Lähetä Ericille WhatsApp +316 888 00 666
2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
WWE-painiliput New Yorkissa

WWE-painiliput New Yorkissa

WWE paini liput New Yorkissa

Hanki WWE-painiliput New Yorkissa ennen matkaasi. WWE on maailman suurin showpainin parissa toimiva yritys. WWE-painitapahtumia järjestetään säännöllisesti New Yorkissa. Showpainiotteluja käydään Madison Square Gardenissa Manhattanilla, Barclays Centerissä Brooklynissa ja toisinaan myös Prudential Centerissä New Jerseyssä. WWE järjestää New Yorkissa myös lukuisia muita tapahtumia mukaan lukien NXT Live, Summerslam ja Raw. Valmistaudu painimaniaan!

Osta WWE-liput tästä

Osta WWE-painiliput ilman käsittely- ja lähetyskuluja (e-liput) tai nouda liput ilmaiseksi paikallisesta lippupisteestä!

WWE-painiottelu kokemuksena

Painiotteluun osallistuminen ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen, mutta WWE-ottelu on hauska kokemus New Yorkin matkan aikana. Liput ovat useimmiten suhteellisen edullisia ja ottelut ovat todellinen spektaakkeli koko perheelle. Ennakkoluuloista poiketen stadion ei ole pelkästään täynnä miehiä, vaan naiset ja lapset tulevat myös joukoittain katsomaan showpainia. WWE-ottelut ovat todellinen osa amerikkalaista kulttuuria ja niillä on todellista viihdearvoa. Ottelu on yhdenlainen gladiaattoritaistelu, jossa yleisö on innokkaammin mukana kuin muissa urheilutapahtumissa. Ehdottomasti kokemisen arvoinen New Yorkin matkalla!

Ericin vinkki: En seuraa WWE-painia, mutta koska halusin sivujani varten kokeilla eri urheilutapahtumia, ostin lipun otteluun. Olin todella yllättynyt, sillä WWE oli itse asiassa hauska kokemus! Se on hyvin erilainen “periamerikkalainen” tapahtuma, jossa et näe paljon turisteja. Ottelu oli todellinen show ja tunnelma ylitti kaikki odotukseni. Menisin ehdottomasti uudelleenkin!

WWE paini-liput New Yorkissa - katsomo WWE paini-liput New Yorkissa - ottelu

Osta WWE-painiliput

Oletko painin ystävä ja haluaisit nähdä WWE-tähdet livenä? Voit ostaa WWE-painiliput alla olevasta kalenterista haluamallesi päivälle. Liput voi maksaa luottokortilla ja ne toimitaan joko postitse tai sähköpostilla. Voit myös noutaa liput paikan päältä ilmaiseksi New Yorkin lipputoimistosta (toimiston aukioloaikoina). Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa e-lippujasi, voit noutaa ne toimistolta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Times Squaren lähettyvillä.

E-lippujen valitseminen on nopein vaihtoehto ja nouto paikan päältä paras vaihtoehto muun tyyppisille lipuille. Molemmat vaihtoehdot säästävät sinulta toimituskulut, joten suosittelen niitä lämpimästi. Lippusi ovat takuuvarmasti 100% aidot ja ne toimitetaan ajallaan.

Katso alla oleva otteluohjelma ja varaa heti

Tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla

 

Mikäli lippuja ei ole saatavilla WWE-painiotteluihin, kannattaa tarkistaa osuuko matkasi ajankohtaan nyrkkeilyottelua.WWE paini-liput New Yorkissa - kilpailijat

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja