamsburgiin löytää?

Metrolla on kätevintä kulkea Manhattanilta Williamsburgiin. Ota L-linja Bedford Avenuelle. Siitä on helppo lähteä tutustumaan alueeseen. Voit ottaa myös NYC Ferryn East River -reitin Manhattanilta Williamsburgin pohjois- ja eteläosaan.

Williamsburg Brooklynissa - Brooklyn Brewery Williamsburg Brooklynissa - Westlight at William Vale

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja